Kova Burç Yorumları 1 Ekim 2022

Kova burcunun 1 Ekim 2022 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 1 Ekim 2022 Cumartesi günü neler bekliyor? Kova burcunun 1 Ekim 2022 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 1 Ekim 2022 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 1 Ekim 2022 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 1 Ekim 2022 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

1 Ekim 2022 Cumartesi Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Tüm sevgiyi kendinize saklamadığınızdan emin olun – enerjinizi biraz da olsa dışa doğru yönlendirirseniz harika şekillerde yanıt verecek bir sürü insan var!


1 Ekim 2022 Cumartesi Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Gününüze biraz daha hırs ekleyin ve sizi korkutan bir şey yapın.


1 Ekim 2022 Cumartesi Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, bu sabah Yay burcu Satürn’le bağlantı kurarken ufkunuzu genişletme ve kişisel statü oluşturma havasında olacaksınız, ancak Luna ateşli Mars’a karşı çıktığı için sorunlar ortaya çıkabilir. Bu kozmik iklim, özellikle sosyal toplantılar ve tutku projeleri söz konusu olduğunda, aynı anda çok fazla şey üstlenmeye çalışırsanız, kişisel gelişiminizi engelleme tehdidinde bulunur. Bu öğleden sonra gökyüzünde sert bir t-kare oluştuğunda ailenize veya arkadaşlarınıza borç para vermekten kaçının, çünkü borcun geri ödenmesi pek olası değildir. Aldatma da bu kozmik akımlarda seyahat edecek, bu yüzden manipülatif karakterlere dikkat etmek isteyeceksiniz.


1 Ekim 2022 Cumartesi Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Önümüzdeki yol kolay olabilir, Kova. Buna göre plan yapmak için Terazi’de Venüs’ü Koç’ta geri giden Jüpiter’e karşı kullanırsanız, profesyonel yolculuğunuzun bu sonraki aşamasında mücadele etmenize gerek yoktur. Muhalefet, sizi mevcut profesyonel topluluğunuzu, acil iş yerinizi ve en son konuşmanızı düşünmeye teşvik ediyor. Bu yönlerden hoşlandığınız veya hoşlanmadığınız şeyler nelerdir? Gelecekte daha dengeli, adil fırsatlar arayabilmeniz için halihazırda deneyimlemekte olduğunuz şeyleri düşünmenin zamanı gelmiş olabilir. Büyük mücadeleler olmadan profesyonel yolculuğunuzun tadını nasıl çıkarabileceğinizi öğrenin.


1 Ekim 2022 Cumartesi Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Göz kamaştırıcı bir gün sana gülümsüyor Kova. Küçük Faydamız olan tatlı Venüs, Büyük Faydamız Jüpiter ile gökyüzünden parmak uçlarına dokunduğundan, zevke odaklanmanız her şeyden önemli olacak! Dünya umurunda olmayacak ve tutku, zevk, sanat ve güzellik için can atacaksınız. Kendinizi strese sokmayın. Sadece akışa devam edin ve eğlenmenize izin verin. Bugün kimse meşgul veya üretken olmak istemeyecek. Aslında, herkes dışarıda olacak ve şu anda yaşamaya odaklanacak. Liderliği takip edin ve kapınızın dışında sizi hangi maceraların beklediğini görün.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.