Akrep Burç Yorumları 30 Eylül 2022

Akrep burcunun 30 Eylül 2022 Cuma günü için burç yorumları neler? Akrep burcunun 30 Eylül 2022 Cuma günü neler bekliyor? Akrep burcunun 30 Eylül 2022 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 30 Eylül 2022 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 30 Eylül 2022 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 30 Eylül 2022 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

30 Eylül 2022 Cuma Akrep Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

İlk söyleyen siz olun – her ne ise. Arkadaşlarınız, siz gözlerinizi devirip herkesin ne düşündüğünü tükürene kadar bütün gün konu etrafında dans edecekler.


30 Eylül 2022 Cuma Akrep Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Günün olayları sabrınızı test edecek – ancak başarılı bir şekilde geçeceksiniz.


30 Eylül 2022 Cuma Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Doğayla olan bağlantınız bu sabah, Yay burcunun Terazi güneşine bir öpücük üflerken, tatlı Akrep, derin ve ruhsal hissedecek. Bu kozmik iklim, şehvetli yönünüzü vurgulayacak ve aromaterapi, ses banyoları ve harika açık havada şifa bulmanın tam zamanı olacak. Saatler ilerledikçe hem para kazanma hem de harcama yeteneğinizi artıran cömert bir unsur da devreye girecek. Luna, şifalı asteroit Chiron ile destekleyici bir bağlantı kurduğunda, gün sona ermeden önce sağlığınızı ve zindeliğinizi beslemeye biraz zaman ayırmayı planlayın.


30 Eylül 2022 Cuma Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Venüs güneş on ikinci evinizde dans ederken, Akrep, kapalı kapılar ardında duygusallık için can atıyorsunuz. Burası Venüs için çok özel bir yer, bu yüzden eğer kendinizi adadıysanız, birbirinizin varlığından sessizce zevk alarak biraz zaman geçirmek en iyisidir – kendinizi bağımsız olarak meşgul ediyor olsanız bile. Bu genellikle bekarlar için aşk için büyük fırsatlar getirmese de, bu, bir partnerde ne istediklerini ve kendilerini oraya nasıl koymak istediklerini düşünmek için yakında tekrar çıkmaya hazır olan herkes için harika bir zaman olacaktır. zaman doğru.


30 Eylül 2022 Cuma Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Önümüzdeki birkaç gün boyunca harcamalarınıza dikkat edin, Akrep. Ay Yay burcuna girdiğine göre, para meselelerinizde biraz gergin hissedebilirsiniz. Jubilant Luna, emeğinizin meyvelerinin tadını çıkarmaya hazır. Kendinizi tedavi etmek önemli olsa da, özellikle çok çalışıyorsanız, aşırıya kaçmamak için bir tür bütçeye bağlı kalmanız da gerekir. Paranızı harcamanın ve hatta satın alma hedeflerinizi gerçekleştirmenin keyfini çıkarın. Ancak bu ay tutulması sırasında banka hesabınızı boşaltmadan önce kendinizi kontrol edin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.