Başak Aylık Burç Yorumları Neler? Başak Burç Yorumu Ekim 2022

Başak burcunun Ekim ayı için burç yorumları neler? Başak burcunun Ekim ayı neler bekliyor? Başak burcunun Ekim ayı aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun Ekim ayı iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun Ekim ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Başak burcu Ekim ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Başak Burcu Ekim Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Zihinsel yöneticiniz Merkür, 2 Ekim’de kritik burcunuzdayken doğrudan yöneldiği için standartlarınız yüksektir, bu nedenle diğer insanların anlayamadığı tüm küçük ayrıntıları fark edeceksiniz. İşin püf noktası, mümkün olduğunca düşünceli olmaktır, Başak. Sevgilinize veya sevgilinize dişlerinde ıspanak olduğunu söylerken yardımcı oluyor olsanız da, bu onlar için oldukça utanç verici olabilir.

Koç dolunayı, dokuzunda tutkulu yönünüzü uyandırır ve ani agresif tavrınız birini hazırlıksız yakalayabilir. Bu güçlü ay tutulması sırasında istediğinizi elde etmek kolaydır, ancak, tbh, bir meydan okumayı tercih edersiniz. Takip edilenden çok takip eden olmayı tercih edersiniz.

10 Ekim’de Merkür, Terazi’nin havadar, zarif etkisi için kesin, pratik işaretinizden ayrılıyor ve iki gün sonra maceracı Jüpiter’e karşı çıkıyor. Aşk hayatınız bu noktada bunaltıcı hale gelirse, gerektiği gibi ayarlayın. Belki bir tarihi tamamen iptal etmek yerine yeniden planlayabilirsiniz. Uzlaşmaya istekli olduğunuz sürece, bu stresli yön sırasında çoğu engelin üstesinden gelinebilir.

Ciddi Satürn yirmi saniyede doğrudan Kova’ya geçer ve size bazı olumlu dersleri devreye sokma şansı verir. Son zamanlardaki bir hayal kırıklığını veya kalp kırıklığını tamamen geride bırakamayacak olsanız da, buna yol açan hataları yapmamaya yemin etmek size inanılmaz derecede rahatlatıcı bir iç huzuru verir.


Başak Burcu Ekim Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Başak, bu ay kendini göstermek istemesen bile, işte zam istemenin zamanı geldi. 9 Ekim’deki Koç dolunayı, sizi işvereniniz için değerinizi yeniden değerlendirmeye ve yanına bir dolar işareti koymaya zorluyor, ki bunun şu anda yaptığınızdan daha fazla olduğunu görebilirsiniz. Konuşmak zor ama önemli. Ekipteki en çalışkan kişilerden birisiniz ve sizin seviyenizdeki diğer kişiler kadar, hatta daha fazla kazanmayı hak ediyorsunuz.

İhtiyacınız olan parayı almanın sınırlaması, Mars’ın otuzunda İkizler burcunda geri hareket yapmasıdır, bu da patronunuzun veya şirketinizin parayı hemen serbest bırakmasını engelleyebilir (paralar şu anda askıya alınmış veya kullanılamıyor olabilir).

Ancak 25 Ekim’deki güneş tutulması size gülümsemek için sebep veriyor. Sıkı çalışmanız için finansal bir ödül yerine, size arzu ettiğiniz tüm krediyi veren ve şirket tarafından takdir edildiğinizi hissettiren bir unvan ile geri ödeme alabilirsiniz.


Başak Burcu Ekim Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Tamam, Başak. Özellikle Ekim ayında flört etmenin biraz ürkütücü olabileceğini biliyoruz. Ama ikincisinde Merkür doğrudan sizin burcunuzda dönerken, flört havuzuna bir parmak koymanın zamanı geldi. Sıradan kahve randevuları bile güveninizi yeniden kazanmanıza yardımcı olacaktır. Yapabilirsin!

En iyi randevunuz 9 Ekim’deki Koç dolunayında olacak ve akşamı çok balkabağı baharatı ve her şey güzel yapacak. Onları bir gece yarısı gezintisine çıkarın ve samanlıkta yuvarlanmaya yol açabilecek bazı derin konuşmalar yapın. Ancak, ertesi gün Merkür Terazi’ye girdiğinde çok güçlü olmayın. Hafif tut.

Ayın ikinci yarısında, güneş ve Venüs yirmi üçüncüde Akrep’e girdiğinde mısır şekerinden daha fazla talep göreceksiniz. Herkes senin keskin zekana ve gizemli aurana çekilmiş görünüyor. Güçlü bir romantizm birden fazla kişiyle demleniyor olabilir.

29 Ekim’de Merkür Akrep’e girdiğinde eşinizle tanışabilir, sizinki kadar keskin zekalı biriyle kalbinizde bir aşk büyüsü yapabilirsiniz. Ancak dikkatli olun. Otuzuncusu, Mars İkizler burcunda geri hareketine başlayacak ve kötü randevunuz itibarınızı mahvedebilir. Dikkatli ol.


Başak Burcu Ekim Ayı Aylık Burç Yorumu

Zenginlik Çekmek

Paranı senin için daha çok çalıştırmaya hazır mısın, %s? Bu ay şansınız olacak. Finansal bölgenizdeki güneş ve keyifli Venüs, yaratıcı olmanızı ve ekstra para kazanmanın yollarını bulmanızı teşvik eder.

Daha fazla harcamak için cazip olabilirsiniz ve bu dikkat etmeniz gereken bir şey olabilir. Herhangi bir borçtan tasarruf etmeyi ve ilerleme kaydetmeyi umuyorsanız, kendinize birkaç hedef belirlemeniz yardımcı olacaktır.

2 Ekim’de konuşkan Merkür yön değiştirdiğinde faydasını göreceksiniz. Son haftalarda gecikmeler yaşadıysanız, bunlar yakında hafiflemeye başlayacak. Ve onuncu ayda, Merkür finans sektörüne geri döndüğünde, para tasarrufu modunda olacak ve bu pazarlıkların peşine düşmeye ve bazı iyi anlaşmaları kapatmaya hazır olacaksınız.

Bu ay, güçlü Plüton ve ayık Satürn de sırasıyla 8 Ekim ve 22 Ekim’de doğrudan dönüyor. Yine de, alıngan Mars ayın sonunda gerilemeye başlıyor ve bu da herhangi bir kariyer ilerlemesini frenleyebilir.

Özellikle duygusal hissediyorsanız, dokuzunda Koç burcunda dolunayda rahat hareket edin. Bu, size pahalıya mal olabileceğini bilseniz bile, savurganlık yapmaya istekli olduğunuz bir zaman olabilir. Parayla ilgili tartışmalar da mümkündür, ancak havayı temizleme ve yardımcı çözümler bulma şansı da vardır.

23 Ekim’de Venüs ve parlak güneş Akrep burcuna geçerken iletişim daha fazla öncelik kazanıyor. Önümüzdeki haftalar, müzakere etmek, sosyal medyadaki varlığınızı geliştirmek ve yeni projelere, özellikle de çevrimiçi herhangi bir şeye başlamak için iyi bir zaman.

Yirmi beşinci günkü güneş tutulması, bu zamanda başladığınız her şey için büyük bir itici güç olacak. Ayrıca tesadüflerin ve eşzamanlılıkların sizi belirli bir yolda cesaretlendirdiğini ve yeni seçenekleri keşfetmeniz için size ilham verdiğini göreceksiniz.

Son olarak, dost Jüpiter, ilişkileri geliştirecek kısa bir konaklama için 27 Ekim’de Balık’a geri dönüyor. Eski arkadaşlar birdenbire ortaya çıkabilirdi.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.