Aslan Aylık Burç Yorumları Neler? Aslan Burç Yorumu Ekim 2022

Aslan burcunun Ekim ayı için burç yorumları neler? Aslan burcunun Ekim ayı neler bekliyor? Aslan burcunun Ekim ayı aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun Ekim ayı iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun Ekim ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Aslan burcu Ekim ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu Ekim Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Asteroit Vesta (akıllı Kova ile ortak) retrograd döngüsünü bırakıp 5 Ekim’de tekrar ilerlemeye başladığında geleceğe odaklanmaya başlamanın zamanı geldi. Mevcut romantik durumunuza mantıklı bir perspektiften bakmak yardımcı olur.

On birincisinde, parlak lider güneşiniz Kova’daki akıllı Satürn ile üçgen açı yaptığında dengeli Terazi’dedir; bu, biraz eğlenebilmeniz için sıkıcı sorumluluklarınızı hızla ortadan kaldırmanıza yardımcı olabilir. Bir çiftin parçasıysanız, birinizin küskün hissetmemesi için işleri eşit olarak bölün.

17 Ekim’de, olabildiğince mutlu olmanıza engel olan her şeyi fethetmek için size ekstra enerji veren iyimser bir güneş-Mars hava üçgeni var. Özsaygınız son zamanlarda bir darbe aldıysa tekrar denemekte tereddüt ediyor olabilirsiniz ama bize güvenin Leo. Evren şimdi sizin lehinize çalışıyor, bu yüzden reddedilme şansınız düşük.

Güneş ve Venüs yirmi üçüncüde boğucu Akrep’e giriyor ve iki gün sonra Akrep’teki yeni ay ve güneş tutulması, ayın sonunun yoğunluk, gizlilik ve gizemle dolmasını sağlamaya yardımcı oluyor! Akrep’in dönüştürücü güçleri inanılmaz. Gardını indirip birinin içeri girmesine izin vermenin bir yolunu bulabilirsen, gerçekten büyülü anlar yaşayacaksın.


Aslan Burcu Ekim Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Bu ay yolunuza birçok karışık enerji getiriyor. Bunun nedeni, kariyerinizdeki sonraki adımları stratejik olarak tezahür ettirmekle o kadar meşgul olmanız ki, dünyaya getirmek istediklerinize odaklanmaya zaman bulamamış olmanızdır.

Merkür’ün haritanızın kişisel sektöründeki gerilemesi (2 Ekim’de sona erecek), sizi daha büyük bir ölçekte ne yaratmak istediğinizi anlamaya zorluyor ve bu zamanı derin bir ruh arayışı yapmak için kullanacaksınız.

İyi haber şu ki, yirmi üçüncüde Akrep’e giren güneş, yaratmak istediğiniz şey hakkında daha net bir bakış açısı elde etmenizi sağlıyor. Ekim ayının son haftasının yaratıcı bir şekilde gelişebileceğiniz ve işinize olan tutkunuzu canlandırabileceğiniz zaman olduğunu göreceksiniz. Gelişime ve değişime açıksan başarılı olabilirsin Leo. Akışkanlık, sabit enerjilerinizin zor bir karşılığı olsa da, çok önemli bir bileşen olduğunu kanıtlayacaktır.

25 Ekim’deki güneş tutulması, yeni vizyonlarınızı ve profesyonel projelerinizi dünyaya tanıtmanın en iyi zamanı. Hazır olduğunuzu hissetmeyebilirsiniz, ancak onu ezebilir ve kariyerinizde ilham kaynağı olabilirsiniz.


Aslan Burcu Ekim Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Enerji vampirleriyle birkaç ay uğraştıktan sonra, Merkür’ün ikinciye yöneldiği Ekim ayında kendinizi birinci sıraya koymaya hazırsınız. Artık sizi takdir etmeyen tarihlere para harcamak yok. Flört havuzunun dışında kendine değer bul.

9 Ekim’deki Koç dolunayında duygusal olarak en iyi yerde olmak isteyeceksiniz. Ertesi gün Merkür Terazi’ye girdiğinde onları biraz cilveli şakalarla kazanın ve ürkütücü bir şekilde karşı karşıya kalacaksınız.

Ancak yirmi üçüncüde güneş ve Venüs Akrep burcuna geçtiğinde beklentilerinizi kontrol altında tutmaya çalışın. Jack ve Sally ya da Morticia ve Gomez gibi bir aşk arıyorsunuz ama bu aşk bir gecede olmuyor. Sabır gereklidir.

Biriyle görüşüyorsanız, 25 Ekim’deki güneş tutulması sırasında rahat bir randevu gecesi planlayın. Sarılın, korku filmleri izleyin ve arkadaşınızın sizi koruyup korumayacağını görün. Eğer öyleyse, onlar bir kalecidir. Ancak, bekarsanız, Mars otuzunda İkizler burcunda geri gittiğinde herhangi bir flört uygulaması indirmeyin. Daha sonra sizi rahatsız edebilecek birçok korkunç maç olacak. Bize güven.


Aslan Burcu Ekim Ayı Aylık Burç Yorumu

Noktaları birleştirmek

Leo, Ekim başlarken konuşma ve düşünce sektörüne vurgu yapılıyor. 23 Ekim’e kadar olan önümüzdeki haftalarda ağ kurma, müzakere etme, çalışma ve değerli yeni bağlantılar kurmaya hevesli olabilirsiniz. Hem güneş hem de diplomatik Venüs Terazi’deyken, durumları herkes için işe yarayacak şekilde çözmek için doğal bir ustalığa sahip olacaksınız. Ancak önümüzdeki haftalar, yaratıcı becerilerinizi ve diğer yeteneklerinizi sergilemek için de bir fırsat. İşinizi tanıtmanız veya işinizi pazarlamanız gerekiyorsa, bunu yapmak için mükemmel bir zaman.

Aynı zamanda, konuşkan Merkür, ikincisinde doğrudan para bölgenize döner ve bu da mali konulardaki gecikmelere ve hayal kırıklıklarına son verebilir. Yakında farkı fark edeceksiniz ve nakit akışınız da daha canlı görünmeye başlayacak.

Güçlü Pluto, 8 Ekim’de doğrudan dönüyor ve iki hafta sonra ciddi Satürn de aynı şeyi yapıyor. Son haftalarda ve aylarda birkaç engelle karşılaştıysanız, bunlar artık hafiflemeye başlayabilir.

Dokuzuncu aydaki Koç burcundaki dolunay döneminde sinirler yıpranabilir. Duygular bazen oldukça alıngan ve şiddetli olabilir ve kesinlikle herhangi bir yüzleşmeden geri adım atmayacaksınız. Ancak, bir tartışmayı çözmek için daha dikkatli bir yaklaşım benimsemek daha iyi olabilir. Yapmazsanız, önemli bir ilişki zarar görebilir.

Tatlı Venüs ve güneş 23 Ekim’de Akrep burcuna ve iç sektörünüze geçerken değişim havada. Önümüzdeki dört hafta, özellikle rahatlamak ve gevşemek için zaman ayırırsanız, iyileşme ve yenilenme zamanı olabilir.

25’inde Akrep burcundaki güneş tutulması büyük bir kararla aynı zamana denk gelebilir. Gayrimenkul alıp satmaya veya yeni bir yere taşınmaya hazır olabilirsiniz ve bu tutulma bu tür gelişmeleri hızlandırabilir.

Son olarak, 30 Ekim’de sosyal sektörünüzde alıngan Mars gerilemeye başlıyor, bu da geçmişinizden gelen insanların yeni fırsatlara köprü olabileceği anlamına geliyor.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.