Terazi Burç Yorumları 1 Ekim 2022

Terazi burcunun 1 Ekim 2022 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 1 Ekim 2022 Cumartesi günü neler bekliyor? Terazi burcunun 1 Ekim 2022 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 1 Ekim 2022 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 1 Ekim 2022 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 1 Ekim 2022 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

1 Ekim 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün DMV’de sırada beklerken iyi vakit geçirebilirsiniz – her şey tavır içinde! Bu da tabii ki sizi 11 kat daha çekici kılıyor, o yüzden gözlerinizi deniz avcılarına karşı açık tutun!


1 Ekim 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Aksiyonu bugün kenardan izleyin — oyunlara fazla karışmaktan kaçının.


1 Ekim 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, bugün biraz hayal gücünüzle kaçmanız gerekiyorsa sorun değil, çünkü Yay burcu bu sabah Satürn ve ardından Mars ile bağlantı kuruyor. Bu arada Venüs, parıldayan Jüpiter ile karşıtlık oluşturarak kalbinize iyimserlik ve mutlu bir gelecek umudu getiriyor. Ne yazık ki, bunları gerçekleştirmek için gereken çalışmaya odaklanamazsanız, tüm bu yüce düşünceler bir fantezi olarak kalabilir ve bir ayağınızı yerde tutmanızı önemli hale getirir. Öğleden sonra gökyüzünde sert bir t-kare belirdiğinde ayrıntılara boğulmamaya çalışın.


1 Ekim 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Taahhütlerin planlandığı gibi başlayabilir mi, Terazi? Burcunuzdaki Venüs, Koç’ta geri giden Jüpiter’e karşı olduğu için neye veya kime bağlı kalacağınızdan emin olmayabilirsiniz. Tipik olarak, benzer düşünen profesyonel bireyler ve kuruluşlarla kendinizi kolayca ilişkilendirmekten hoşlanan birisiniz. Ancak son zamanlarda, her bir aranjmanın makul başarısı hakkında daha içe dönük olabileceğiniz için bu bir melodiyi değiştirmiş olabilir. Özellikle ters burcunuzda geri giden Jüpiter ile kendi yolunuzu çizmeyi düşünmenin zamanı gelmiş olabilir. Daha bağımsız bir yol izleyen öncü olmaktan korkmayın!


1 Ekim 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yukarıdaki göklerin kutsadığı bir güne hazırlanın Terazi. Gezegensel yöneticiniz, tatlı Venüs, kimlikle ilgili ilk güneş evinizdeki -burcunuz- piruetler olarak, güneş ilişkilerinin yedinci evindeki bir muhalefette, sevinç gezegeni Jüpiter’den doğrudan gökyüzünde dans eder. Kesinlikle parti yapma ve eğlenme isteğini hissedeceksiniz! Eğer kararlıysanız, önemli olanınızla kesinlikle göz kamaştırıcı bir zaman geçirebilirsiniz. Bununla birlikte, bekarsanız, bir ruh eşinizle yollarınız kesişebilir veya yeni tanıştığınız ve aynı zamanda uzun vadeli bir ortak olabilecek biriyle orgazm kimyanız olduğunu keşfedebilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.