İkizler Burç Yorumları 12 Ağustos 2022

İkizler burcunun 12 Ağustos 2022 Cuma günü için burç yorumları neler? İkizler burcunun 12 Ağustos 2022 Cuma günü neler bekliyor? İkizler burcunun 12 Ağustos 2022 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 12 Ağustos 2022 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 12 Ağustos 2022 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 12 Ağustos 2022 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

12 Ağustos 2022 Cuma İkizler Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bir kez olsun, yol açık ve o randevuyu, konseri ya da kalbinin en çok istediği şeyi elde etmek için ne yapman gerektiğini biliyorsun. Kolay olmayabilir, ama sadece bilmek savaşın yarısından fazlasıdır.


12 Ağustos 2022 Cuma İkizler Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Birine karşı beslediğin olumsuz hisler düzeldi — ikiniz iyi gidiyorsunuz.


12 Ağustos 2022 Cuma İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, bugün işe gitmeden önce meditasyon yapmak için biraz zaman ayırın, ay Kova ve güneş dokuzuncu evinizden son adımlarını atarken. Ne yazık ki, Luna ve Mars arasındaki sert bir bağlantı, özellikle bilinçaltınızda taze olabilecek herhangi bir acıyla yüzleşmekten korkuyorsanız, maneviyatınızdan kaçmanıza neden olabilir. Bu öğleden sonra Ay Balık burcuna girdiğinde, kalbinizi kapatmadan sınırlar belirleme fırsatı veren bir değişim fark edeceksiniz. Bu titreşimler, sorumluluklarınızı yerine getirmek için de mükemmeldir ve kişisel işlerinizi yürütmek için harika bir gün haline getirir.


12 Ağustos 2022 Cuma İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Cazibe, aşk ve güzellik tanrıçamız gezegenimiz İkizler, yeni göklere açılmak için bir köşeyi döndü. Venüs, 5 Eylül’e kadar üçüncü güneş iletişim ve kısa mesafeli seyahat evinizden geçerken, hayatın daha canlı, eğlenceli ve tatlı olduğunu fark edeceksiniz. Bu sizi birkaç farklı şekilde etkileyebilir. Birincisi, ister bekar, ister bağlı olun, şehir dışında olduğunuzda, yakındaki destinasyonlarda, bir yolculuğa çıktığınızda veya evinize yakın bir yere kısa bir uçuş yaptığınızda romantizm çiçek açacak. Ardından, sözlerin her zamankinden daha da büyüleyici olacak! Kalbinizin içeriğine göre baştan çıkarın!


12 Ağustos 2022 Cuma İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Ne için tanınmak istiyorsun, İkizler? Ay bugün Balık burcuna girdiğinde yavaş yavaş ilgi odağı olmayı bekleyin. Luna kariyer yolunuzu aydınlatırken, sanatsal becerileriniz, şefkatiniz ve hizmet eylemleriniz için saygı duyulabilirsiniz. Meslektaşlar, duyarlılığınızın profesyonel durumunuzu ve yolunuzu nasıl olumlu etkilediğini sıcak bir şekilde gündeme getirebilirler. Bununla birlikte, ay aynı zamanda kaçış eğilimlerine, sınır eksikliğine ve hatta bir kurban kompleksine de işaret edebilir. Bu olumsuz nitelikler ortaya çıkarsa, onu olduğu gibi kabul edin ve herhangi bir yanlışı düzeltmek için hedef belirleyin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.