Aslan Burç Yorumları 24 Eylül 2022

Aslan burcunun 24 Eylül 2022 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Aslan burcunun 24 Eylül 2022 Cumartesi günü neler bekliyor? Aslan burcunun 24 Eylül 2022 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 24 Eylül 2022 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 24 Eylül 2022 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Aslan burcu 24 Eylül 2022 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

24 Eylül 2022 Cumartesi Aslan Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Sahip olduklarınızdan ve birlikte olduğunuz kişiden memnunsanız, bunu kendileri için isteyebilecek hoşnutsuz kişilere karşı daha dikkatli olun. Onlarla başa çıkmak için gerekenlere sahipsin.


24 Eylül 2022 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Kazmaya devam edin, birinin buzlu yüzeyinin altında güzel bir şey ortaya çıkaracaksınız.


24 Eylül 2022 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Aslan, bu sabah Başak burcu tutkulu Mars ile kare açı yaparken, başkalarının sahip olduklarına karşı senin sahip olmadıklarına duygusal olarak yatırım yapmamaya çalış. Bu kozmik iklim, rekabetçi yönünüzü ortaya çıkarabilir, ancak bunu sağlıklı yollarla kanalize etmek o kadar kolay olmayacaktır. Neyse ki, Luna bu öğleden sonra devrimci Uranüs’e bir öpücük üflediğinde kendi kontrolünüzü geri alma şansınız olacak, ancak kendi içinizde katı sınırlar belirlemeniz gerekecek. Bu gece ayın ilerleyen saatlerinde, ay Venüs’e yaklaştığında havayı şehvetli bir vibe dolduracak ve size kendinizi şımartmanız ve lüksü kucaklamanız için kozmik yeşil ışık verecek.


24 Eylül 2022 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün seni zor ve zor bir duruma sokabilir Leo. Venüs, güneş enerjisiyle ilgili ikinci evinizin yörüngesinde dönerken, genellikle daha fazla bolluğu çekmenize yardımcı olur. Bununla birlikte, varlıklarla ilgili sekizinci güneş evinizdeki gizemli Neptün’ün karşısında dururken, size çok fazla kaynağa mal olan korkunç bir finansal karar verebilirsiniz ve sonunda diğer önemli şüphenizi kendi kararınız haline getirebilirsiniz. Bugün hiçbir sözleşme meselesini kabul etmeyin ve elbette müzakerelerden kaçının. Bekarsanız, dikkatli olun: Bir şarlatan tarafından baştan çıkarılma sürecinde olabilirsiniz, bu nedenle dışarıdan mükemmel bir fikre sahip olmadan hiçbir şeye devam etmeyin.


24 Eylül 2022 Cumartesi Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kendini ilk sıraya koymak en iyisi olabilir, Leo. Başak’taki Venüs, Balık’ta geri giden Neptün’e karşı çıktıkça, mali durumunuz daha da netleşiyor. Bazı taahhütleriniz umduğunuz kadar değerli değil. Taahhütlerinizin borçları veya kısıtlamaları bu muhalefet sırasında perspektif içindedir ve daha büyük finansal resmi düşünmek için bir adım geri adım atmanızı teşvik eder. Başkalarıyla çalışmak yerine kendi finansal bütçenize, hedeflerinize ve değerli mülkünüze odaklanmanın zamanının geldiğini görebilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.