Terazi Aylık Burç Yorumları Neler? Terazi Burç Yorumu Eylül 2022

Terazi burcunun Eylül ayı için burç yorumları neler? Terazi burcunun Eylül ayı neler bekliyor? Terazi burcunun Eylül ayı aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun Eylül ayı iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun Eylül ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu Eylül ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu Eylül Ayı Aylık Burç Yorumu

yeniden doğuş

Bu ay başlarken, Terazi, güneş yirmi saniyeye kadar Başak ve özel bir bölgede yolculuk ediyor. Önümüzdeki haftalar, kendinize zaman ayırma ve gerçek bilgeliğin yattığı daha derin bir seviyede kendinizle temas kurma şansınız.

Bu, meditasyon yapabilmeniz ve kendi gerçeğinizi daha kesin bir şekilde öğrenebilmeniz için doğada yürüyerek ve ekranlardan ve araçlardan bir mola vererek zihninizi susturmak için bir fırsattır.

Kişisel gezegeniniz Tatlı Venüs, 4 Eylül’den 29 Eylül’e kadar aynı bölgede olacak ve bu, kendinize biraz sevgi ve değişim için özen gösterme fırsatı. Arkadaşlarınızı ve ailenizi neşelendirmekle meşgulseniz, şimdi kendiniz için güzel şeyler yapın ve bunun faydalarını hissedeceksiniz.

Zeki Merkür dokuzuncu gün burcunuzda geri hareketine başlayacak ve 2 Ekim’e kadar böyle kalacak, bu da bazı karışıklıklara ve karışık mesajlara neden olabilir. İşleri halletmek için kendinize bolca zaman verin ve bu aşamanın en kötüsünden kaçınacaksınız.

10 Eylül’de Balık burcunda dolunay ve yaşam tarzı sektörünüzde iş/yaşam dengeniz de bir sorun olabilir. Tabağınızda ne kadar çok şey olduğunu ve rahatlamak ve yeniden şarj etmek için ne kadar az zamanınız olduğunun farkına varabilirsiniz. Bu, hayatınızı daha iyi hale getirmek için ihtiyacınız olan katalizör olabilir.

Güneş burcunuza girerken, önümüzdeki dört hafta kendinizi daha güvende ve canlı hissedeceğiniz keyifli bir zaman olabilir. Dikkatinizi sizin için en anlamlı olan ilişkilere ve etkinliklere çevirerek biraz bencil olmanızda bir sakınca yok.

Son olarak, yirmi beşinci burcunuzdaki yeni ay dikkat çekicidir. Yeni alışkanlıklar, ilişkiler ve projeler başlatmak için kullanın ve planlarınız hızla ivme kazanacaktır.


Terazi Burcu Eylül Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Ayınız rahatlatıcı, güzel ve huzurlu, havadar enerjiyle dolu, Terazi. Konuşkan Merkür, 2 Eylül’de ateşli Koç burcundaki Jüpiter ile karşıtlığı sırasında, işleri fazla kişisel almamanızı sağlayarak ikna edici burcunuzda. Reddetme, aşkın ve flörtün bir parçasıdır, bu nedenle “hayır” kelimesini duyduğunuzda aşırı gücenmezsiniz.

Bilgilendirici Merkür, dokuzuncu gün burcunuzdayken geri gidiyor ve bu geri döngüyü çevreleyen beklenen miktarda yanlış iletişim ve yanlış anlamalar olacak olsa da, enerjiniz barışçıl kararlar almanıza ve aşk hayatınızı düşük anahtar ve drama tutan tavizler vermenize yardımcı oluyor. -Bedava.

Güneş, sonbahar ekinoksu ile aynı gün olan 22 Eylül’de dengeli burcunuza giriyor. Güzel burcunuzdaki güneş-Merkür kavuşumu partiye katılarak tüm iletişim konularında zarafet ve çekiciliği vurgular.

Ve ay dolmadan neden yirmi beşinci günkü burcunuza yeni bir ay eklemiyorsunuz, Venüs de dört gün sonra Terazi’ye giriyor. Uyumlu burcunuz için yoğun bir ay olacağını söylemiştik! Etrafınız bu kadar havadar enerjiyle çevriliyken, gelecekten umutlu olmamak mümkün değil.


Terazi Burcu Eylül Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Bu ay geleceğinize doğru bir adım atmanıza izin verebilir. Bazı finansal zorluklar yaşayanlar için, 4 Eylül’de Venüs Başak’a girdiğinde olumlu bir karmik akış görebilirsiniz.

Merkür dokuzuncu gün burcunuzda geri hareketine geçtiğinde, yasal sorunları ve diğer zor durumları çözmek, özellikle finansal olarak çok verimli olabilir. Burcunuzdan geçen Merkür retrosu, egonuz ve arzularınız aracılığıyla korkuyu salıvermeye başlamanıza yardımcı olabilir.

Bu ay sizin için oyunun kurallarını değiştiren bir dönem olabilir. 10 Eylül’de sulu Balık’ta hassas bir dolunay, acıyı serbest bırakır ve kariyerinizde ileriye doğru adımlar atmanıza izin verir. Yirmi saniyedeki güneş getirisi, banka hesabınız için de yararlı beklentiler getirebilir. Yatırımlar doğru yönde sağlıklı bir adım atabilir.

Merkür, 23 Eylül’de Başak burcuna yeniden girerek, geçmişteki profesyonel dramaları bırakmanıza ve geçmiş zamanları geride bırakmanıza izin veriyor. En gerçek benliğinizi, tutkularınızı ve ihtiyaçlarınızı onurlandırmak önemlidir. Yirmi beşinci aydaki yeni ay sırasında iş zorluklarının üstesinden gelirken sezgisel rehberliğinizin değerini bilin.


Terazi Burcu Eylül Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

4 Eylül’de Venüs Başak burcuna geçtiğinde ay melankolik bir notla başlıyor. Acele etme, Terazi.

Özellikle de Merkür dokuzuncu burcunuzda geri gittiğinde en iyi halinizi gösteremeyeceğiniz için. İlk buluşmalar için pek iyi bir zaman değil çünkü çok fazla gecikme ve yanlış iletişimle uğraşmak zorunda kalacaksınız. Randevuyu duraklatın ve ertesi gün Balık burcundaki dolunay sırasında kendinize odaklanın.

Neyse ki, 22 Eylül’de güneş burcunuza girdiğinde flört hayatınız düzelmeye başlıyor. Henüz çıkmaya hazır değilken, kendinize bir makyaj yapın ve biraz flört edin. Bununla birlikte, ertesi gün Merkür’ün Başak burcuna geri dönmesi, size hala yapacak biraz iyileşmeniz olduğunu hatırlatır. Ayın yirmi beşinci günü burcunuzdayken kendinizi şımartmak için biraz zaman ayırın.

Zorlu bir ayın ardından, 29 Eylül’de Venüs Terazi’ye girdiğinde nihayet kalbinizi tekrar açmaya hazırsınız. Şu anda kendi elementinizdesiniz, bu yüzden kendinizi dışarı atmaktan ve tekrar aşık olmaktan korkmayın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.