Koç Aylık Burç Yorumları Neler? Koç Burç Yorumu Ekim 2022

Koç burcunun Ekim ayı için burç yorumları neler? Koç burcunun Ekim ayı neler bekliyor? Koç burcunun Ekim ayı aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun Ekim ayı iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun Ekim ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu Ekim ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu Ekim Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

1 Ekim Koç’ta Venüs-Jüpiter karşıtlığı sırasında işler çok hızlı gerçekleşir ve bu yüzden sersemlemiş olursunuz. Her şeyin bir nedeni olduğuna inanırsan daha iyi olabilirsin çünkü inanmazsan ani bir ayrılık yaşamak oldukça travmatik olabilir.

Dokuzunda, ateşli burcunuzda bir dolunay yükseliyor, sizi kişisel olarak güçlendiriyor ve mümkün olduğunca bağımsız olmanızı teşvik ediyor. Bu, bir ortağa ihtiyacınız olmadığı anlamına gelmez, ancak ilişkilerdeki Ram’lar bile benzersiz, bireysel yeteneklerinizi ve yeteneklerinizi harekete geçirmekten yararlanabilir.

Kararsız Terazi’de hızlı hareket eden Merkür ile 12 Ekim’de agresif burcunuzda genişleyen Jüpiter arasındaki muhalefet sırasında kolayca bunalabilirsiniz ve herhangi bir spontan hareket uzun süreli pişmanlıklara yol açabilir. Belki de geleceğe odaklanmak için anı yaşamakla çok meşgulsünüz, ancak yavaşlamazsanız ve büyük bir karar vermeden önce acele etmezseniz hata yapma potansiyeli yüksektir.

30 Ekim’de, yoğun lideriniz Mars, özellikle iletişim söz konusu olduğunda, frenleri pompalamanın bir işareti olan gerilemeye gittiğinde hızlı düşünen İkizler ile ortak oluyor. Son sözü söylemek gerçekten bu kadar önemli mi? Tüm romantik durumlar, bu gezegensel yavaşlama sırasında daha fazla dinlemenizden ve daha az konuşmanızdan faydalanabilir.


Koç Burcu Ekim Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Yavaşlamanın ve gerçeğe dönüştürmek istediğiniz vizyonları düşünmenin zamanı geldi. Bu, 9 Ekim’deki Koç dolunayı sırasında sakin olmaya ve işinize sabırla devam etmeye zorlandığınız zaman belirginleşecek. Yarın hiçbir şey olmak zorunda değil. Şu anda senin için büyük bir ders, sen sadece bir insansın, Koç. Biraz yavaşlamanıza izin verirseniz, işleri gün be gün almak ilerlemeyi görmenize yardımcı olacaktır. Hayattaki küçük şeyleri takdir etmek, kozmik bilinç akışına atlamak kadar kolay yeni fikirlere yol açabilir.

Yeni projeler ve iş ortaklıkları getiren, potansiyel olarak bir sözleşmeye veya işle ilgili faydalı bir satın alma işlemine yol açan bazı eğlenceli fırsatlara sahip olabilirsiniz. Eğlenceli bir yaklaşım benimsemek sizi motive edecek ve bu kariyer yolunu ilk etapta neden takip ettiğinizi anlamanıza izin verecektir.

Bu girişimlerin, yirmi beşinci Akrep güneş tutulması sırasında tesadüfi olduğu kanıtlanacak. Ayın sonunda size büyük bir jeton getiren büyük bir zam veya kazançlı teklif alabilirsiniz.


Koç Burcu Ekim Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Dağınık bir Eylül’den sonra, aşk hayatınız, Merkür’ün nihayet ikincide ilerlediği Ekim ayının başında mezardan geri döner. Şimdi, yaptığın hataları temizlemenin ve sana musallat olmak için geri gelmeden önce hayalet olduğun tarihlerden özür dilemenin zamanı geldi, Koç.

Flört hayatınız 9 Ekim’deki burcunuzda bulunan dolunay sırasında çok ihtiyaç duyulan bir canlanma alır. Ertesi gün Merkür Terazi’ye girdiğinde anlaşmayı imzalayın ve Morticia ve Gomez Addams’tan daha iyi bir çift olabilirsiniz.

Güneş ve Venüs yirmi üçüncüde yoğun Akrep burcuna girdiğinde aşk hayatınız karanlık ama samimi bir dönüş yapar ve özellikle soğuk bir Ekim gecesinde ilişkinizi daha derin ve daha sıcak bir şeye dönüştürür.

25 Ekim’deki güneş tutulması size yatakta gerçek bir canavar yapacak ekstra dayanıklılık verir. Bununla birlikte, sözlerine dikkat etsen iyi olur, yoksa Mars otuzunda İkizler burcunda geri giderken daha az seksi şekillerde bir canavar olabilirsin. Sözlerini dikkatli seç yoksa Cadılar Bayramın korkunç olacak.


Koç Burcu Ekim Ayı Aylık Burç Yorumu

Hız Değişimi

Astroloji söz konusu olduğunda bu yoğun bir ay, Koç. Koşullarınızda ve hayata karşı tutumunuzda bir dizi kaymayı ve değişikliği teşvik edebilir. Terazi burcundaki güneş, etkileşim halindeyken veya bir çift veya ekip olarak çalışırken, başkalarının yanında olmaktan çok keyif alacağınız anlamına gelir. Bu keyifli burçta da bulunan sevimli Venüs ile, zorlukların üstesinden gelmek, müzakere ve işbirliği yapmakta hiçbir sorun yaşamayacaksınız. Partnerinizle biraz kaliteli zaman geçirmek istiyorsanız, bunun için de iyi bir zaman.

Bu ay, konuşkan Merkür 2 Ekim’de doğru yöne dönüyor. Radikal Plüton sekizinci ve sağduyulu Satürn’ü bundan iki hafta sonra takip ediyor. Üstüne üstlük, kişisel gezegeniniz olan alıngan Mars, 30 Ekim’de geri hareketine başlıyor ve 12 Ocak 2023’e kadar da öyle kalacak. Engellenen alanlarda ilerleyebilirsiniz, ancak konularda yavaşlamalar veya komplikasyonlar olabilir. iletişimin.

Dokuzuncu burcunuzdaki dolunay döneminde işler duygusallaşabilir ve havayı temizlemek için bir fırsat getirebilir. Halının altına süpürülen bir madde patlayabilir ve oldukça ısınabilir. Sakin ol.

Tatlı Venüs ve güneş 23 Ekim’de Akrep burcuna geçtiğinde işler daha da yoğunlaşıyor. Önümüzdeki haftalar önemli alanlarda değişim için bir şans getiriyor, ancak önce sizi engelleyen her şeyi bırakmanız gerekecek.

Dinamik yeni bir başlangıç ​​şansı, yirmi beşinci Akrep burcundaki güneş tutulması ile geliyor. Bu tutulma, sevimli Venüs ile aynı hizada, dolayısıyla enerjisi ilişkileri, parayı, yaratıcı bir girişimi veya bir işi etkileyebilir. İyi bir başlangıç, iyi bir sonuca yol açacaktır.

Son olarak, neşeli Jüpiter 27 Ekim’de Balık’a geri döner ve bu da sezginizi artırabilir. Kalp ve ruhla ilgili konularda, bir başlangıç ​​yapacak ve 20 Aralık’ta burcunuza geri döndüğünde iyi hazırlanacaksınız. Ardından koşarak yere vurabilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.