Ekim Aylık Burç Yorumları Neler? Burç Yorumu 2022 Ekim

Yılın 10. ayında burçların etkisini karakteriniz ve günlük hayatınız üzerinde ne kadar hissettiğinizi öğrenmek mi istiyorsunuz? 2022 yılının 10. ayı olan Ekim ayında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi,Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını neler bekliyor? Burçların Ekim ayı nasıl geçecek? Ekim Aylık Burç Yorumları ile bu sorularınıza cevap bulabilirsiniz.

Koç Burcu

Koç Burcu Ekim Ayı Aylık Burç Yorumu

Hız Değişimi

Astroloji söz konusu olduğunda bu yoğun bir ay, Koç. Koşullarınızda ve hayata karşı tutumunuzda bir dizi kaymayı ve değişikliği teşvik edebilir. Terazi burcundaki güneş, etkileşim halindeyken veya bir çift veya ekip olarak çalışırken, başkalarının yanında olmaktan çok keyif alacağınız anlamına gelir. Bu keyifli burçta da bulunan sevimli Venüs ile, zorlukların üstesinden gelmek, müzakere ve işbirliği yapmakta hiçbir sorun yaşamayacaksınız. Partnerinizle biraz kaliteli zaman geçirmek istiyorsanız, bunun için de iyi bir zaman.

Bu ay, konuşkan Merkür 2 Ekim’de doğru yöne dönüyor. Radikal Plüton sekizinci ve sağduyulu Satürn’ü bundan iki hafta sonra takip ediyor. Üstüne üstlük, kişisel gezegeniniz olan alıngan Mars, 30 Ekim’de geri hareketine başlıyor ve 12 Ocak 2023’e kadar da öyle kalacak. Engellenen alanlarda ilerleyebilirsiniz, ancak konularda yavaşlamalar veya komplikasyonlar olabilir. iletişimin.

Dokuzuncu burcunuzdaki dolunay döneminde işler duygusallaşabilir ve havayı temizlemek için bir fırsat getirebilir. Halının altına süpürülen bir madde patlayabilir ve oldukça ısınabilir. Sakin ol.

Tatlı Venüs ve güneş 23 Ekim’de Akrep burcuna geçtiğinde işler daha da yoğunlaşıyor. Önümüzdeki haftalar önemli alanlarda değişim için bir şans getiriyor, ancak önce sizi engelleyen her şeyi bırakmanız gerekecek.

Dinamik yeni bir başlangıç ​​şansı, yirmi beşinci Akrep burcundaki güneş tutulması ile geliyor. Bu tutulma, sevimli Venüs ile aynı hizada, dolayısıyla enerjisi ilişkileri, parayı, yaratıcı bir girişimi veya bir işi etkileyebilir. İyi bir başlangıç, iyi bir sonuca yol açacaktır.

Son olarak, neşeli Jüpiter 27 Ekim’de Balık’a geri döner ve bu da sezginizi artırabilir. Kalp ve ruhla ilgili konularda, bir başlangıç ​​yapacak ve 20 Aralık’ta burcunuza geri döndüğünde iyi hazırlanacaksınız. Ardından koşarak yere vurabilirsiniz.


Boğa Burcu

Boğa Burcu Ekim Ayı Aylık Burç Yorumu

İlerleme ve Tutku

Boğa burcu, ayın başında yaşam tarzınıza verilen önem, günlük hayatınıza daha fazla uyum ve denge getirmek için mükemmeldir. Güneş ve Terazi’deki büyüleyici Venüs, rutinlerinizde üretkenliğinizi olumlu yönde değiştirecek ve gevşemeniz için size daha fazla zaman kazandıracak bazı değişiklikler yapmaya hazır olacağınızı gösteriyor.

Ve akıllı Merkür’ün 2 Ekim’de doğrudan dönmesiyle, arka planda kalan planlar veya projeler artık ilerleme belirtileri gösterebilir. Tam hıza ulaşmak biraz zaman alabilir, ancak önümüzdeki hafta içinde oraya varacaksınız.

Aslında, bu ay doğrudan dönen üç gezegen var, ilk olarak Merkür, ardından sekizinci gezegende Plüton ve yirmi saniyelik sağduyulu Satürn takip ediyor. Sanki buna karşı koymak için, alıngan Mars ayın sonunda İkizler burcunda geri hareketine başlıyor.

Bu ayın dolunayı 9 Ekim’de Koç burcunda ve ruhsal sektörünüzde gerçekleşiyor ve Satürn ile uyumlu bağlantılar kuruyor. İşiniz veya kariyerinizle ilgili olabilecek canlı rüyalara veya sezgisel dürtülere dikkat edin. Eğer takip ederseniz, bir sonraki seviyeye geçebilirsiniz.

Güzel Venüs ve parlak güneş yirmi üçüncüde Akrep burcuna geçtiğinde ilişkileriniz daha tutkulu hale geliyor. Bu iki gezegen, önemli bir bağdaki herhangi bir zorluğun üstesinden gelmeye yardımcı olabilirken, aynı zamanda gizli tutkuların ortaya çıkmasını da teşvik eder.

25 Ekim’de Akrep burcunda gerçekleşecek güçlü bir güneş tutulması, bir ilişkide yeni bir başlangıç ​​şansı getiriyor. Ve bu ister bir arkadaşlık, ister aşk, isterse iş birliği olsun, bu noktadan sonra işler ilginç bir hal alabilir.

Yirmi yedisinde, küstah Jüpiter Balık’a ve sosyal sektörünüze geri dönüyor ve 20 Aralık’a kadar burada kalıyor. Buradaki varlığı, oyunun kurallarını değiştirebilecek bir yeniden birleşme ile aynı zamana denk gelebilir.

Son olarak, 30 Ekim’de alıngan Mars gerilemeye başlarken, mali işlerinizi hızlandırmaya devam etmek faydalı olacaktır.


İkizler Burcu

İkizler Burcu Ekim Ayı Aylık Burç Yorumu

İleriye Doğru

İlerleme düzensiz mi görünüyor, İkizler? Eğer öyleyse, bunun nedeni altı gezegenin geri hareket etmesi olabilir. Ancak, bu ay olumlu bir değişiklik getiriyor. Canlı Merkür, güçlü Plüton ve görev yöneticisi Satürn doğrudan dönüyor, ancak alıngan Mars Ekim sonunda geri hareket edecek.

Güneş ve Terazi’deki Venüs sizi eğlenmeye, harika randevulara çıkmaya ve en sevdiğiniz hobilerle kendinizi şımartırken rahatlamaya teşvik ediyor. Yaratıcı yeteneklerinizi çevrimiçi veya çevrimdışı sergilemek için bu şansı kullanın. Ayrıca bir işbirliği veya kazançlı bir projenin ödüllendirilmesi şansı da vardır.

Parti yapmaya hazırsanız, 9 Ekim’de Koç burcundaki dolunay bir kutlama veya başka bir eğlenceli etkinlikle aynı zamana denk gelebilir. Ne yaparsanız yapın, atmosfer çok gürültülü olabilir ve duygular ve öfkeler kolayca kontrolden çıkabilir, bu yüzden adımınıza dikkat edin. Artı tarafta, bazı büyüleyici insanlarla tanışacak ve son derece eğleneceksiniz.

Tatlı Venüs ve güneş yirmi üçüncüde Akrep burcuna ve sizin yaşam tarzı bölgenize geçerken işler daha yoğun bir hal alıyor. İşyerindeki hayat daha sorunsuz olmalı çünkü bu sektördeki Venüs her türlü zorluğun hafifletilmesine yardımcı olabilir. Günlük programınız ve sağlık rutinleriniz bir öncelik olabilir ve bazı radikal değişiklikler yapmaya hazır olabilirsiniz.

25 Ekim’de Akrep burcunda bir güneş tutulması var, bu da yeni bir başlangıç ​​şansınız olduğu anlamına geliyor. Zamanınızı ve kaynaklarınızı boşa harcayan projeler veya faaliyetler varsa, daha verimli fırsatlara odaklanabilmeniz için onları bırakmanın tam zamanı.

Yeni bir işe başlayabilir veya kendi işinizi kurabilirsiniz. Tutulmalar bizi evrim yolunda ilerlemeye teşvik edebilir, ancak önce bazı şeylerin değişmesi gerekiyor, bu yüzden hazır olun.

Son olarak, neşeli Jüpiter, yirmi yedincide Balık burcuna ve kariyer bölgenize geri döner ve 20 Aralık’a kadar burada kalır ve size yeni olasılıkları keşfetmeniz için ilham verir.


Yengeç Burcu

Yengeç Burcu Ekim Ayı Aylık Burç Yorumu

Evim güzel evim

Yengeç, bu, birden fazla cephede ilerlemenin mümkün olduğu heyecan verici bir ay. Ayın başında, işleri önemli ölçüde yavaşlatabilecek Merkür de dahil olmak üzere altı gezegen retro harekette. Önce Merkür, sonra Plüton ve sonunda Satürn öne çıkarken işler hareketlenecek. Bununla birlikte, 30 Ekim itibariyle özel bir bölgede Mars’ın geri sarılmasıyla birlikte, yine de tetikte olmanız gerekecek.

Yirmi üçüncü yaşa kadar ev ve aile bölgenize vurgu yapılır. Aile meseleleri, yerinizi düzene sokma ve belki de hayattan geri adım atma ve devam eden sorunlardan biraz uzaklaşma ile ilgileneceksiniz. Bu, olaylara daha iyi bir bakış açısı kazandırmak için bir fırsattır.

9 Ekim’de dinamik Koç burcundaki dolunay, dikkatleri üzerinize çekebilir ve sizin için son derece önemli olan bir konuda duygularınızı paylaşmanız için sizi cesaretlendirebilir. Dürüst davranın ve itibarınıza dikkat edin, çünkü bu ay evresi imajınızı etkileyebilir. Dürtüsel hareketlerden ve gereksiz çatışmalardan kaçının.

Yine de, tatlı Venüs Akrep’e ve sizin boş zaman bölgenize, ardından da yirmi üçüncüde parlak güneş tarafından takip edildiğinden, bir tutuş değişikliği var. Bu, tutkulu olduğunuz hobileri keşfetme şansınız. Bu zamanı becerilerinizi geliştirmek ve yenilerini geliştirmek için kullanın. Ve mümkün olduğunda yeteneklerinizi tanıtmayı düşünün.

İlişki durumunuz ne olursa olsun romantizm de kartlarda. Aşkı arıyorsanız, bu cızırtılı randevuların ve yoğun duyguların zamanı olabilir. Aynı şekilde, bir ilişkiniz varsa, bazı özel randevulara gidiyorsanız veya eşinizle kısa bir süreliğine ayrılıyorsanız, aranızdaki tutku kıvılcımını yeniden alevlendirebilir.

25 Ekim’de Akrep burcundaki güneş tutulması, birisine karşı güçlü duygular ya da bir hareket tarzını takip etmek için zorlayıcı bir dürtü ile çakışabilir. Ne yaparsanız yapın, akıllıca seçin.

Son olarak, pozitif Jüpiter yirmi yedincide Balık burcuna ve uzak ufuklar sektörünüze geri dönüyor, bu da kaçırılmış bir fırsatın tekrar ele geçirilebileceğini gösteriyor.


Aslan Burcu

Aslan Burcu Ekim Ayı Aylık Burç Yorumu

Noktaları birleştirmek

Leo, Ekim başlarken konuşma ve düşünce sektörüne vurgu yapılıyor. 23 Ekim’e kadar olan önümüzdeki haftalarda ağ kurma, müzakere etme, çalışma ve değerli yeni bağlantılar kurmaya hevesli olabilirsiniz. Hem güneş hem de diplomatik Venüs Terazi’deyken, durumları herkes için işe yarayacak şekilde çözmek için doğal bir ustalığa sahip olacaksınız. Ancak önümüzdeki haftalar, yaratıcı becerilerinizi ve diğer yeteneklerinizi sergilemek için de bir fırsat. İşinizi tanıtmanız veya işinizi pazarlamanız gerekiyorsa, bunu yapmak için mükemmel bir zaman.

Aynı zamanda, konuşkan Merkür, ikincisinde doğrudan para bölgenize döner ve bu da mali konulardaki gecikmelere ve hayal kırıklıklarına son verebilir. Yakında farkı fark edeceksiniz ve nakit akışınız da daha canlı görünmeye başlayacak.

Güçlü Pluto, 8 Ekim’de doğrudan dönüyor ve iki hafta sonra ciddi Satürn de aynı şeyi yapıyor. Son haftalarda ve aylarda birkaç engelle karşılaştıysanız, bunlar artık hafiflemeye başlayabilir.

Dokuzuncu aydaki Koç burcundaki dolunay döneminde sinirler yıpranabilir. Duygular bazen oldukça alıngan ve şiddetli olabilir ve kesinlikle herhangi bir yüzleşmeden geri adım atmayacaksınız. Ancak, bir tartışmayı çözmek için daha dikkatli bir yaklaşım benimsemek daha iyi olabilir. Yapmazsanız, önemli bir ilişki zarar görebilir.

Tatlı Venüs ve güneş 23 Ekim’de Akrep burcuna ve iç sektörünüze geçerken değişim havada. Önümüzdeki dört hafta, özellikle rahatlamak ve gevşemek için zaman ayırırsanız, iyileşme ve yenilenme zamanı olabilir.

25’inde Akrep burcundaki güneş tutulması büyük bir kararla aynı zamana denk gelebilir. Gayrimenkul alıp satmaya veya yeni bir yere taşınmaya hazır olabilirsiniz ve bu tutulma bu tür gelişmeleri hızlandırabilir.

Son olarak, 30 Ekim’de sosyal sektörünüzde alıngan Mars gerilemeye başlıyor, bu da geçmişinizden gelen insanların yeni fırsatlara köprü olabileceği anlamına geliyor.


Başak Burcu

Başak Burcu Ekim Ayı Aylık Burç Yorumu

Zenginlik Çekmek

Paranı senin için daha çok çalıştırmaya hazır mısın, %s? Bu ay şansınız olacak. Finansal bölgenizdeki güneş ve keyifli Venüs, yaratıcı olmanızı ve ekstra para kazanmanın yollarını bulmanızı teşvik eder.

Daha fazla harcamak için cazip olabilirsiniz ve bu dikkat etmeniz gereken bir şey olabilir. Herhangi bir borçtan tasarruf etmeyi ve ilerleme kaydetmeyi umuyorsanız, kendinize birkaç hedef belirlemeniz yardımcı olacaktır.

2 Ekim’de konuşkan Merkür yön değiştirdiğinde faydasını göreceksiniz. Son haftalarda gecikmeler yaşadıysanız, bunlar yakında hafiflemeye başlayacak. Ve onuncu ayda, Merkür finans sektörüne geri döndüğünde, para tasarrufu modunda olacak ve bu pazarlıkların peşine düşmeye ve bazı iyi anlaşmaları kapatmaya hazır olacaksınız.

Bu ay, güçlü Plüton ve ayık Satürn de sırasıyla 8 Ekim ve 22 Ekim’de doğrudan dönüyor. Yine de, alıngan Mars ayın sonunda gerilemeye başlıyor ve bu da herhangi bir kariyer ilerlemesini frenleyebilir.

Özellikle duygusal hissediyorsanız, dokuzunda Koç burcunda dolunayda rahat hareket edin. Bu, size pahalıya mal olabileceğini bilseniz bile, savurganlık yapmaya istekli olduğunuz bir zaman olabilir. Parayla ilgili tartışmalar da mümkündür, ancak havayı temizleme ve yardımcı çözümler bulma şansı da vardır.

23 Ekim’de Venüs ve parlak güneş Akrep burcuna geçerken iletişim daha fazla öncelik kazanıyor. Önümüzdeki haftalar, müzakere etmek, sosyal medyadaki varlığınızı geliştirmek ve yeni projelere, özellikle de çevrimiçi herhangi bir şeye başlamak için iyi bir zaman.

Yirmi beşinci günkü güneş tutulması, bu zamanda başladığınız her şey için büyük bir itici güç olacak. Ayrıca tesadüflerin ve eşzamanlılıkların sizi belirli bir yolda cesaretlendirdiğini ve yeni seçenekleri keşfetmeniz için size ilham verdiğini göreceksiniz.

Son olarak, dost Jüpiter, ilişkileri geliştirecek kısa bir konaklama için 27 Ekim’de Balık’a geri dönüyor. Eski arkadaşlar birdenbire ortaya çıkabilirdi.


Terazi Burcu

Terazi Burcu Ekim Ayı Aylık Burç Yorumu

Öğenizde

Bu ay 23 Ekim’e kadar sana ithaf edilmiştir Terazi. Güneş, kişisel gezegeniniz olan sevimli Venüs ile birlikte burcunuzda. Bu sizi en çekici ve en iyi ruh halinizde bulabilir. Biraz bencil olmaya cesaret edin ve ne istediğinize odaklanın. Başkalarına vermek konusunda çok iyisin ve şimdi kendine geri verme zamanı.

Bu ay aynı zamanda doğrudan dönen üç gezegen de görüyor. Zeki Merkür ikincide ilerliyor, ardından sekizincide yoğun Plüton ve yirmi saniyede kıç Satürn geliyor. Yaşadığınız birçok gecikme hakkında endişeleniyor ve öfkeleniyorsanız, artık işler hafiflemeye başlayabilir.

Savaşçı Mars, 30 Ekim’den 12 Ocak 2023’e kadar uzak ufuklardaki sektörünüzde geri gidecek ve bu da herhangi bir seyahat planını geciktirebilir.

Dokuzuncu aydaki Koç dolunayından gelen ve önemli ilişkilere rahatsız edici bir unsur getirebilecek duygusal bir patlama hissedeceksiniz. Yakın kişilerle tahriş veya tartışmalar olabilir ve dramaya dönüşen küçük şeyler olabilir. Ama aynı zamanda havayı temizleme şansınız da olacak.

23 Ekim’de, tatlı Venüs ve güneş güçlü Akrep burcuna geçerken para meseleleri öncelikler listenizin üst sıralarına çıkıyor. Önümüzdeki haftalar, belirli öğeleri geri dönüştürme ve hayati alanı tıkayan her şeyi satma veya verme fırsatınız olabilir. Çok fazla dağınıklık, hak ettiğiniz servete erişmenizi engelliyor olabilir. Daha fazla alan açın ve yolunuza daha fazla para akabilir.

25’indeki güneş tutulması, finansal tablonuzu tamamen değiştiren bir karar veya olayla aynı zamana denk gelen bir dönüm noktası olabilir. Daha sağlıklı finansal alışkanlıklar uygulamaya başlamak istiyorsanız, bunu yapmanın tam zamanı.

Son olarak, neşeli Jüpiter 27 Ekim’de Balık’a yeniden girer ve 20 Aralık’a kadar burada kalır, bu size yenilenmiş bir enerji ve konfor alanınızdan çıkmak için bazı fırsatlar verebilir.


Akrep Burcu

Akrep Burcu Ekim Ayı Aylık Burç Yorumu

yeniden doğuş

Güneş ve şenlikli Venüs, ay başlarken özel bir bölgededir, Akrep, bu yüzden bu, yarım kalmış işleri bir araya getirme ve devam eden meselelere son verme zamanıdır. 23 Ekim’e kadar sürecek olan bu aşama, duygusal yüklerden kurtulmak ve güneş burcunuza geldiğinde tüm fırsatlara yer açmak için mükemmeldir. Rahatlamak ve şarj olmak için bu şansı kullanın. Rüyalarınızın özellikle canlı olduğunu da fark edebilirsiniz, bu nedenle size sesleniyormuş gibi görünenleri not etmek iyi bir fikir olacaktır.

Olayların yavaş temposu sizi hayal kırıklığına uğrattıysa, bunun nedeni ayın başındaki altı geri giden gezegen olabilir. Bununla birlikte, konuşkan Merkür ikincide doğrudan döner, ardından sekizincide radikal Pluto ve yirmi ikincide temkinli Satürn gelir. Yavaş yavaş işler hızlanacak.

Buna rağmen, ateşli Mars 30 Ekim’de geri hareketine başlayacak ve 12 Ocak 2023’e kadar böyle kalacak, bu da finans ve ticari ilişkilerle ilgili bazı ayarlamalara duyulan ihtiyacın altını çiziyor.

Dokuzuncu aydaki Koç dolunayı, halının altına süpürülen sorunları karıştırabilir. Yaşam tarzı sektörünüzde gerçekleşir ve sizi işte veya günlük yaşamınızda sarsan bir olayla çakışabilir. Yine de, havayı temizlemek ve işlerin yoluna girmesine izin vermek için bir şans.

23 Ekim’de tatlı Venüs ve güneş burcunuza hareket edecek ve elementinizde olacaksınız. Önümüzdeki haftalar, sizin için en anlamlı olan faaliyetlere ve ilişkilere odaklanmak için mükemmel. Biraz bencil olmanın ve yapmak istediğiniz şeyleri, taviz vermeniz veya niyetlerinizi sulandırmanız gerektiği gibi hissetmeden yapmanın zamanı geldi.

Son olarak, yirmi beşinci günkü burcunuzda bir güneş tutulması ile bu güçlü ay evresi sizi yeni bir lige sokar. Gerçekleştirmek istediğiniz büyük bir hayaliniz varsa, şimdi tam zamanı.


Yay Burcu

Yay Burcu Ekim Ayı Aylık Burç Yorumu

Sosyal ve Olaylı

Yay, bu ayın ilk üç haftası sizi sosyalleşmeye ve ilgi alanlarınızı paylaşan başkalarıyla bağlantı kurmaya teşvik ediyor. Keyif aldığınız aktiviteleri önemseyen bir gruba katılmaya hazır mısınız? Üye olmak, tutkunuzu daha da şımartmak için size ilham verebilir. Ayrıca, birçok yeni arkadaş edinebilirsin.

Son haftalarda gecikmeler ve yanlış anlamalar yaşadıysanız, Merkür 2 Ekim’de doğrudan dönüş yaptığında bunlar kısa sürede hafifleyebilir. Dönüştürücü Plüton 8 Ekim’de ve sağduyulu Satürn 22 Ekim’de ileriye doğru iter. Yakında, hızla ilerliyor olacaksınız.

Dokuzuncu Koç burcundaki dolunay, biraz tahrişe neden olabilir ve en ufak bir şeyde saptan uçmayı kolaylaştırabilir. Kendinizi gergin hissediyorsanız, biraz kuvvetli egzersiz daha sakin hissetmenize yardımcı olabilir. Gün içinde daha kolay gezinebileceksiniz.

Büyüleyici Venüs ve parıldayan güneş 23 Ekim’de Akrep’e ve ruhsal bölgenize taşındığında ortalık sakinleşir. Bu, kozmostan gevşemeye ve yeniden şarj olmaya davetinizdir. Yeni bir şeye başlamak için en iyi zaman değil, ancak yarım kalanları bir araya getirmeli ve üzerinizde asılı kalan her şeyi bitirmelisiniz. Rüyalarınızı da izleyin, çünkü çok bilgilendirici olabilirler.

25’inde Akrep burcundaki güneş tutulması sizin üzerinizde oldukça etkili olabilir, bu sizi doğuştan gelen yeteneklerinizden en iyi şekilde yararlanmaya teşvik eder. Herkes için aşikar olan becerileriniz olabilir, ancak bunlardan habersiz kalırsınız. Bunları keşfetmek ve kullanmak oyunun kurallarını değiştirebilir.

Kişisel gezegeniniz Neşeli Jüpiter, 27 Ekim’de Balık’a ve ana bölgenize yeniden girer ve 20 Aralık’a kadar burada kalır, bu da ev ve aile durumunuza enerji ve iyimserlik getirebilir.

Son olarak, ateşli Mars, ilişki kurma sektörünüzde gerilemeye başlar, bu da ilişkinin gelişme hızını yavaşlatabilir ve gecikmeler ve olası yanlış anlamaları da beraberinde getirebilir.


Oğlak Burcu

Oğlak Burcu Ekim Ayı Aylık Burç Yorumu

Eşyalarını Çalmak

Güneş ve baştan çıkarıcı Venüs, Ekim ayı yaklaşırken Oğlak burcundaki yüksek uçuş bölgesinden yolculuğuna devam ediyor. Bu, kendinizi tanıtmak ve tüm doğru insanlar tarafından fark edilmenizi sağlamak için en iyi zamanlardan biridir. Güzel Venüs, ticaretin çarklarını yağlamaya ve size avantajlı bir başlangıç ​​yapmanıza yardımcı olabilecek zarafet ve çekiciliğe sahiptir.

Ayrıca, 2 Ekim’de doğrudan hareket ettiği için konuşkan Merkür size yardımcı olacaktır. Güçlü Plüton ve ayık Satürn de sırasıyla sekizinci ve yirmi ikincide doğrudan dönüyor, bu nedenle engeller erimeye başlayacak. Yakında ilerleme kaydedeceksin.

9 Ekim Koç burcundaki dolunay ile evde herkesin daha mizaçlı ve karamsar yanını ortaya çıkarma olasılığı var. Ve duyguların kontrolden çıkmasına neden olan küçük şeyler olabilir. Fazla enerjinizden, örneğin egzersiz veya ev işi yoluyla kanalize etmek gibi başka bir yolla kurtulabilirseniz, herhangi bir serpintiden kaçınabilirsiniz.

Tatlı Venüs ve güneş yirmi üçüncüde Akrep burcuna geçiyor ve bu, sosyal yaşamınız için en yoğun zaman. Genellikle etkili insanlarla ve güçlü konumlarda bulunanlarla kaynaşmaktan ve kaynaşmaktan hoşlanırsınız ve bu, tam da bunu yapmanız için bir fırsattır.

25 Ekim Akrep burcunda gerçekleşecek güneş tutulması, yeni bir başlangıca yol açan bir dönüm noktası olabilir. Uzun vadeli bir projeye başlamak ya da bir rüyayı hayata geçirmek istiyorsanız, bunu istediğinizden daha erken yapmaya yönlendirilebilirsiniz.

Neşeli Jüpiter, yirmiyedincisinde Balık burcuna geri dönerken, sosyal medya, iletişim, ağ oluşturma veya çevrimiçi işlerle ilgili her şeye ivme kazandırıyor. Fırsatları beklemeyin. Bunları yapmak.

Son olarak, 30 Ekim’de yaşam tarzı sektörünüzde ateşli Mars gerilemeye başlayacak ve 12 Ocak 2023’e kadar öyle kalacak. Bu, günlük rutinlerinizi yeniden düzenlemeye zorlanacağınız anlamına geliyor.


Kova Burcu

Kova Burcu Ekim Ayı Aylık Burç Yorumu

İnanç Sıçrayışı

Kova, uzak ufukların sektörünüze verdiği önem Ekim ayına macera duygusu getiriyor. Terazi’deki güneş ve büyüleyici Venüs, daha uzaklara seyahat etmeniz, yeni deneyimler yaşamanız ve yeni yerler ve yüzler edinmeniz için size ilham verir. Ve eğer romantizm arıyorsanız, özellikle yeni durumlarda ve yeni arkadaşlar edinirken bu da mümkündür.

Son haftalardaki yavaş değişim hızından bıktıysanız, bu ay umut vaat ediyor. Messenger Mercury, 2 Ekim’de doğrudan dönüyor, bu da ticari ilişkilerde, finansta ve anlaşmalarda iyileştirme ve belki de bir atılım getirebilir.

Bununla birlikte, powerbroker Pluto sekizinci sırada ilerliyor ve onu iki hafta sonra yapılandırılmış Satürn takip ediyor. Hayal kırıklığı yaşadığınız alanlar artık ilerleme belirtileri gösterebilir.

9 Ekim’deki dolunay zamanında siz ve çevrenizdekiler kolayca tetiklenebilir. Ve küçük şeyler tartışmalara yol açabilir. İlk iş olarak spor yaparak ya da koşu yaparak stresinizi atabilirseniz, gün daha hareketli ve pozitif geçebilir.

Tatlı Venüs ve parlak güneş yirmi üçüncüde Akrep burcuna geçerken ilgi odağı olacaksınız. Önümüzdeki haftalar, becerilerinizi ve yeteneklerinizi geliştirmek ve fikirleriniz ve projeleriniz için destek almak için mükemmeldir.

25 Ekim’de bu sektörde bir güneş tutulması ile bu, bir ürün veya hizmeti piyasaya sürmek için ideal bir zaman olabilir. Veya size özel niteliklerinizden yararlanan ve daha büyük ve daha iyi şeylere yol açan bir terfi veya fırsat sunulabilir.

Bilgili Jüpiter, yirmiyedincisinde Balık’a geri dönüyor ve bu da mali durumunuzu biraz destekleyebilir. Bu fırsatı, bir yan iş üzerinde çalışmak veya artık ihtiyacınız olmayan ürünleri satmak için kullanın; kısa süre sonra harcayacak fazladan paranız olacak.

Son olarak, cesur Mars 30 Ekim’de geri hareketine başlayacak ve 12 Ocak 2023’e kadar böyle kalacak, bu da yaratıcı akışınızı bozabilir.


Balık Burcu

Balık Burcu Ekim Ayı Aylık Burç Yorumu

Dinamik Değişim

Ekim başlarken, Balık, güneş ve Terazi’deki diplomatik Venüs, değişim ve dönüşüm sektörünüzü vurgular. 23 Ekim’e kadar önümüzdeki haftalar, hayatınızı elden geçirmek için mükemmel. Kurtulman gereken bir şey var mı? Sana takılan en kötü şey nedir? Şimdi bununla ilgilen ve kendini özgür bırak. Artık hizmet etmeyen her şeyi bırakmak, sizi stres ve endişeden kurtarabilir.

Bu ay ilerleme kaydettiğinizi görebilir. Anlaşma yapıcı Mercury ikinci sırada ilerliyor, ardından radikal Pluto sekizinci sırada ve görev yöneticisi Satürn yirmi saniyede ilerliyor. İstediğinizden daha fazla gecikme yaşadıysanız, doğrudan dönen bu üç gezegen bir fark yaratacaktır. Yön değiştirip tekrar yola çıktıklarında, tüm hızıyla devam edecek.

9 Ekim’de Koç burcundaki dolunay zamanında paranıza dikkat edin. Bu, paranın parmaklarınızın arasından su gibi aktığı günlerden biri olabilir. İstediğiniz bir şey görürseniz, bunu karşılayıp karşılayamayacağınızı gerçekten umursamazsınız. Harcamak yerine yatırım yapmaya çalışın ki en azından paranızın karşılığını alabilesiniz.

Uzak diyarlarda yeni maceralara hazır mısınız? Güzel Venüs ve yirmi üçüncüde Güneş Akrep burcuna geçerken hayat daha az dolu ve daha geniş olabilir. Bu iki gezegen, yeni fırsatları keşfetmek ve herhangi bir karşılaşmadan en iyi şekilde yararlanmak için mükemmeldir.

Ve 25 Ekim’de Akrep burcunda gerçekleşecek bir güneş tutulması ile özel bir şey yolunuza gidiyor olabilir. Vazgeçemeyecek kadar iyi bir teklif alabilirsiniz ya da bir yolculuk, yeni bir deneyim veya altın bir fırsat daha büyük ve daha iyi şeylere ve heyecan verici bir geleceğe yol açabilir.

Son olarak, otuzunda, alıngan Mars, yerel sektörünüzde gerilemeye başlayacak ve bu, herhangi bir gayrimenkul veya aile planını bir süreliğine frenleyebilir.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/monthly-overview.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.