Başak Burç Yorumları 24 Eylül 2022

Başak burcunun 24 Eylül 2022 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Başak burcunun 24 Eylül 2022 Cumartesi günü neler bekliyor? Başak burcunun 24 Eylül 2022 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 24 Eylül 2022 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 24 Eylül 2022 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Başak burcu 24 Eylül 2022 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

24 Eylül 2022 Cumartesi Başak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Biri seni doğru yolda olduklarına ikna etmeye çalışıyor ama senin tek yapabileceğin gözlerini devirip çekip gitmek. Daha sonra, sıcak fikirlerini tekrar gözden geçirmek isteyebilirsiniz, ancak şimdilik yalnız gidin.


24 Eylül 2022 Cumartesi Başak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Birisi bugün kafanızı karıştıran bir şey söylediğinde, onları daha çok dinleyin.


24 Eylül 2022 Cumartesi Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, Ay’ın aksiyon odaklı Mars’la kesiştiği bu günlerde, sorumluluklarınız nedeniyle kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Ne yazık ki, bu hayal kırıklıkları sizi huysuz bir ruh haline sokabilir, bu da tavrınıza dikkat etmenizi ve özellikle otorite figürleriyle çatışmalara girmekten kaçınmanızı önemli hale getirir. Neyse ki, ay sizi manevi destek ve aydınlanma ile kutsayarak devrimci Uranüs’e bir öpücük gönderirken kendinizi daha huzurlu hissetmeye başlayacaksınız. Bu enerjiyi etrafınızdaki güzelliği görmek ve yıllar içinde inşa ettiklerinizi takdir etmek için bir fırsat olarak kullanın. Romantizm, bu gece ayın Venüs’e yakınlaştığı ve flört etmek için iyi bir zaman olduğu zaman sizi bulabilir!


24 Eylül 2022 Cumartesi Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Uzun yıllar boyunca gizemli Neptün’ü gökyüzünde senden sakladın Başak. Bu, bazı ortaklarınızın yaratıcı, ruhsal veya aydınlanmış oldukları için sizin üzerinizde muazzam derecede olumlu bir etkisi olduğu anlamına gelir. Bununla birlikte, diğerleri muhtemelen aldatıcı, manipülasyona ve aldatmaya eğilimlidir. Bugün, görkemli Venüs burcunuzda dans ederken, Neptün tarafından doğrudan karşıt olarak zehirlenecek. Bu, geçmiş veya şimdiki ortaklıklarınızdan birinde önemli bir hayal kırıklığı veya utanç olabileceği anlamına gelir. Şimdi ortaya çıkan bir şey sizi şok edebilir ve daha da kötüsü kalp kırıklığı yaratabilir. Bir şey ortaya çıkarsa, kontrole zarar verin ve aklınızı kendinizde tutun.


24 Eylül 2022 Cumartesi Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Mesleki taahhütlerin hakkında ne düşünüyorsun, Başak? Başak’taki Venüs, Balık’ta geri giden Neptün’e karşı olduğu için ortaklıklarınızda veya düzenlemelerinizde farklılıklar görebilirsiniz. İş arkadaşlarınızın size nasıl davrandığı veya üzerinde çalışırken rahat hissetmeyeceğiniz sorumluluklar gibi taahhütlerinizin bazı yönleri ortaya çıkabilir. Özellikle mesleki terbiye eksikliği varsa, sınır eksikliği de ortaya çıkabilir. Bu muhalefeti, taahhütlerinizin isteklerinize ve ihtiyaçlarınıza saygı duymasını sağlamak için mesleki ihtiyaçlarınızı yerine getirmek için kullanabilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.