Kova Aylık Burç Yorumları Neler? Kova Burç Yorumu Eylül 2022

Kova burcunun Eylül ayı için burç yorumları neler? Kova burcunun Eylül ayı neler bekliyor? Kova burcunun Eylül ayı aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun Eylül ayı iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun Eylül ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu Eylül ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu Eylül Ayı Aylık Burç Yorumu

Değişim ve Dönüşüm

22 Eylül’e kadar Başak’taki güneş, hayatınızın kilit alanlarında değişime ihtiyaç duyulduğunun farkına varmanıza denk geliyor, Kova. Sizi engelleyen şeyin çok farkına varacak ve bu konuda bir şeyler yapmak isteyeceksiniz. Duygular yoğun olabilir ve bir süredir sizi rahatsız eden herhangi bir sorunun nedenini bulmak için derinlere inmeye hazır olacaksınız.

Nefis Venüs, dördüncüden yirmi dokuzuncuya Başak burcunda hareket eder ve bir şeylere olan arzunuz güçlenir. Bir öğeyi satın almak için zorlayıcı bir dürtünüz varsa, geri durmayacaksınız. Bu etki biraz saplantılı olabilir, bu yüzden kendine iyi bak.

Hızlı ayaklı Merkür 9 Eylül’de Terazi’de ve seyahat ve macera sektörünüzde geri hareketine başlayacak ve 2 Ekim’e kadar öyle kalacak. pasaportunuz veya biletleriniz gibi önemli öğeler. Bir kontrol listesi oluşturun ve herhangi bir yere gitmeden önce gözden geçirin.

Onuncundaki Balık burcundaki dolunay, şefkat ve şefkat duygularını teşvik edebilir. Bu dolunay para bölgenizde meydana geldiğinden, başkalarına yardım etmek için zor kazandığınız parayı vermek için çok cazip olabilirsiniz. Kendinizi kısa bırakmayın. Ayrıca alışveriş yaparsanız savurganlık yapabilirsiniz, bu yüzden cazip olabileceğinizi düşünüyorsanız kendinize bir sınır koyun.

22 Eylül’de güneşin Terazi burcuna geçişi ve maceralı bir bölge, yeni fikirler ve seçenekler keşfetmeniz için size ilham veriyor. Konfor alanınızdan çıkmanız, seyahat etmeniz ve yeni deneyimlerin tadını çıkarmanız için bir şans var. Öğrenmeye veya çalışmaya hevesli olduğunuz bir şey var mı? Devam etmek için harika bir zaman.

Son olarak, yirmi beşinci aydaki İkizler burcundaki yeni ay, yeni başlangıçlar için mükemmeldir. İster uzun bir yolculuğa çıkıyor olun, ister bir roman yayınlıyor olun, ister başka bir şeye başlıyor olun, o ilk adımları şimdi atın.


Kova Burcu Eylül Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Romantik Venüs 4 Eylül’den itibaren karmik aşk bölgenize güç verirken, başka bir ruhla birleşmeye odaklanıyorsunuz.

Altıncıda asteroit Pallas mükemmellik ve verimlilik evinize girerken aşka mantıklı bir yaklaşımda bulunmaktan bilgelik kazanırsınız ve analitik bakış açınızı paylaşan insanlarla vakit geçirecek insanlar ararsınız. Bağlı Su Taşıyıcılar, debriyaj durumunda duygularını kontrol edemeyen mevcut bir ortakla kolayca düş kırıklığına uğrayabilir.

11 Eylül’de Başak’taki güneş ile Boğa’daki yöneticiniz Uranüs arasındaki pratik bir dünya üçgeni, özellikle mevcut durumunuzun artılarını ve eksilerini tarttığınızda, bol miktarda pozitifliği teşvik eder. Değişim hayatın kaçınılmaz bir parçası olsa da mevcut konumunuzda bir süre rahatlıkla kalabilirsiniz.

İlham verici bir yeni ay, 25 Eylül’de değerler bölgenize yakınlaşıyor ve dört gün sonra Ceres onu takip ediyor. Sadece herhangi biriyle birlikte olmak, bu iki saygı arayışında geçiş sırasında yeterli olmayacaktır. Standartların iyi bir nedenle yüksek, Kova. Buna değer olduğunu biliyorsun.


Kova Burcu Eylül Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Bu ay, banka hesabınızı güçlendirmek ve hatta iş yerinde bir terfi almak için para kazanmak için harika bir zaman. 10 Eylül’deki dolunay ayı, işvereninize şaşırtıcı niteliklerinizi ve yeteneklerinizi sıralamak için bir şans getiriyor. Patronunuza, açılan yeni bir pozisyon için neden değerlendirilmeniz gerektiğini veya işte neden seviye atlamak istediğinizi anlatan kısa bir e-posta göndermek isteyebilirsiniz.

Becerilerinizle patronunuzu etkilemek için harika bir fırsatınız var. İşvereninizin, umduğunuz bir işi doldurmak için size baktığını görebilirsiniz. Dolunay size bu enerjiyi getirir ve size gücünüzü kucaklama şansı verir.

Ama önce sizin için en uygun stratejiyi oluşturmalısınız. Sözleşmeyi müzakere etmeye başladığınızda, Merkür’ün gerilemesi nedeniyle şartlar değişebilir. Bu durumu nasıl ele alacağınız konusunda açık fikirli olun. Bu tür konulara aşina olan eski bir meslektaşı, danışmanı veya tanıdığı aramak iyi bir fikir olabilir. Önümüzdeki yıllarda sizi mutlu edecek şartlar üzerinde pazarlık yapmanıza yardımcı olabilecekler.


Kova Burcu Eylül Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Ay, 4 Eylül’de Venüs Başak burcuna geçtiğinde bazı derin romantik duygularla başlar. Yaz kaçamağınızla yakın bir bağ kurduğunuzda flört hayatınız ciddileşebilir. Ancak Kova, mantıklı olmayı unutma yoksa alevin yanabilir.

Özellikle de dokuzuncu ayda Merkür Terazi’de geri gittiğinde birçok yanlış anlamayla karşılaşabilirsiniz. Harika birini kaçıracak kadar fikirleriniz konusunda inatçı olmayın. Neyse ki, ertesi gün Balık dolunayı gerçekten neye değer verdiğinizi fark ettiğinizde daha esnek olmanıza yardımcı olabilir.

22 Eylül’de güneş Terazi’ye girdiğinde ekinoks size bir aşk dersi veriyor ve anlayış kazanmak için uzlaşmanız gerekebileceğini fark ediyorsunuz. Kendi yolunuza devam ederseniz, ertesi gün Merkür Başak’a döndüğünde geliştirdiğiniz bağları kırabilirsiniz. Yirmi beşinde maceralı bir randevu gecesi geçirmek için Terazi yeni ayını kullanın ve ilişkinizi yeniden rayına oturtun.

29 Eylül’de Venüs Terazi burcuna geçtiğinde flört etmek şaşırtıcı keşiflere yol açabilir. Sevgiliniz hakkında yeni fikirler veya yeni şeyler öğreniyor olsanız da, kalbinizi ve zihninizi açık tutmayı unutmayın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.