Site icon Rüya Yorumcum

Boğa Aylık Burç Yorumları Neler? Boğa Burç Yorumu Ekim 2022

Boğa burcunun Ekim ayı için burç yorumları neler? Boğa burcunun Ekim ayı neler bekliyor? Boğa burcunun Ekim ayı aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun Ekim ayı iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun Ekim ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu Ekim ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu Ekim Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Yeni bir ay başlarken, sevgili lideriniz Venüs, ilişkilerin işareti olan Terazi ile ortak oluyor. Şu anki durumunuz ne olursa olsun, Boğa, odak noktanız aşk hayatınızı geliştirmek. Adalet ve uzlaşma, bu geçiş sırasında bu işin yapılmasında önemli oyunculardır. Başka bir deyişle, inatçılığınızı bir kenara bırakın!

İletişimsel Merkür 2 Ekim’de doğrudan gidiyor ve diğer dünya burcu Başak ile bağlantılı olduğu için konuşmalarınız kısa ve öz. Hala flörtöz olabilirsin ama sözlerin konusunda fazla detaycı değilsin. Hareketlerinin şimdi (seksi) konuşmayı yapmasına izin vermeyi tercih edersin.

Gizli Pluto, sekizinci ayda, iddialı Oğlak burcuna geçerek, yüzeye oldukça yoğun şeyler getiriyor. İlişki sorunlarıyla başa çıkmakta zorlanıyorsanız, bu ciddi geçiş, nasıl hissettiğiniz konusunda daha açık, dürüst ve doğrudan olmanıza yardımcı olabilir. Sadece karşılığında aynısını almaya hazır olun.

23 Ekim’de hem güneş hem de Venüs, karşı burcunuz olan karanlık ve gizemli Akrep burcuna giriyor. Önümüzdeki ay işlerin biraz gerginleşebileceğini söylemek, çok az bir ifadedir, ancak bununla başa çıkabilirsiniz. Kendi (ve/veya mevcut veya muhtemel partnerinizin) duygularınızın derinliklerini keşfederek hem bir kişi hem de bir partner olarak büyüyebilir ve dönüşebilirsiniz.


Boğa Burcu Ekim Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Bu ay size finansal refahınızın geleceğini düşünmek ve çalışmak için zaman veriyor, Boğa. Şu anda, işteki ilişkilerinizde nihayetinde bazı değişiklikler yaratabilecek bazı kararlar vermelisiniz.

9 Ekim’deki Koç Dolunayı, sezgilerinize güvenmeniz ve işvereninizden daha fazla para isteme arzunuzu belirtmeniz için size ilham veriyor. Zam istemenin püf noktası, başarılarınızı kıskanan iş arkadaşlarınız arasında eninde sonunda bir dram uyandırabileceğidir.

Duygusal davranışlarına karşı harekete geçmeden önce bir adım geri atın ve kendinize bu zahmete değer mi diye sorun. Sonuçta, istediğiniz ve hak ettiğiniz parayı aldıysanız, davranışlarının profesyonellikten daha az olması ne fark eder? Dedikodu ve kamaşmalar devam ederse, HR ile konuşarak yirmi beşinci güneş tutulmasını lehinize kullanabilirsiniz. Duygusal ve finansal refahınızı korumak konusunda kendinizi kötü hissetmeyin. Sıkı çalışmanızla kazandığınız kendi finansal güvenliğinizi sağlamak için her hakkınız var.


Boğa Burcu Ekim Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Ekim, Merkür’ün ikincisinde Başak’ta ilerlemesiyle büyüleyici bir notla başlar. Artık ürkütücü gerileme döneminden çıktığına göre, nihayet bazı unutulmaz randevu geceleriyle sezonun tadını çıkarabiliriz. İster balkabağı çiziyor olun ister korkunç evleri keşfediyor olun, unutulmaz bir zaman geçireceksiniz.

Bununla birlikte, uzun süredir devam eden bir ilişki sizi rahatsız ediyorsa, 9 Ekim’de Koç burcundaki dolunay sırasında buna bir son verin. Onları yavaşça yere bırakın ve havayı temizleyin. Özellikle ertesi gün Merkür Terazi’ye girdiğinde, tatlı romantizme yer açabilmeniz için tüm dramı çözmenize yardımcı olur.

Şans eseri, yirmi üçüncüde Güneş ve Venüs Akrep’e girdiğinde aşk hayatınızda bir mola verecek ve otomatik olarak bağlantı kurduğunuz biriyle tanıştığınızda ilk ısırıkta sevişeceksiniz. Bu, soğuk bir sonbahar akşamını ısıtabilecek tutkulu bir kıvılcım.

25 Ekim’deki güneş tutulması sırasında muhteşem bir randevuya hazırlanın. Belki bir çift kostümü giyin ki insanlar artık müsait olmadığınızı anlasın? Merkür yirmi dokuzunda Akrep burcuna girdiğinde bunu resmileştirin. Boğa, biri için kötüysen, hemen söyle onlara!


Boğa Burcu Ekim Ayı Aylık Burç Yorumu

İlerleme ve Tutku

Boğa burcu, ayın başında yaşam tarzınıza verilen önem, günlük hayatınıza daha fazla uyum ve denge getirmek için mükemmeldir. Güneş ve Terazi’deki büyüleyici Venüs, rutinlerinizde üretkenliğinizi olumlu yönde değiştirecek ve gevşemeniz için size daha fazla zaman kazandıracak bazı değişiklikler yapmaya hazır olacağınızı gösteriyor.

Ve akıllı Merkür’ün 2 Ekim’de doğrudan dönmesiyle, arka planda kalan planlar veya projeler artık ilerleme belirtileri gösterebilir. Tam hıza ulaşmak biraz zaman alabilir, ancak önümüzdeki hafta içinde oraya varacaksınız.

Aslında, bu ay doğrudan dönen üç gezegen var, ilk olarak Merkür, ardından sekizinci gezegende Plüton ve yirmi saniyelik sağduyulu Satürn takip ediyor. Sanki buna karşı koymak için, alıngan Mars ayın sonunda İkizler burcunda geri hareketine başlıyor.

Bu ayın dolunayı 9 Ekim’de Koç burcunda ve ruhsal sektörünüzde gerçekleşiyor ve Satürn ile uyumlu bağlantılar kuruyor. İşiniz veya kariyerinizle ilgili olabilecek canlı rüyalara veya sezgisel dürtülere dikkat edin. Eğer takip ederseniz, bir sonraki seviyeye geçebilirsiniz.

Güzel Venüs ve parlak güneş yirmi üçüncüde Akrep burcuna geçtiğinde ilişkileriniz daha tutkulu hale geliyor. Bu iki gezegen, önemli bir bağdaki herhangi bir zorluğun üstesinden gelmeye yardımcı olabilirken, aynı zamanda gizli tutkuların ortaya çıkmasını da teşvik eder.

25 Ekim’de Akrep burcunda gerçekleşecek güçlü bir güneş tutulması, bir ilişkide yeni bir başlangıç ​​şansı getiriyor. Ve bu ister bir arkadaşlık, ister aşk, isterse iş birliği olsun, bu noktadan sonra işler ilginç bir hal alabilir.

Yirmi yedisinde, küstah Jüpiter Balık’a ve sosyal sektörünüze geri dönüyor ve 20 Aralık’a kadar burada kalıyor. Buradaki varlığı, oyunun kurallarını değiştirebilecek bir yeniden birleşme ile aynı zamana denk gelebilir.

Son olarak, 30 Ekim’de alıngan Mars gerilemeye başlarken, mali işlerinizi hızlandırmaya devam etmek faydalı olacaktır.


Exit mobile version