Boğa Burç Yorumları 28 Eylül 2022

Boğa burcunun 28 Eylül 2022 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 28 Eylül 2022 Çarşamba günü neler bekliyor? Boğa burcunun 28 Eylül 2022 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 28 Eylül 2022 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 28 Eylül 2022 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 28 Eylül 2022 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

28 Eylül 2022 Çarşamba Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Başka kimsenin umurunda olmayan küçük bir mesele yüzünden pes etmek çok kolay. Bu, bir pozisyonu savunmak ile arkadaşlara ders vermek arasındaki ince çizgidir – bu yüzden onu geçmeyin!


28 Eylül 2022 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bir arkadaşınızın planlarında sorunlar görüyorsunuz – endişelerinizi dile getirmeyi onlara borçlusunuz.


28 Eylül 2022 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, bugün, Akrep ayı haritanızın kalp meselelerini yöneten sektöründe seyahat ederken, iyimserlik ve umut duygusuyla yürümek için kendinize izin verin. Bu titreşimler, yıldızlar duygusal tatmini başlatmak üzere hizalanırken, daha derin bir bağlantı kurmayı umduğunuz rüyalara veya insanlara yeniden bağlanmak için mükemmeldir. Ne yazık ki, öğleden sonra Luna Kuzey Ay Düğümü ile karşı karşıya geldiğinde hava biraz gerginleşebilir. Bununla birlikte, geçmişinizi kabul etmek ve eski eylemlerin sorumluluğunu almak, sizi bulan herhangi bir rahatsızlıktan kurtulmanıza yardımcı olabilir.


28 Eylül 2022 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Geçen hafta içinde, kişisel ve romantik yaşamınızda giderek daha fazla kafa karıştıran etkileri fark etmişsinizdir, Boğa. Bunun nedeni, kozmik habercimiz olan zihinsel Merkür’ün gerçek aşk, romantizm ve flörtten oluşan güneş beşinci evinize geri gitmesidir. Bir yandan, müstakbel bir talip tarafından aniden hayalet gibi hissedebilir veya aynı sayfada görünmediğinizi fark edebilirsiniz. Bununla birlikte, birdenbire önceki romantik seçeneklerden, eskilerden veya birdenbire etkileşimde bulunduğunuz kişilerden haber alıyor olabilirsiniz. Geçmişinizden birine ulaşmak istiyorsanız, şimdi yapın.


28 Eylül 2022 Çarşamba Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Neye değer veriyorsun, Boğa? Kova burcunda geri giden Satürn, başarılı olmak için kullandığınız profesyonel yapıdaki temel unsurları gözden geçirdiğinden, kariyer yolunuz biraz kırılgan. Zorlayıcı olsa da, bu gerilemenin sizi farklı şeylere öncelik vermeye teşvik ettiğini görebilirsiniz. Geri giden Satürn, İkizler burcundaki Mars ile uyumlu bir üçgen açı oluşturduğundan, uzun vadeli profesyonel hedeflerinizle neyin işe yarayacağını görmek için değerlerinizi veya para kazanma fırsatlarınızı keşfetmeniz gerekebilir. Daha tatmin edici bir kariyer yoluna yol açabilecek çeşitli fırsatları denemek için bu üçlüyü kullanın!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.