Başak Burç Yorumları 1 Ekim 2022

Başak burcunun 1 Ekim 2022 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Başak burcunun 1 Ekim 2022 Cumartesi günü neler bekliyor? Başak burcunun 1 Ekim 2022 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 1 Ekim 2022 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 1 Ekim 2022 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Başak burcu 1 Ekim 2022 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

1 Ekim 2022 Cumartesi Başak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün söylediğiniz her şeyin yapıcı olduğundan emin olun – insanlar, hiçbir şeyin amaçlanmadığı yerde gücenmeye çok isteklidirler. Mayın tarlasından geçtikten sonra evde özgürsün!


1 Ekim 2022 Cumartesi Başak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün bir deney yapın – müzakereden kaçının. Tüm kararlarınızı hemen verin.


1 Ekim 2022 Cumartesi Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, bugün evinizi ve iş hayatınızı dengeleyebileceğiniz bir çapa bulmanız gerekecek, çünkü Yay burcu Satürn ve ardından Mars ile bağlantı kuruyor. Bu kozmik iklim, mumu her iki ucunda da yakıyorsanız, bir uyandırma çağrısı işlevi görebilir, çünkü yıldızlar, kişisel zamanınızdan ödün vermeden verimliliğinizi korumanıza yardımcı olacak yeni rutinler uygulamanızı teşvik eder. Ne yazık ki, öğleden sonra yerleşirken ev ve aşk yaşamlarınızda uyumsuzluk patlayabilir ve Luna, Merkür ve Neptün ile sert bir t-kare oluşturarak sizi duygusal ve zihinsel olarak temastan uzak bırakmakla tehdit eder.


1 Ekim 2022 Cumartesi Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Mali açıdan dengeli hissetmek için ne yapmalısın, Başak? Terazi’deki Venüs, Koç’ta geri giden Jüpiter’e karşı olduğunda, bazı taahhütlerinizi veya düzenlemelerinizi yeniden gözden geçirmeniz gerekebilir. Muhalefet, özellikle Jüpiter gerilemesi, üstlenmeniz gerekmeyen gereksiz öğeler veya borçlarla onu sarmak için ipucunuzsa, finansal istikrarınızı artırır. Venüs hayatınıza bolluk getirmeye hazır olduğundan, finansal olarak güvenli birkaç hedefe odaklanmak için bazı yatırımlarınızı kısmanın zamanı gelmiş olabilir.


1 Ekim 2022 Cumartesi Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Müziği bırak Başak, kutlama zamanı. Daha Az Faydalı, tatlı Venüs, tanrıça gezegenimiz bir köşeyi dönerken, gözleri sevinç gezegeni olan görkemli Jüpiter ile gökyüzünde birleştirecek. Herhangi bir işi bitiremeyeceksiniz, bu yüzden yalnızca kalbinizin şehvet ve arzularıyla uyum içinde yaşamaya odaklanın. Gevşeme, eğlenme ve sosyalleşme dürtüsü hissedeceksiniz, bu yüzden onunla savaşmayın! Bugünün ışınları özellikle tatlıdır, yaratıcılığınızı ve çekiciliğinizi arttırır. Bekarsanız, bir miksere katılın veya arkadaşlar aracılığıyla yeni biriyle tanışmaya çalışın. Herkes gülme havasında olacak.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.