İkizler Aylık Burç Yorumları Neler? İkizler Burç Yorumu Eylül 2022

İkizler burcunun Eylül ayı için burç yorumları neler? İkizler burcunun Eylül ayı neler bekliyor? İkizler burcunun Eylül ayı aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun Eylül ayı iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun Eylül ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu Eylül ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu Eylül Ayı Aylık Burç Yorumu

Her Fırsatı Kullanmak

Ateşli Mars burcunuzda devam ederken, günleriniz umutla parlıyor. Bu maceracı gezegen, sizi yeni seçenekleri keşfetmeye ve merakınızın yol göstermesine izin vermeye teşvik ediyor. Yerel bölgenizdeki güneşin size başka bir mesajı var, o da, özellikle çok fazla acele ediyorsanız, bir adım geri atıp mümkün olduğunca dinlenmenize ve şarj olmanıza izin vermenizin fayda sağlayacağıdır.

Güzel Venüs 4 Eylül’de Başak’ta güneşe kavuştuğunda, yerinizi düzene sokmak için bir dürtü hissedebilirsiniz. Biraz dağınıklık ve belki de biraz makyaj zamanı. Ve eşiniz veya çocuklarınızla çok kaliteli zaman geçirmediyseniz, şimdi başlayın.

Kişisel gezegeniniz olan meraklı Merkür, dokuzuncu ayda geri hareket yapacağı ve yaklaşık üç hafta boyunca böyle kalacağı için birkaç gecikmeyi hesaba katmanız gerekebilir. Üzerinde çalışılacak son teslim tarihleriniz veya büyük projeleriniz varsa, önceden hazırlanın. Sizi büyük bir dertten kurtaracaktır.

10 Eylül’deki Balık dolunayı sizi ön plana çıkarabilir, bu yüzden kameraya hazır olmaya çalışın. Kendinizi bir dramın içinde bulsanız bile, onu haysiyet ve olgunlukla ele alan kişi olun. Diğerleri fark edecek.

Güneş, dört haftalık konaklaması için 22 Eylül’de Terazi burcunda süzülürken, eğlenceli yönünüzü ortaya çıkarmanın zamanı geldi. Rekabetçi sporlardan hoşlanıyorsanız, yaratıcı bir yeteneğe sahipseniz veya sadece bir aşk macerasına çıkmak istiyorsanız, bu sizin şansınız.

Yirmi beşinde, küstah Jüpiter ile karşı karşıya gelirken Terazi’deki yeni aydan yararlanın. Sizi konfor alanınızdan çıkaracak bir şeyi denemek için cesaretlenmiş olabilirsiniz ama bu aynı zamanda çok keyifli.

Son olarak, nefis Venüs 29 Eylül’de Terazi ile dans ederken, romantizm mevcut bir bağda veya yeni bir ilişkide çiçek açabilir. Biraz eğlenmenin zamanı geldi.


İkizler Burcu Eylül Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Yoğun Mars, 1 Eylül’de şanslı Jüpiter’e altmış açısı sırasında çok yönlü burcunuzla bağlantı kurarak, ayınızın başlangıcına eğlence ve heyecan katıyor. Yoğun programınız yoğun olabilir, ancak mutlaka bunaltıcı değildir. İhtiyacınız olursa, mevcut bir ortak veya tarih size yardım etsin.

İkincisinde, konuşkan gezegen rehberiniz Merkür, ateşli Koç’ta Jüpiter ile karşı karşıya geldiğinde, hızla yükselen önemsiz tartışmalara yol açabilecek olan hava burcu Terazi’dedir. İşler kontrolden çıkarsa, orijinal konuşmanın konusuna geri dönmeye çalışın.

Bilge asteroit Pallas, 6 Eylül’de anne Yengeç ile buluşuyor, bu nedenle hayatınızdaki en kadınsı enerjiye sahip insanlar, şu anda kalp meseleleri söz konusu olduğunda en iyi rehberleriniz olma eğilimindedir. Eğer bekarsan. Bakımlı, şefkatli yaşlı insanlara ilgi duyabilirsiniz.

Dokuzuncu ayda Merkür, kararsız Terazi’deyken geri gidiyor, bu da aşkın tüm yönleri söz konusu olduğunda sinir bozucu ve sinir bozucu olabilir. Bir partnere veya sevgiliye yanlış bir şey söylediğinizi düşünüyorsanız, tepkilerini kontrol edin. Özür dilemeniz gerekiyorsa hemen anlayacaksınız.

27 Eylül’de araştırmacı bir Merkür-Pluto dünya üçgeni gelir ve son zamanlarda elinizden kaçan aşkla ilgili bir sorunun cevabını aramaya başlamanıza neden olur. Geleneksel olmayan araştırma kaynaklarını göz ardı etmeyin. Aradığınız bilgi hemen her yerde saklanıyor olabilir.


İkizler Burcu Eylül Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Senin için İkizler, Eylül iş sektöründe çok fazla belirsizlik yaratıyor. Kişisel düzeyde gelişiyorsunuz ve büyüyorsunuz, bu yüzden profesyonel özlemleriniz değişiyor. Ancak, şu anda herhangi bir büyük değişiklik yapamayabilir veya ilerleyemeyebilirsiniz. Her zamankinden daha tembel hissediyor olabilirsiniz. Yaratıcı bir çıkışın keyfini çıkarmak, özellikle 9 Eylül’de Merkür Terazi’de gerilemeye başladığında, kendinizi bulmanıza yardımcı olacaktır.

Onuncu aydaki dolunay, hayallerinizi ve vizyonlarınızı tartışmanız için size ilham verebilir ve hatta size yeni profesyonel özlemlerinizi tezahür ettirme dürtüsü verebilir. Gelecek sınırsız görünecek ve gençliğinizde sahip olduğunuz hedeflere kalbinizi uyandıracak.

Yaklaşık iki hafta sonra güneş sonbahar ekinoksunda Terazi burcuna geçiyor. Öngörülebilir tek sorun, Merkür gerilemesi 23 Eylül’de Başak’a yeniden girerek hedeflerinize bir engel oluşturuyor. Umutlarınızı sonuçlandırmak ve değerlendirmek için bu zamanı kullanın. Geleceği planlarken, yol boyunca birçok değişiklik olacağını unutmayın. Açık fikirli ve kalpli olduğunuz sürece, arzu ettiğiniz profesyonel vizyonu yaratabileceksiniz.


İkizler Burcu Eylül Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

4 Eylül’de Venüs Başak burcuna geçtiğinde bu ay mükemmel ilişkinin özlemini çekiyorsun. Bu seni flört hayatında oldukça seçici yapabilir. Ancak, ideal partnerinize o kadar odaklanmayın ki gerçek aşkı kaçırırsınız, İkizler.

Ne yazık ki, Merkür dokuzunda Terazi’de geri gittiğinde aşkı bulmak zor olabilir ve bu da romantizm bulmayı zorlaştırır. Eğer hissetmiyorsan, flört etmeye ara vermek iyi bir fikir olabilir. Bunun yerine, ertesi gün Balık dolunayı sırasında flört hedeflerinizi yeniden değerlendirin.

Neyse ki, 22 Eylül’de Terazi’ye giren güneş, oluğunuzu geri kazanmanıza yardımcı olabilir. Elma toplama gibi bazı sevimli sonbahar etkinlikleri planlayın ve kıvılcımların uçup uçmadığını görün. Bununla birlikte, Merkür’ün ertesi gün Başak’a dönmesi, işleri yavaştan almanın bir hatırlatıcısıdır. En iyi randevu geceniz, Terazi’nin yirmi beşinci ayındaki yeni ayı sırasında. Bu, yeni aşıklar ve eğlenceli tarihler için harika bir gece.

29 Eylül’de Venüs Terazi burcuna geçtiğinde flört hayatınızda bir kumar oynayarak ayı bitirin. Kendinizi dışarı atın ve sizi kimin sıcak tutacağına karar vermek için bolca randevuya çıkın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.