Oğlak Burç Yorumları 28 Eylül 2022

Oğlak burcunun 28 Eylül 2022 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 28 Eylül 2022 Çarşamba günü neler bekliyor? Oğlak burcunun 28 Eylül 2022 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 28 Eylül 2022 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 28 Eylül 2022 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 28 Eylül 2022 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

28 Eylül 2022 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Arkadaşlarınızın sırıttığı bir şey yüzünden öfkeye kapılabilirsiniz – ama duygularınızı örtmelerine izin vermeyin! Hatta durum hakkında bir şeyler yapmanıza yardım etmeleri için onları utandırabilirsiniz.


28 Eylül 2022 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Dedikodudan daha heyecan verici çok az şey vardır, ama aynı zamanda tehlikeli de olabilir. Sırları sakla.


28 Eylül 2022 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak, geleneğin sizi bugün en özgün benliğiniz olmaktan alıkoymasına izin vermeyin, yoksa kendiniz için engeller yaratabilirsiniz. Bununla birlikte, içinizdeki sanatçı çılgına dönmek istese bile, üzerinde çalıştığınız herhangi bir tutku projesine yapı getirmeniz de önemli olacaktır. Öğleden sonra Akrep ayı, Kuzey Düğümü ile karşı karşıya geldiğinde, egonuzu zayıflatmakla tehdit ettiğinde, hava biraz sertleşebilir. Bu duygular, toksik etkileşimler tarafından güçlendirilebilir, bu nedenle sosyal etkileşimlerinizi sıkı bir şekilde tutmak isteyeceksiniz.


28 Eylül 2022 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Muhtemelen son birkaç hafta içinde oldukça hayal kırıklığı yaşadınız, ancak son birkaç günde daha felsefi bir yetenek kazandı, Oğlak. Bunun nedeni, zihnin ve iletişimin kozmik habercisi olan zihinsel Merkür’ün şimdi güneş dokuzuncu genişleme evinizde dönüyor olmasıdır. Siz ve eşiniz herhangi bir uzun mesafeli seyahat planlıyorsanız, daha fazla baş ağrısının ortaya çıktığını fark edebilirsiniz. Bu enerjiden en iyi şekilde yararlanmak için ikinizin de daha önce gittiğiniz yerleri tekrar ziyaret etmeyi düşünün ve nostaljik bir havayı yeniden canlandırın.


28 Eylül 2022 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Neye değer veriyorsun, Oğlak? Özellikle Mars İkizler’deyken, Satürn geri giden Kova’da üçgen açı yaptığında, iş hayatınızda alışılmadık şeyler istemek veya kendinizi güvende hissetmek için sıra dışı fırsatları değerlendirmek sorun değil. Havadar üçlü sizi bir işte neye ihtiyacınız olduğunu düşünmeye teşvik eder. İş yerinde çalışmak için kullandığınız yapı ile daha fazla özgürlüğe mi ihtiyacınız var? Manzara değişikliğine mi ihtiyacınız var? Sorumluluklarınız için uygun şekilde tazmin edilmeniz gerekiyor mu? Özellikle iş hayatınızı kişiselleştirmeniz gerekiyorsa, kalıpları kırmak sorun değil.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.