Kova Burç Yorumları 28 Eylül 2022

Kova burcunun 28 Eylül 2022 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 28 Eylül 2022 Çarşamba günü neler bekliyor? Kova burcunun 28 Eylül 2022 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 28 Eylül 2022 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 28 Eylül 2022 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 28 Eylül 2022 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

28 Eylül 2022 Çarşamba Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Ağınızı bugün çalıştırın – tanıdığınız ve tanıdıkları insanlar sizin için harikalar yaratabilir. Sadece birkaç soru sorun, kimin cevapladığını görün ve ardından enerjinin gün boyu akmasını sağlayın.


28 Eylül 2022 Çarşamba Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Her zaman ciddi olamazsın – bugün daha çok eğlenmeye başlaman gerekiyor!


28 Eylül 2022 Çarşamba Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, Satürn Mars ve Uranüs ile bağlantı kurarken, bugün incinmiş duyguların veya üzüntünün kendinize olan güveninizin önüne geçmesine izin vermeyin. Bu kozmik iklim, benlik duygunuzu yükseltmeye yardımcı olabilir, ancak yalnızca kalbinizin barındırdığı herhangi bir acıyı kabul etmeye ve büyümeye istekliyseniz. Bu arada ay, Akrep üzerinden yolculuğuna devam ediyor ve sizden profesyonel hedeflerinize ve kişisel sınırlarınıza odaklanmanızı istiyor. Bu enerjiyi kendinize karşı katı olmak için kullanın, yoksa daha parlak ve daha başarılı bir geleceğe yol açabilecek yeni fırsatları kaçırabilirsiniz.


28 Eylül 2022 Çarşamba Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Geçen hafta boyunca, şu anki Merkür retrosu tamamen yeni bir yetenek kazandı, Kova. Bunun nedeni, zihnin ve iletişimin gezegeni olan kozmik habercimizin, güneş sekizinci evinizdeki bir ay yürüyüşünde yörüngede dönmesidir. Bir yandan, bir boşanma anlaşması veya ayrılık yaşıyorsanız, her şeyin yolunda gitmeye başladığını hissedebilirsiniz. Bununla birlikte, işler genel olarak iyiyse, mevcut ihtiyaçlarınızı tek ve tek kişiyle tartışmak için de harika bir zaman olabilir. Hayatın stresinin sizi birlikte vakit geçirmekten alıkoymasına izin vermeyin.


28 Eylül 2022 Çarşamba Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Hangi tutku projesi peşinden gitmeye değer, Kova? Şu anda, İkizler burcundaki Mars ile Kova burcundaki geri giden Satürnünüz üçgen açı yaptığından, çok yönlü bir meşgul arı olarak karşınıza çıkıyorsunuz. Ancak, biraz aerodinamik bir profesyonel kimliğe ve kendini ifade etme araçlarına sahip olmak için neye bağlı kalmak istediğinizi düşünmek en iyisi olabilir. Gözünüze çarpmış olabilecek birkaç tutku projesi veya fikir var. Bu nitelikler profesyonel kimliğinizin bir uzantısı olabileceğinden, hangi girişimlerin veya becerilerin korunmaya değer olduğunu belirleyin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.