İkizler Aylık Burç Yorumları Neler? İkizler Burç Yorumu Ekim 2022

İkizler burcunun Ekim ayı için burç yorumları neler? İkizler burcunun Ekim ayı neler bekliyor? İkizler burcunun Ekim ayı aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun Ekim ayı iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun Ekim ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu Ekim ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu Ekim Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Esprili ev gezegeniniz Merkür, ayın ilk gününde Başak’ı ayırt etmede geri gidiyor, ancak ikincisinde doğrudan gidiyor, projelere, uygulamalara, seyahat planlarına vb. komplikasyonlar, bu yüzden devam edin ve son zamanlarda kaçındığınız bazı şeylere evet deyin.

10 Ekim’de Merkür, akraba hava işareti Terazi için kesin Başak’tan ayrılarak, arkadaş canlısı, rahat ve kolay bir şekilde iletişim kurmanıza olanak tanır. Artık taraf tutma olasılığınız çok daha düşük, bu nedenle arkadaşlarınız küçük çift tartışmaları sırasında sizden hakemlik yapmanızı isterse şaşırmayın. Ortasına çıkmak istemiyorsan, söylemen yeterli (ama gizliden gizliye dramayı seviyorsun).

Onbirincisinde, Mars hızlı hareket eden burcunuzda, Neptün ile arzulu Balık burcunda kare açı yapıyor, bu nedenle karar veremeyen herkese karşı çok sabırsız oluyorsunuz. Bir partnerin veya randevunun menüden bir şey seçmesi sonsuza kadar sürerse, onu kaybedebilirsin.

Ciddi Satürn, 22 Ekim’de asi Kova ile eşleşirken gerileme döngüsünü terk ettiğinde, son birkaç aydan öğrendiğiniz derslerden bazılarını alma ve bunları mevcut durumunuza uygulama zamanı. Biraz daha fazla yapı kullanabileceğinizi öğrendiyseniz, bazı ince değişiklikleri yavaş yavaş uygulamaya başlayın. Vahşi koşmak abartılıyor.


İkizler Burcu Ekim Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Geçen ay, kişisel meseleler hayatınızda en yüksek önceliğe sahip olduğu için iş yerinde dengeyi bulmakta zorlandınız. Bu ay farklı bir hava getiriyor. Artık işe geri dönmeye isteklisiniz ve buna muktedirsiniz, ancak bir değişiklikle. Akılsız işlerde çalışan meşgul bir arı yerine, yaptığınız işte sanatsal tutkunuzu hayata geçirmeye başlıyorsunuz. İkizler, yaratıcı zihniniz bu ay iş başında heyecan verici yeni bir projeye başlamanıza izin veriyor.

Bu girişim, hayallerinizi kucaklamanıza izin verecek ve 9 Ekim’deki Koç dolunayı sırasında başlayabilir. Geçen ayın çoğunda süren Merkür’ün geri dönüşü sırasında nostaljik kavramlara ve vizyonlara odaklandığınız sürece, dünyanın titreşimi ve enerjisi ile uyum içinde ve şimdi hedeflerinize tam olarak ulaşabileceksiniz. Tüm projelerinizde yaratıcı sürece odaklanmaya daha istekli olduğunuzu görebilirsiniz. Yirmi beşinci güneş tutulması sırasında, profesyonel hayallerinizin hayata geçmesini izlerken zihninizi ve kalbinizi tatmin etmeyi vaat eden bir proje olan büyük bir çabaya başlayabilirsiniz.


İkizler Burcu Ekim Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Evet, İkizler! Merkür ikincide doğrudan dönmesine rağmen, eviniz perili bir ev gibi geliyor. Kalıcı bir aşk ilişkisi bulmak istiyorsanız, bagajınız olmadan (ve aile üyelerine karışmadan) flört edebilmek için aile hayatınızla uğraşmak zorunda kalacaksınız.

Bir sonraki aşk ilişkinizi 9 Ekim’deki Koç dolunayında bile bulabilirsiniz. Hayır, kurt adam olmayacak (umarım), ancak arkadaş grubunuzdan biri olabilir. Ertesi gün Merkür Terazi’ye girdiğinde şirin ama soğuk bir sonbahar randevusuna çıkın.

Bununla birlikte, ayın geri kalanı romantizm için uygun bir zaman değil, çünkü yirmi üçüncüde güneş ve Venüs Akrep’e girdiğinde sizi aşık etmek için güçlü bir sonbahar esintisinden daha fazlasını alacak. Kalbinizi ekstra özenle koruyun. Bir iblis tarafından ele geçirilmesini istemezsiniz (tekrar)!

25 Ekim’deki güneş tutulması sırasında flört etmek yerine kendinize aşık olmaya odaklanın. Karanlık tarafınızı keşfedebilirseniz ihtiyaçlarınızı daha iyi anlayabilirsiniz. Ancak, 30’unda burcunuzda Mars gerilemeye başladığında, Cadılar Bayramı ekstra ürkütücü hale gelir ve aşk hayatınızı durdurur.


İkizler Burcu Ekim Ayı Aylık Burç Yorumu

İleriye Doğru

İlerleme düzensiz mi görünüyor, İkizler? Eğer öyleyse, bunun nedeni altı gezegenin geri hareket etmesi olabilir. Ancak, bu ay olumlu bir değişiklik getiriyor. Canlı Merkür, güçlü Plüton ve görev yöneticisi Satürn doğrudan dönüyor, ancak alıngan Mars Ekim sonunda geri hareket edecek.

Güneş ve Terazi’deki Venüs sizi eğlenmeye, harika randevulara çıkmaya ve en sevdiğiniz hobilerle kendinizi şımartırken rahatlamaya teşvik ediyor. Yaratıcı yeteneklerinizi çevrimiçi veya çevrimdışı sergilemek için bu şansı kullanın. Ayrıca bir işbirliği veya kazançlı bir projenin ödüllendirilmesi şansı da vardır.

Parti yapmaya hazırsanız, 9 Ekim’de Koç burcundaki dolunay bir kutlama veya başka bir eğlenceli etkinlikle aynı zamana denk gelebilir. Ne yaparsanız yapın, atmosfer çok gürültülü olabilir ve duygular ve öfkeler kolayca kontrolden çıkabilir, bu yüzden adımınıza dikkat edin. Artı tarafta, bazı büyüleyici insanlarla tanışacak ve son derece eğleneceksiniz.

Tatlı Venüs ve güneş yirmi üçüncüde Akrep burcuna ve sizin yaşam tarzı bölgenize geçerken işler daha yoğun bir hal alıyor. İşyerindeki hayat daha sorunsuz olmalı çünkü bu sektördeki Venüs her türlü zorluğun hafifletilmesine yardımcı olabilir. Günlük programınız ve sağlık rutinleriniz bir öncelik olabilir ve bazı radikal değişiklikler yapmaya hazır olabilirsiniz.

25 Ekim’de Akrep burcunda bir güneş tutulması var, bu da yeni bir başlangıç ​​şansınız olduğu anlamına geliyor. Zamanınızı ve kaynaklarınızı boşa harcayan projeler veya faaliyetler varsa, daha verimli fırsatlara odaklanabilmeniz için onları bırakmanın tam zamanı.

Yeni bir işe başlayabilir veya kendi işinizi kurabilirsiniz. Tutulmalar bizi evrim yolunda ilerlemeye teşvik edebilir, ancak önce bazı şeylerin değişmesi gerekiyor, bu yüzden hazır olun.

Son olarak, neşeli Jüpiter, yirmi yedincide Balık burcuna ve kariyer bölgenize geri döner ve 20 Aralık’a kadar burada kalır ve size yeni olasılıkları keşfetmeniz için ilham verir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.