Boğa Burç Yorumları 27 Eylül 2022

Boğa burcunun 27 Eylül 2022 Salı günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 27 Eylül 2022 Salı günü neler bekliyor? Boğa burcunun 27 Eylül 2022 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 27 Eylül 2022 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 27 Eylül 2022 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 27 Eylül 2022 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

27 Eylül 2022 Salı Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün cazibeyi açın – neyse ki, bu sizin için bir çırpıda. Ve kültürler arasındaki uçurumu kapatma yeteneğiniz sayesinde, yabancıların hoş karşılandığını hissettirmekte hiçbir sorun yaşamazsınız.


27 Eylül 2022 Salı Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün açgözlü bir ruh halindesiniz ve daha fazlası için doyumsuz bir ihtiyaç duyacaksınız!


27 Eylül 2022 Salı Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, Terazi Ay’ı düşünceli Plüton’la karşı karşıya gelirken, bu sabah sizi çevreleyen güzelliğe karşı kötü şansın veya karamsar bir tavrın sizi kör etmesine izin vermeyin. Neyse ki, minnettarlığınızı bulmaya karar vermek, evrenin sizi test ettiğini hissetseniz bile, sizi felsefi bir derste yükseltmeye yardımcı olacaktır. Öğleden sonra Ay Akrep’e girdiğinde bir değişim hissedeceksiniz, bu da size uyum ve denge duygunuzla yeniden bağlantı kurma şansı verecek. Mars ve Satürn arasındaki tatlı bir ittifak, profesyonel ve finansal yaşamlarınızda daha güvende hissetmenize yardımcı olacak, ancak bu yapıları inşa etmek için harekete geçmeniz istenecek.


27 Eylül 2022 Salı Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Dünün muhteşem kozmik enerjisi bugün yankılanmaya devam edecek, Boğa. Bunun nedeni, güçlü güneşimizin, mucizelerin Büyük Faydası olan geniş Jüpiter’in gökyüzünün karşısında olmasıdır. Şans, iyilik ve artan mutluluk, kişisel ve romantik yaşamınızı doldurabilir. Bu, risk almak ve kalp meselelerinde büyük kazançlar beklemek için ideal bir zamandır. Anı yaşamayı benimseyin ve sevgilinizle ruhunuzu özgürleştirecek unutulmaz bir şey yapın ya da özel biriyle cömert bir ilk randevunun tadını çıkarın. Sadece, bazı hoşgörülerden pişmanlık duyacağınız büyük enerjinin kafanıza çok fazla gitmesine izin vermeyin!


27 Eylül 2022 Salı Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Doğru yolda olduğunu düşünüyor musun Boğa? Ay karşı burcunuz olan Akrep’e girerken bugün taahhütlerinizi düşünün, Merkür Başak’ta geri giderken Plüton Oğlak’ta geri gidiyor. Özellikle üçgen, profesyonel yolculuğunuzu etkileyebilecek yaratıcı olasılıkları ortaya çıkardığından, titiz ay, düzenlemeleriniz konusunda biraz takıntılı olmanızı teşvik edebilir. Bu geçişler sırasında sebep için duraklayın. Kendinize, fikirlerinizin, tutku projelerinizin ve becerilerinizin sizi profesyonel yolunuzda yeni bir gelişime taşıyıp taşımayacağını sorun. Merkür sonrası gerileme için cevabınızı aklınızda bulundurun!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.