Boğa Burç Yorumları 25 Eylül 2022

Boğa burcunun 25 Eylül 2022 Pazar günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 25 Eylül 2022 Pazar günü neler bekliyor? Boğa burcunun 25 Eylül 2022 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 25 Eylül 2022 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 25 Eylül 2022 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 25 Eylül 2022 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

25 Eylül 2022 Pazar Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Kıskançlığınla gurur duymuyor olabilirsin, ama itiraf etmelisin ki en iyisine sahipsin. Kıskançlığınız nesnenin biraz özgür olmasına izin vererek bu olumsuzluğu biraz yumuşatın. Unutmayın: Etrafa gelen etrafta dolaşır.


25 Eylül 2022 Pazar Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Işığınızı bir kilenin altına saklamanız için hiçbir neden yok – biraz övün.


25 Eylül 2022 Pazar Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, Başak Ay Merkür ve Plüton ile bağlantı kurarken, evren bu sabah sizinle iletişim kurmak için eğlenceli bir yaklaşım sergileyecek. Bu enerjiyi, günlük görevlerinize başlamadan önce meditasyon veya dua için bir dakikanızı ayırarak rehberlerinizle veya daha yüksek gücünüzle yeniden bağlantı kurmak için bir fırsat olarak kullanın. Bu öğleden sonra Ay Terazi’ye girerken, uyumlu bir yeni ay oluşturmak için güneşle bağlantı kurarken bir değişim fark edeceksiniz. Bu kozmik iklim, tamamen sağlıklı yaşama öncelik vermekle ilgilidir, bu nedenle kendinize önümüzdeki altı ay içinde ulaşılabilecek sağlıklı ve makul hedefler belirlediğinizden emin olun.


25 Eylül 2022 Pazar Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Boğa, önümüzdeki haftalarda oldukça meşgul olmaya hazırlanın. Güneşin altıncı üretkenlik evinizde yeni bir ay, kapıdan çıkan savaş arabaları gibi fırlıyor! Bu, işle ilgili projeler, günlük rutinler ve her türlü sorumlulukla tüketileceğiniz anlamına gelir, ancak kilit nokta bunalmamaktır. Zevk, rahatlama ve romantizm için zaman bulmak, çok tatmin edici bir hayat yaşamak için çok önemlidir. Sadece bitmeyen eziyete yakalanmayın. Biraz TLC için fişi çekin ve yakınlığın bir pil gibi olduğunu hatırlayacaksınız. Kalbinizi ve ruhunuzu şarj eder.


25 Eylül 2022 Pazar Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İş hayatınıza barışı davet edin, Boğa. Bugünün Terazi burcundaki yeni ayı, işinizde altı aylık bir döngünün başlangıcını işaret ediyor. Bu yeni ay sırasında, her zamanki günlük rutininizde neyi başarmak istediğinizi veya aşılamak istediğinizi düşünmelisiniz. Bu, uyum, denge ve karşılıklılığı tezahür ettirmek için mükemmel bir fırsattır. Alışkanlıkları şekillendirmeye ve size istikrar getiren bir programa odaklanarak teraziyi lehinize çevirmeyi düşünmelisiniz. Bunun bir kısmı, gereksiz strese girmemek için sınırlarınızı bilmektir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.