Oğlak Burç Yorumları 26 Eylül 2022

Oğlak burcunun 26 Eylül 2022 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 26 Eylül 2022 Pazartesi günü neler bekliyor? Oğlak burcunun 26 Eylül 2022 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 26 Eylül 2022 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 26 Eylül 2022 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 26 Eylül 2022 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

26 Eylül 2022 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Koşulların sizi aşağı çekmesine izin vermeyin – denerseniz yine de istediğinizi elde edebilirsiniz. İşler daha başlamadan çok daha garipleşecek, ama zorlamaya devam edersen, iyi olacaksın.


26 Eylül 2022 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bir şeye tutunamadığınızı düşünüyorsanız, düşünmeyi bırakın ve sebat edin.


26 Eylül 2022 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Deniz Keçisi, Venüs ve Merkür, dönüştürücü Plüton ile faydalı bir bağlantıyı paylaştığı için bugün sizin için büyük değişimler devreye girebilir. Bu enerjiyi istediğiniz şeyleri isterken kişisel gücünüze adım atmak için kullanın ve ruhsal olarak biraz zaman geçirmeyi unutmayın, çünkü tezahür becerileriniz yükselecektir. Ne yazık ki, bu öğleden sonra Terazi ayı Chiron ile karşı karşıya geldiğinde, sizi duygusal olarak daha hassas bir kafa boşluğuna sokan vibe biraz kayalık olabilir. Neyse ki, gökyüzündeki havadar büyük üçgen sayesinde bu gecenin ilerleyen saatlerinde daha topraklanmış ve kontrolün sizde olduğunu hissedeceksiniz.


26 Eylül 2022 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Oğlak, ilişkilerde uyum için göz kamaştırıcı bir gün yaklaşıyor. Bunun nedeni, zihnin ve vaatlerin kozmik habercisi olan zihinsel Merkür’ün gökyüzünde titreyecek ve zihin ve iletişim tanrıçası gezegenimiz olan tatlı Venüs’ü kucaklayacak olmasıdır. Bu iki sevgili yukarıda birleştiğinde, düşünceleriniz, fikirleriniz ve duygularınız hakkında tam bir netliğe sahip olacaksınız. Onları sevginizin nesnesiyle tartışın ve gerçekten duyulacağınızı ve anlaşılacağınızı bilin. Son zamanlarda sarsıcı bir ilişkiniz olduysa, şimdi işleri gerçekten düzeltebilirsiniz.


26 Eylül 2022 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kariyer yolunuzun temelinde neleri ayarlamanız gerekiyor, Oğlak? Özellikle Terazi’deki güneş Jüpiter’in Koç’taki geri gidişine karşı çıktığı için, kariyer yolunuzdaki temel unsurlar her zaman başarı için düzenlenebilir. Muhalefet ortaya çıktıkça, profesyonel yolunuza bağlı hissetmek için ne üzerinde çalışmanız gerektiği konusunda giderek daha net hale gelebilir. Başarılı olmak için nelerin ayarlanması gerektiğini görmek için belirli taahhütler veya ilişkilerle çalışmanız gerekebilir. Göz korkutucu olsa da, değişiklik yapmaktan faydalanabilirsiniz!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.