Boğa Burç Yorumları 29 Eylül 2022

Boğa burcunun 29 Eylül 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 29 Eylül 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Boğa burcunun 29 Eylül 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 29 Eylül 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 29 Eylül 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 29 Eylül 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

29 Eylül 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Aklınızın bir köşesindeki bu sorunlara doğru miktarda zaman ayırdığınızdan emin olun. Bugün onlar hakkında daha derin bir anlayış getiriyor ve bu size çok yardımcı olacak!


29 Eylül 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Güçlü bir insan seninle vakit geçirmek istiyor ama gergin olma. Kendin ol.


29 Eylül 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Gezegen yöneticiniz Venüs, bu sabah çok erken saatlerde Terazi’ye giriyor, sevgili Boğa, sizden önümüzdeki birkaç hafta boyunca zihin/beden bağlantınızı beslemenizi istiyor. Güne başlarken Akrep ayı ile rüya gibi Neptün arasındaki tatlı bir açı meyvelerini verecek ve masaya eğlenceli ve romantik bir enerji getirecek. Luna, Merkür ve Plüton ile bağlantı kurduğunda, flört, yaratıcılık ve engellerinizi serbest bırakmak için harika bir gün haline getirdiğinde, benzersiz fikirleriniz ve sanatsal ifadeniz için tanınma kazanabilirsiniz. Gün sona erdiğinde ve ay Yay’a girdiğinde bir değişim hissedeceksiniz ve sizi iyimser bir kafa boşluğuna sokacak.


29 Eylül 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Boğa, seks hayatın için büyük bir gün yaklaşıyor. Bunun nedeni, tutku ve şehvet gezegeni olan güçlü Mars’ın Büyük Görev Yöneticimiz Satürn ile bağlantı kurmasıdır. Aşk hayatınız kesinlikle enerjiyi hissedecek ve size daha fazla bağlılık ve sadakat fırsatı sunacak. Artan cinsel dürtü ve manyetizma, içinde bulunduğunuz her ilişkiyi iyileştirecek ve bekarsanız, biraz daha yaşlı, daha akıllı veya size finansal olarak yardım edebilecek birini çekebilirsiniz. Kimyayı hissediyorsanız, ona açık olun çünkü hayatınızı muazzam bir şekilde iyileştirebilir.


29 Eylül 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sosyal uyum sana geliyor, Boğa! Venüs bugün Terazi’ye girdiğinde sorunsuz bir yelken açmayı bekleyin. Venüs, işteki taahhütler ve ilişkiler yoluyla dengeyi bulmanıza yardımcı olabilir, bu nedenle iş hayatınızda size huzur veren her şeye öncelik vermek için mükemmel bir zaman. Aslında, Venüs sizi iş arkadaşlarına normalden daha yakınlaştırabilir, örneğin bir iş aşkına! Siz ve özel biri de dahil olmak üzere iş arkadaşlarınız arasında bazı flörtleşmeler görebilirsiniz. Bu neşeli enerjinin tadını çıkarın, ancak gereksiz dramalardan kaçınmak için herhangi bir profesyonel sınırı unutmayın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.