Yengeç Aylık Burç Yorumları Neler? Yengeç Burç Yorumu Eylül 2022

Yengeç burcunun Eylül ayı için burç yorumları neler? Yengeç burcunun Eylül ayı neler bekliyor? Yengeç burcunun Eylül ayı aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun Eylül ayı iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun Eylül ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yengeç burcu Eylül ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu Eylül Ayı Aylık Burç Yorumu

düzenlilik

Bu ay, evrak işlerini halletme ve genel olarak organize olma havasında olacaksın, Yengeç. 22 Eylül’e kadar olan önümüzdeki haftalar, özellikle hayatınızın bazı alanları biraz kaotik hale geldiyse, tekrar yola çıkma konusunda istekli olabilirsiniz. Dağınıklık, üretkenliğe yardımcı olacak sistemleri devreye sokmak ve önemli belgeleri güvenli bir şekilde dosyalamak size gönül rahatlığı sağlayabilir.

Bu aynı zamanda herhangi bir sağlık veya diş randevusu hakkında bilgi almak ve hayatınızı devam ettiren her şeyin yolunda gittiğinden emin olmak için iyi bir zamandır.

Büyüleyici Venüs, müzakereler ve tartışmalar için mükemmel bir etki olan dördüncü ile yirmi dokuzuncu arasında Başak burcunda hareket edecek. Bir anlaşma yapmanız gerekiyorsa, Venüs’ün burada bulunması hayatı çok daha kolaylaştırabilir.

Öyle olsa bile, meraklı Merkür 9 Eylül’den 2 Ekim’e kadar geri harekette olacak ve bu da işleri bir maymun anahtarına sokabilir. Canlı Merkür, ev ve aile sektörünüzde geri dönecek, bu yüzden mümkünse bu süre zarfında alım satım yapmaktan kaçının. Başka seçeneğiniz yoksa, programda beklenmeyen değişikliklere ve planladığınızdan farklı şeyler olmasına hazırlıklı olun.

Onuncu ayda Balık burcundaki dolunay sizi kaşif moduna sokabilir. Tatile çıkma arzunuz varsa ve zamanınız varsa, bu derinden iyileştirici ve dinlendirici bir deneyim olabilir.

Güneş 22 Eylül’de yaklaşık bir ay süreyle Terazi burcuna geçerken odakta bir kayma var. Ev ve aile meseleleri gündeminizin en üst sıralarına taşınıyor ve hayattan geri adım atmaya ve dinlenmek ve enerji toplamak için zaman ayırmaya hazır olacaksınız.

25’inde Terazi burcundaki yeni ay, ev işlerini ve diğer ev işlerini çok daha kolaylaştıracak yeni alışkanlıkları başlatmak için bir şans olabilir.

Son olarak, 29 Eylül’de Venüs Terazi burcuna geçiş yaparken, yerinize renkli bir görünüm kazandırmak isteyebilirsiniz.


Yengeç Burcu Eylül Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Aşk, bu ayın başlarında Güneş mantıklı Başak burcundayken, bir sol beyin çabasıdır, Yengeç ve aşık olan Venüs de 4 Eylül’de bu dünya burcunun topraklanmış enerjisiyle eşleştiğinde, anahtar kelime “dikkat” olur.

Bilgelik arayan asteroit Pallas, altıncıdaki duygusal, besleyici burcunuzla ortak oluyor; bu, deneyimli yaşlı aile üyelerinden aşk hayatınız hakkında mükemmel tavsiyeler alabileceğinizi gösteriyor. Bir ebeveyn veya başka bir vasi tipiyle samimi ayrıntılar hakkında konuşmak size yardımcı olabilir, ancak onlardan çok iyi rehberlik almak için tüm ilginç ayrıntılara girmeniz gerekmez.

Arkadaşınız şefkatli su burcu Balık, 10 Eylül’de dolunaya ev sahipliği yaparak macera ve aydınlanma evinizi aydınlatıyor. Şimdi daha anlamlı bir ilişki arıyor olacaksınız ve mevcut bir partnerle (veya daha iyi tanımaya çalıştığınız kişiyle) bulunup bulunamayacağı henüz belli değil. Sizinle oraya gitmeye istekli değillerse, yapmayı düşündüğünüz bir şey var.

Eviniz ve ailenizle ilgili dördüncü eviniz, hem yirmi beşinci ayda yeni bir aya hem de dört gün sonra başlayacak olan Venüs’e ev sahipliği yapıyor ve bu da sizi ciddi bir duygusal güvenlik arayışına sokuyor. Artık zamanınızın çoğunu, etrafınız aşinalık ve konforla çevrili evinizde geçirmeyi seviyorsunuz. Tarihleri ​​buna göre planlayın.


Yengeç Burcu Eylül Ayı Aylık İş Burç Yorumu

9 Eylül itibariyle geri hareket eden Merkür, dünyanızı bir çıkmaza sokabilir. Ofiste ilgilenmeniz gereken pek çok proje, durum ve hareketli parça var ve bunların hepsinin şimdi sizin ilginize ihtiyacı var.

Ancak onuncu aydaki dolunay, tüm enerjinizi bu konulara ayırmanızı biraz zorlaştırabilir. Sadece mesleki sorumluluklarınızı yerine getirmek için elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışın. Girişinize ihtiyaç duyan birçok durum olacak, bu da önceliklendirmeyi önemli kılıyor. Dolunaydan önceki günlerde izin almak ve rahatlamak için cazip gelse de, o zaman boyunca çalışmak en iyisi olacaktır.

İyi haber şu ki, 22 Eylül’de güneş Terazi burcuna geçtiğinde, biraz dinlenmek ve rahatlamak için harika bir zaman. Bu, enerjinizi yenilemenize ve daha sağlıklı bir iş/yaşam dengesi oluşturmanıza olanak sağlayacaktır.


Yengeç Burcu Eylül Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Derin konuşmalar, 4 Eylül’de Venüs Başak burcuna geçtiğinde anlamlı ilişkiler yaratabilir. Kendiniz ve sevgiliniz için biraz sıcak elma şarabı dökün ve gerçekten entelektüel ve duygusal seviyelerde bağlantı kurup kurmadığınızı görün. En önemlisi, Yengeç, onlara gerçekten nasıl hissettiğini söyle!

Bununla birlikte, bu ay flört hayatınız pürüzsüz olmayacak, özellikle de Merkür dokuzunda Terazi’de geri giderken aileniz dahil olduğunda. Ailenizin, çıktığınız kişiler hakkında kaos yaratan güçlü fikirleri var. Ertesi gün Balık dolunayı sırasında bir inanç sıçraması yapın. Ödenecek.

22 Eylül’de güneş Terazi burcuna geçtiğinde aileniz yeni sevgilinize yaklaşmaya başlayabilir. Söylediklerinize dikkat edin çünkü ertesi gün Merkür Başak’a döndüğünde ortalık karışabilir. Ayın yirmi beşinde Terazi burcundaki yeni ay sırasında büyük bir aile yemeğinde havayı temizleyin. Herkesi bir araya getirmek gerilimi azaltabilir.

29 Eylül’de Venüs Terazi burcuna geçtiğinde sevgilinizle rahat bir şekilde ayı bitirin. Evde bol bol randevu gecesi geçirecek, ürkütücü filmler izleyecek ve meraklı gözlerden uzakta birbirinizin arkadaşlığının tadını çıkaracaksınız. İyi eğlenceler!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.