Oğlak Aylık Burç Yorumları Neler? Oğlak Burç Yorumu Ekim 2022

Oğlak burcunun Ekim ayı için burç yorumları neler? Oğlak burcunun Ekim ayı neler bekliyor? Oğlak burcunun Ekim ayı aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun Ekim ayı iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun Ekim ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu Ekim ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu Ekim Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Çalışkan ev gezegeniniz Satürn, bu ayın başlarında yenilikçi Kova ile geri hareket ediyor ve sizi farklı şeyler denemeyi düşünmeye teşvik ediyor. Aşk hayatınız idealden daha azsa, onu biraz karıştırmak için ne gerekir? Deney. Garipleşmek. İlerici olun.

Dönüşümsel Plüton, 8 Ekim’de ciddi burcunuzla ortak olurken, düşünceli retrograd döngüsünü terk ediyor; bu, sizi gerçek aşkı bulmaktan (veya ifade etmekten veya deneyimlemekten) alıkoyan şeylerden daha az korkmanızın işaretidir. Zihninizin derinliklerinde olup bitenlerin sizi bir ilişki içinde olmaktan alıkoyan şey olduğunu mu düşünüyorsunuz? Gerçek aşkı kabul etmenin nasıl olabileceğine şaşıracaksınız.

Dokuzunda, heyecanlı Koç burcundaki cüretkar dolunay da kendinizi tutmanızı istemiyor. Bu heyecan verici ay tutulması sırasında gerçekten istediğiniz şeyin peşinden gitmeye teşvik ediliyorsunuz ve bu ay enerjisi size yolunuzdaki engelleri aşmanız için gereken gücü ve gücü veriyor. Devam et, Oğlak. Zaman şimdi.

22 Ekim’de Satürn, hala alışılmadık Kova’dayken doğrudan gidiyor ve sizi bu arınma ayı boyunca öğrendiğiniz dersleri almaya ve gerçekten onlarla koşmaya teşvik ediyor. Yaşadıklarınız yüzünden tamamen farklı bir insan gibi hissedebilirsiniz ama bu kötü bir şey değil. Mevcut veya potansiyel partnerinize “yeni” size alışması için zaman tanıyın.


Oğlak Burcu Ekim Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Yeni bir aya hoş geldiniz, Oğlak! 9 Ekim’de Koç burcundaki spontane dolunay ile başlıyor, bu yüzden sürünün başında olmak için kendi ihtiyacınıza karşı savaşmanız gerekecek. Yaptığın işte en iyi olman senin suçun değil! Bu döngüler boyunca karışık bir rekabet ortamı olabilir, bu yüzden ayaklarınızın üzerinde durun.

25’inde, güneş tutulması sırasında yardımcı profesyonel kişilerle yeniden bağlantı kurun ve uyum sağlayın. Ertelediğiniz bir şeye başlamak ve bir e-posta yazışması başlatmak için harika bir zaman. 23 Ekim’de başlayacak olan Akrep sezonunda kendinize teşekkür edeceksiniz. Hazırlanmayanlar yetişme ihtiyacı hissedecekler, ancak kartlarınızı doğru oynarsanız, bu dikkatli bir işbirliği gerektiren yoğun bir finansal dönem olabilir.

Son olarak, ayın otuzunda Mars’ın geri hareketine başlaması, vites değiştirmesi ve enerjinizi tüketmesiyle ay sona erer.


Oğlak Burcu Ekim Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Birkaç romantik gecikmeden sonra, Ekim ayında Merkür ikinciye doğru ilerlediğinde biraz romantizmin tadını çıkararak sonbaharın büyüsünü kucaklayın. Yaprakların dönüşünü ve yatak odasında biraz sevginin demlenmesini izlemek için eşinizle romantik bir kaçamak planlayın.

Kaçışınızdan sonra, her zamankinden daha fazla aşık hissedeceksiniz. 9 Ekim’deki Koç dolunayı, ilişkinizde kendinizi rahat hissetmenizi sağlayacak. Randevunuzu dünyaya göstermek için ertesi gün Terazi’ye giren Merkür’ü kullanın. En güzel göğüse sahipsin, Oğlak.

Ayın ikinci yarısında hala bekarsanız, güneş ve Venüs yirmi üçüncüde Akrep burcuna girdiğinde sosyal çevrenizde aşkı aramaya başlamak isteyebilirsiniz. Bir arkadaşınıza aşık olduysanız, ona nasıl hissettiğinizi söyleyin!

En iyi randevu geceniz 25 Ekim’deki güneş tutulması sırasında olacak. Bir arkadaşınızın ürkütücü Cadılar Bayramı partisinde, nihayet hoşlandığın kişiye nasıl hissettiğini söyleme cesaretini bulabilirsin. Seksi bir kostüm seç ve yap! Ancak, ayın otuzunda Mars geri hareketine geçerken yavaşlamayı unutmayın. Çok hızlı hareket etmek, daha başlamadan her şeyi mahveder.


Oğlak Burcu Ekim Ayı Aylık Burç Yorumu

Eşyalarını Çalmak

Güneş ve baştan çıkarıcı Venüs, Ekim ayı yaklaşırken Oğlak burcundaki yüksek uçuş bölgesinden yolculuğuna devam ediyor. Bu, kendinizi tanıtmak ve tüm doğru insanlar tarafından fark edilmenizi sağlamak için en iyi zamanlardan biridir. Güzel Venüs, ticaretin çarklarını yağlamaya ve size avantajlı bir başlangıç ​​yapmanıza yardımcı olabilecek zarafet ve çekiciliğe sahiptir.

Ayrıca, 2 Ekim’de doğrudan hareket ettiği için konuşkan Merkür size yardımcı olacaktır. Güçlü Plüton ve ayık Satürn de sırasıyla sekizinci ve yirmi ikincide doğrudan dönüyor, bu nedenle engeller erimeye başlayacak. Yakında ilerleme kaydedeceksin.

9 Ekim Koç burcundaki dolunay ile evde herkesin daha mizaçlı ve karamsar yanını ortaya çıkarma olasılığı var. Ve duyguların kontrolden çıkmasına neden olan küçük şeyler olabilir. Fazla enerjinizden, örneğin egzersiz veya ev işi yoluyla kanalize etmek gibi başka bir yolla kurtulabilirseniz, herhangi bir serpintiden kaçınabilirsiniz.

Tatlı Venüs ve güneş yirmi üçüncüde Akrep burcuna geçiyor ve bu, sosyal yaşamınız için en yoğun zaman. Genellikle etkili insanlarla ve güçlü konumlarda bulunanlarla kaynaşmaktan ve kaynaşmaktan hoşlanırsınız ve bu, tam da bunu yapmanız için bir fırsattır.

25 Ekim Akrep burcunda gerçekleşecek güneş tutulması, yeni bir başlangıca yol açan bir dönüm noktası olabilir. Uzun vadeli bir projeye başlamak ya da bir rüyayı hayata geçirmek istiyorsanız, bunu istediğinizden daha erken yapmaya yönlendirilebilirsiniz.

Neşeli Jüpiter, yirmiyedincisinde Balık burcuna geri dönerken, sosyal medya, iletişim, ağ oluşturma veya çevrimiçi işlerle ilgili her şeye ivme kazandırıyor. Fırsatları beklemeyin. Bunları yapmak.

Son olarak, 30 Ekim’de yaşam tarzı sektörünüzde ateşli Mars gerilemeye başlayacak ve 12 Ocak 2023’e kadar öyle kalacak. Bu, günlük rutinlerinizi yeniden düzenlemeye zorlanacağınız anlamına geliyor.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.