Kova Burç Yorumları 26 Eylül 2022

Kova burcunun 26 Eylül 2022 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 26 Eylül 2022 Pazartesi günü neler bekliyor? Kova burcunun 26 Eylül 2022 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 26 Eylül 2022 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 26 Eylül 2022 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 26 Eylül 2022 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

26 Eylül 2022 Pazartesi Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Oturun ve yakın biriyle hoş, uzun bir konuşma yapın – düşündüğünüzden daha fazla ortak noktanız var. Oluşmakta olan bir aşk bağlantısı olabilir veya daha büyük bir şeyin başlangıcı olabilir.


26 Eylül 2022 Pazartesi Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Çevrenize değişim geliyor, bu da tutumunuzda bir değişikliğe neden olacak.


26 Eylül 2022 Pazartesi Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, Merkür ve Venüs derin Plüton ile tatlı bir bağlantı paylaşırken, yıldızlar bugün sizin için neyin iyi olduğunu kabul etmenizi isteyecekler. Bu kozmik iklimin dönüştürücü doğası, sağlık duygunuza katkıda bulunmayan herhangi biriyle veya herhangi bir şeyle bağları koparma niyetiyle kalbinizi ve zihninizi gözden geçirmenize neden olacaktır. Maneviyatınıza yaslanmak, bu öğleden sonra Terazi ayı Chiron ile karşı karşıya geldiğinde sizi bulan herhangi bir üzüntüde gezinmenize yardımcı olabilir. Neyse ki, akşam çöktüğünde ve gökyüzünde büyük bir üçgen belirdiğinde hava daha hafif olacak.


26 Eylül 2022 Pazartesi Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yakınlık ve bağlantı için muhteşem bir gün yaklaşıyor, Kova. Bunun nedeni, zihnin ve iletişimin kozmik haberci gezegenimiz olan zihinsel Merkür’ün, güneş sekizinci yakınlık evinizin derinliklerinde, evlilik ve ilişkiler tanrıçası gezegenimiz olan tatlı Venüs’ü öpecek olmasıdır. Son zamanlarda ortaklığınızda sert bir türbülans hissettiyseniz, şu anda samimi, içten bir konuşma yaparak bağlantıyı geliştirebileceksiniz. Kendinizi ifade edin ve düşünceli ve nazik olun – bu yaklaşım sizi şimdi oldukça uzağa götürecektir. Bir ve sadece sizin de söyleyecek çok güzel şeyleri olabilir.


26 Eylül 2022 Pazartesi Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Gücünü serbest bırak, Kova! Paylaşılan varlıklara, kaynaklara, miraslara ve borçlara titizlikle bakarken algının gücü sizin tarafınızdayken, Başak’taki Venüs, Başak’ta geri giden Merkür ile kavuşum yapar. Daha önce gözden kaçırmış olabileceğiniz bir şey, kontrol edilmesi gereken göz kamaştırıcı bir kırmızı bayrak olarak ortaya çıkabilir. Venüs ayrıca Oğlak burcunda geri giden Plüton ile üçgen açı yaptığından, bu tür finansal kısıtlamalar ve detaylar üzerinde aktif olarak yetki sahibi olmanızdan faydalanabilirsiniz. Çekimleri arayarak harekete geçmek için bu enerjiyi kullanın! Önemli bir dönüşüm gerçekleştirmek için tüm güç ve yeteneklere sahipsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.