Koç Burç Yorumları 28 Eylül 2022

Koç burcunun 28 Eylül 2022 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Koç burcunun 28 Eylül 2022 Çarşamba günü neler bekliyor? Koç burcunun 28 Eylül 2022 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 28 Eylül 2022 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 28 Eylül 2022 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu 28 Eylül 2022 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

28 Eylül 2022 Çarşamba Koç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Kimsenin duygularını incitmek istemiyorsun, ama bugün öyle görünüyor. Etrafınızdakileri şok belirtileri açısından izlemeyi unutmayın – o zaman çizgiyi aştığınızı anlayacaksınız!


28 Eylül 2022 Çarşamba Koç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Zihninizi açın ve bugün sizi nelerin beklediğine dair beklentilerinizi azaltın.


28 Eylül 2022 Çarşamba Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay, bu sabah Akrep ve sekizinci güneş evinizdeki yolculuğuna devam ediyor, sevgili Koç, ilişkilerinize yatırım yapmanız için size ilham veriyor. Bununla birlikte, bu parlak yerleşimle gelen sadakat, müttefiklerinizi akıllıca seçmenizi, art niyetleri veya kıskançlık eğilimleri olabilecek herkesten kaçınmanızı gerektirecektir. Öğleden sonra Luna, Kuzey Düğümü ile karşı karşıya geldiğinde, yolunuza birkaç çatışma veya engel çıkarabilecek güç mücadelelerine dikkat edin. Ay, Chiron ile dengesiz bir bağlantı paylaştığında, yoldaki acılar veya sırlar yeniden su yüzüne çıkabilir ve bu da kendinizi desteklemenin yollarını bulmanızı önemli hale getirir.


28 Eylül 2022 Çarşamba Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yaklaşık bir haftadır, zihinsel Merkür, güneş enerjisi altıncı üretkenlik eviniz Koç’ta sürünüyor. Bugün ve önümüzdeki günlerde sorumluluklarınız, öncelikleriniz ve iş gereksinimlerinizle ilgili işlerin raydan çıktığını fark edebilirsiniz. Bununla birlikte, yapılacak en iyi şey dramadan uzaklaşmak ve kişisel ve romantik hayatınıza daha fazla odaklanmaktır. Herkes boşluğa çığlık atarken ya da saçlarını çekmeye çalışırken, siz ve sevgiliniz kaostan etkilenmeden bir hayale gülebilirsiniz. Yapabiliyorsanız, yakındaki bir bölgeye hızlı bir gezi yapın veya hatta bir konaklama planlayın.


28 Eylül 2022 Çarşamba Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Söylediklerine sahip çık, Koç. Açık ve çevrimdışı sohbet konuları, Mars İkizler üçgeninde Satürn Kova’da geri giderken yeniden ortaya çıkabilir. Bu havadar üçlü sırasında eski bir yazı, yorum veya başka bir şey akla gelebilir. Bir yandan, profesyonel bir arenada veya meslektaşlarınızla daha fazla takip etmeye değer değerli bir noktaya değinmiş olabileceğiniz için olumlu olabilir. Bununla birlikte, bu üçlü yanlış bir şekilde alınmış olabilecek bir şeyden kendinizi sorumlu tutmayı ima edebilir. Amacın her zaman etkisiyle eşleşmediğini unutmayın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.