Balık Aylık Burç Yorumları Neler? Balık Burç Yorumu Ekim 2022

Balık burcunun Ekim ayı için burç yorumları neler? Balık burcunun Ekim ayı neler bekliyor? Balık burcunun Ekim ayı aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun Ekim ayı iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun Ekim ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Balık burcu Ekim ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Balık Burcu Ekim Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Teknoloji gurusu Mercury, gerileme dönemindeyken flört uygulamalarınızla ve metinlerinizle uğraşıyor, bu nedenle 2 Ekim’de doğrudan ortaklık bölgenize gittiğinde, bir ampulün yanması gibi. Aşk hakkında oldukça duygusallaşabileceğinizi ilk kabul eden sizsiniz, ancak bu mantıksal geçiş, o “aha” anlarına ulaşmak için daha yararlı, rasyonel bir bakış açısı alarak kararlara ulaşmanıza yardımcı olur.

Neyse ki, dokuzuncu aydaki ateşli Koç burcundaki dolunay sırasında fazla düşünmek bir sorun değil. Yeni romantik maceralara açıksın Balık, ama diğer insanların aşk hayatın hakkında ne düşündüğü veya söylediği hakkında çok fazla endişelenmeyi bırakırsan daha az çekingen olacaksın. Aslında, kimsenin bunu gerçekten düşünmediğini (veya yargılamadığını) öğrenmek sizi şaşırtabilir.

Bağlılık odaklı asteroit Juno, 23 Ekim’de zorlu bir gerileme döneminden çıkıyor ve hassas burcunuzla seyahat ederken, derin, ruhsal bağlantıların özlemini duyuyorsunuz. Bekarsanız veya mevcut partneriniz ihtiyaçlarınızı karşılamıyorsa alternatif şifa kaynaklarına yönelin. Astroloji, Tarot veya kristaller gibi bir şey aşk hayatınızda eksik olan şeyleri ortaya çıkarabilir.

Şanslı Jüpiter yirmiyedincisinde yaratıcı burcunuza yeniden girerken, çatışma çözümünde ikinci bir şansınız olacak. Ciddi düşünmek için sessiz bir yer bulun. Başka hiç kimse sizin için bir şeyler çözemez ve bu sefer doğru yapmak için son şansınız olabilir.


Balık Burcu Ekim Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Şimdi biraz nostalji hissedebilirsin, Balık ve haklı olarak. Ekim ayı sembolik olarak dokuzuncusunda Koç burcunda bir temizlik dolunayı ile açılır. O ateşlerin ruhunuzu arındırmasına izin verin, böylece kendinizi bırakabilir ve oldukça parlak bir şeye teslim olabilirsiniz.

Hayatınızda bir değişiklik veya değişim hissettiniz ve hatta kariyer yolunuzu tamamen değiştirmeyi düşünebilirsiniz. Şu anda zorluk, bir şeyi serbest bırakmaktır. Yenilenme ve kişisel gücünüzü nasıl kullandığınızı yeniden tanımlama, Balık burcunun zamanının temalarıdır.

Akrep mevsimi 23 Ekim’de başlarken, size ruhsal olarak yönlendirilen bir görev getirerek daha da fazla psişik içgörü kazanacaksınız. İki gün sonraki güneş tutulması, bir bütün olarak belirli kişisel ve finansal kararların bağlamına katkıda bulunur. Başkaları kalp atışlarınızı çekmeye çalışsa bile, kendinizi ilk sıraya koymayı unutmayın. Güneş tutulması sizi bu enerjilerle tamamen aynı hizaya getirdiğinde sihirli bir şey olmasını bekleyin.


Balık Burcu Ekim Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Bir aylık numaralardan sonra, sonunda Merkür ikinciye doğru gittiğinde aşkın bir zevk olabileceğini keşfediyorsunuz. İster bekar, ister karışmaya hazır olun, ister istikrarlı olun, aşkın nihayet sorunsuz çalıştığını keşfedeceksiniz.

Artık o sevgi dolu hislere sahip olduğunuza göre, 9 Ekim’de Koç burcundaki dolunayı sırasında flört konfor alanınızın dışına çıkın. Partnerinizle sizi hem büyüleyecek hem de tatmin edecek çılgın bir şey yapın. Bu, ertesi gün Merkür Terazi’ye girdiğinde ilişkinizi gerçekten değiştirebilir ve bir çift olarak bağ kurmanıza yardımcı olabilir.

Güneş ve Venüs yirmi üçüncüde Akrep’e girdiğinde maceraya devam edin. Sonbahar yolculuğuna çıkmak ve elma şarabı tadımlarına gitmek arasında, sevgiliniz hakkında sizi ağaçlardaki yapraklardan daha hızlı düşürecek daha çok şey öğreneceksiniz. Bu ilişki feci şekilde harika bir şeye dönüşüyor.

Bu aşkın gerçek olup olmadığını öğrenmek istiyorsanız, 25 Ekim’deki güneş tutulması sırasında boo’nuzla derin bir konuşma yapın. Önemli olan her şey ortaya çıkacak, size ışığı gösterecek. Mars otuzunda, potansiyel olarak mutlu evinize musallat olacak şekilde gerilemeye başladığında, partnerinizi gerçekten tanıdığınızdan emin olun. Dikkatli ol, Balık.


Balık Burcu Ekim Ayı Aylık Burç Yorumu

Dinamik Değişim

Ekim başlarken, Balık, güneş ve Terazi’deki diplomatik Venüs, değişim ve dönüşüm sektörünüzü vurgular. 23 Ekim’e kadar önümüzdeki haftalar, hayatınızı elden geçirmek için mükemmel. Kurtulman gereken bir şey var mı? Sana takılan en kötü şey nedir? Şimdi bununla ilgilen ve kendini özgür bırak. Artık hizmet etmeyen her şeyi bırakmak, sizi stres ve endişeden kurtarabilir.

Bu ay ilerleme kaydettiğinizi görebilir. Anlaşma yapıcı Mercury ikinci sırada ilerliyor, ardından radikal Pluto sekizinci sırada ve görev yöneticisi Satürn yirmi saniyede ilerliyor. İstediğinizden daha fazla gecikme yaşadıysanız, doğrudan dönen bu üç gezegen bir fark yaratacaktır. Yön değiştirip tekrar yola çıktıklarında, tüm hızıyla devam edecek.

9 Ekim’de Koç burcundaki dolunay zamanında paranıza dikkat edin. Bu, paranın parmaklarınızın arasından su gibi aktığı günlerden biri olabilir. İstediğiniz bir şey görürseniz, bunu karşılayıp karşılayamayacağınızı gerçekten umursamazsınız. Harcamak yerine yatırım yapmaya çalışın ki en azından paranızın karşılığını alabilesiniz.

Uzak diyarlarda yeni maceralara hazır mısınız? Güzel Venüs ve yirmi üçüncüde Güneş Akrep burcuna geçerken hayat daha az dolu ve daha geniş olabilir. Bu iki gezegen, yeni fırsatları keşfetmek ve herhangi bir karşılaşmadan en iyi şekilde yararlanmak için mükemmeldir.

Ve 25 Ekim’de Akrep burcunda gerçekleşecek bir güneş tutulması ile özel bir şey yolunuza gidiyor olabilir. Vazgeçemeyecek kadar iyi bir teklif alabilirsiniz ya da bir yolculuk, yeni bir deneyim veya altın bir fırsat daha büyük ve daha iyi şeylere ve heyecan verici bir geleceğe yol açabilir.

Son olarak, otuzunda, alıngan Mars, yerel sektörünüzde gerilemeye başlayacak ve bu, herhangi bir gayrimenkul veya aile planını bir süreliğine frenleyebilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.