Başak Aylık Burç Yorumları Neler? Başak Burç Yorumu Eylül 2022

Başak burcunun Eylül ayı için burç yorumları neler? Başak burcunun Eylül ayı neler bekliyor? Başak burcunun Eylül ayı aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun Eylül ayı iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun Eylül ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Başak burcu Eylül ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Başak Burcu Eylül Ayı Aylık Burç Yorumu

Yaratıcı ve Etkileyici

Başak, 22 Eylül’e kadar burcunuzda olan güneş, geçmişi geride bırakmak ve yeni bir kişisel döngü başlatmak için mükemmel. Önümüzdeki haftalar yeniden doğuş gibi olabilir ve size kişisel etkinizi ortaya koyma ve başkaları üzerinde iyi bir izlenim bırakma şansı verir.

Büyüleyici Venüs de dördüncüde burcunuza geçiyor ve bu, bunu bir makyaj yapmak ve başkalarına ulaşmak için mükemmel bir zaman haline getiriyor. Bazı değerli bağlantılar kurabilirsiniz. Bu ay gerçekten kendinize yatırım yapmak için en iyi zaman.

Buna rağmen, kişisel gezegeniniz olan zeki Merkür, 9 Eylül’den 2 Ekim’e kadar geri harekette olacak. Paranız varken faturaları ve diğer masrafları ödeyin, böylece beklenmedik bir sorun ortaya çıkarsa yetersiz kalırsınız.

Duygularınızı açığa çıkaracak onuncu Balık burcundaki dolunay ile ilişkileriniz çok duygusal hale gelebilir. Biriyle sorunlarınız olduysa veya kırgın hissettiyseniz, ancak bunu görmezden gelmeye çalıştıysanız, o zaman konuşmaya hazır olacaksınız. Bir başkasına iletmek istediğiniz her ne ise, önce sonuçlarını düşünün. Bir kez ortaya çıktığında, söylenmemiş olamaz.

22 Eylül’de güneş Terazi’ye ve finans sektörünüze kayıyor, bu nedenle önümüzdeki dört hafta kaynaklarınız, yetenekleriniz ve para yönetimi becerileriniz üzerinde bir ışık tutacak. Kullanılmayan yetenekleriniz varsa, bunları küçük bir işletmeye veya kazancınızı artırmanıza yardımcı olabilecek ek işlere dahil etmenin tam zamanı olabilir.

Son olarak, yirmi beşinci Terazi burcundaki yeni ay, tasarruf hesabı açmak, harcamalarınızı takip etmek, gerekirse harcamaları kısmak ve eşyaları atmak yerine geri dönüştürmek gibi yeni finansal alışkanlıkları başlatmak için yardımcı olabilir. uzak.


Başak Burcu Eylül Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Ayın başlarında güneş sizin ayırt edici burcunuzda parlarken, birinci sınıf romantik deneyimler arıyor olacaksınız. Vakit geçirmeyi seçtiğiniz insanlar konusunda seçicisiniz ve bu sınırlayıcı olabilir, ancak yüksek standartlara sahip olmanın yanlış bir tarafı yok.

Romantik Venüs, 4 Eylül’de burcunuzda güneşle birleşerek, kalbinizle ilgili tüm konularda daha da dikkatli ve pratik olmanızı sağlıyor. Bu geçiş sırasında gerçek bir amaç duygunuz var ve hiçbir şeyin sizi romantik hedeflerinizden alıkoymasına izin vermiyorsunuz. Ayrıntılar son derece önemlidir.

Tam burcunuzdaki güneş on altıncı evdeki Balık burcundaki sisli Neptün’e karşı çıkıyor ve aşkı çevreleyen çok fazla kafa karıştırıcı enerji yaratıyor. Romantik bir durumun tüm ayrıntılarını çözmeye çalışmak şimdi gerçekten yorucu olabilir, bu yüzden bir süre problem çözmeye ara verin.

Merkür retrosu 23 Eylül’de burcunuza geri dönecek ve bu tipik olarak kafa karıştırıcı retro döngüyü bol miktarda zeka ve analitik bilgi ile besleyecek. Bu artan iletişimsizlik döneminde ne kadar az söylerseniz o kadar iyi olduğunu bilecek kadar akıllısınız.


Başak Burcu Eylül Ayı Aylık İş Burç Yorumu

9 Eylül’de Merkür Terazi’de geri hareketine başlayacak ve yaptığınız tüm zor işler için hak ettiğiniz finansal desteği ve parayı arama şansını size sunacak.

Onuncu aydaki dolunay, ihtiyaçlarınızı dile getirmeniz için size cesaret ve motivasyon verir. Sorunları kendi elinize almadığınız ve ihtiyaçlarınızın bilinmesine izin vermediğiniz sürece istediğiniz parayı alamazsınız. Öngörülebilir tek sorun, kendinizi işvereninize nasıl ifade edeceğiniz konusunda emin olamamanız olabilir. Bunu, teraziyi lehinize çevirme zamanınız olarak düşünün. Topu yuvarlamak için kendinizi savunmanız gerekir.

Sadece teklifin yazılı olarak yapıldığından ve Merkür 23 Eylül’de burcunuza dönmeden önce şartların sizin için lehte olduğundan emin olun. Bunu yapmak size bazı baş ağrılarından, karışıklıklardan veya ödemeler ve şartlarla ilgili sorunlardan kurtaracaktır.


Başak Burcu Eylül Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Bu ay gerçekten kendini hissediyorsun Başak, çünkü Venüs 4 Eylül’de burcuna giriyor. İnsanlar seninle buluşmak için sıraya giriyor, bu yüzden yeni kıyafetler ve ilk buluşmalar için yeni bir görünümle kendini şımart. devam ediyor. Baygınlık!

Ancak değerinizi çıktığın kişilerle belirlemeyin çünkü bu, Merkür dokuzuncu ayda Terazi’ye geri döndüğünde geri tepecek. Çıktığın biri seni küçük ve değersiz hissettirmeye çalışabilir, bu yüzden onu hemen kaldırıma at. Neyse ki, en iyi randevu geceniz, Balık burcundaki dolunayın sizi 10 Eylül’deki mükemmel eşinize bağladığı zaman olacak.

Eğlenirken, yirmi saniyede güneş Terazi burcuna geçtiğinde kimseye fazla bağlanmayın. Çok hızlı hareket etmek karşılıklı bağımlılığa yol açabilir, bu nedenle denge anahtardır. Bunun yerine, ertesi gün Merkür gerilemesi burcunuza geçtiğinde kendinize odaklanın. 25 Eylül’de Terazi yeni ayında kendinize bir randevu alın.

Ayın sonunda, Venüs 29’unda Terazi’ye girdiğinde istikrar yaratan ilişkilere odaklanacaksınız. Sevginin çiçek açması için sağlam bir temel oluşturabilmeniz için istikrarlı insanlarla çıkın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.