Aslan Aylık Burç Yorumları Neler? Aslan Burç Yorumu Eylül 2022

Aslan burcunun Eylül ayı için burç yorumları neler? Aslan burcunun Eylül ayı neler bekliyor? Aslan burcunun Eylül ayı aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun Eylül ayı iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun Eylül ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Aslan burcu Eylül ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu Eylül Ayı Aylık Burç Yorumu

Güçlü Yönlerinizi Takdir Edin

Güneş, 22 Eylül’e kadar Başak ve kaynak sektörünüzde yolculuk edecek, Aslan, bu yüzden becerilerinizi ve yeteneklerinizi değerlendirmenin ve bunlardan en iyi şekilde nasıl yararlanabileceğinizi düşünmenin zamanı geldi. Aynı zamanda finansal resminize bakma ve paranızın sizin için daha çok çalışmasını sağlamanın yolları olup olmadığını görmek için bir şans. Bu, bir tasarruf hesabı açmayı veya size ekstra nakit kazandırabilecek bir yan iş başlatmayı içerebilir.

Büyüleyici Venüs de dördüncü evde Başak burcuna ve para bölgenize geçiyor, bu da kendinize yatırım yapmanız için size ilham verebilir. Kaliteyi gördüğünüzde anlarsınız, bu nedenle kıyafet arıyorsanız veya makyaj yapmaya hevesliyseniz, en iyi fırsatları nereden alacağınızı bilirsiniz.

Ek olarak, konuşkan Merkür, 9 Eylül’de konuşma ve düşünce sektörünüzde gerilemeye başlar ve bu, projeleri ve önemli tartışmaları veya müzakereleri geciktirebilir. Bazı planlar, 2 Ekim’den kısa bir süre sonra, işler yeniden hareket etmeye başlayana kadar ikinci plana atılmalıdır.

Onuncu aydaki Balık burcundaki dolunay zamanında ilişkiler duygusallaşabilir. Bu, şimdiye kadar kendinize sakladığınız duyguları paylaşmak için bir şans. Ancak hepsinin bir anda ortaya çıkabileceği konusunda önceden uyarılmalıdır. Tersine, eğer ilk randevunuza gidiyorsanız, unutulmaz bir zaman olabilir ve tekrar etmeye hevesli olabilirsiniz.

22 Eylül’de güneş Terazi’ye geçerken iletişim ve yönetici gündeminizin üst sıralarına çıkıyor. Bu sektörde dört haftalık kalması, konuşkan Merkür’ün gerileme aşamasına rağmen önemli projeler için destek almak için mükemmel olabilir.

Son olarak, yirmi beşinci aydaki yeni ay aynı bölgededir, yani bu, ileride çiçek açacak yeni fikirlerin tohumlarını ekme şansınız olabilir. O romanı yazmaya veya yeni bir beceri öğrenmeye hazırsanız, şimdi yapın.


Aslan Burcu Eylül Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Güneş, ayın başında sorumlu dünya burcu Başak’tan geçerken, aşk alıştığınızdan çok daha sabırlı ve ihtiyatlıdır. Derin uca atlamak isteseniz bile, yavaş yavaş sığ kısma doğru ilerlemek artık daha iyi sonuçlar veriyor.

İletişim yöneticisi Mercury, 9 Eylül’de ortaklık odaklı Terazi ile eşleşirken başka bir retrograd döngüye giriyor ve size şu anda içinde bulunduğunuz veya girmeyi düşündüğünüz ilişkileri yeniden değerlendirmeniz ve yeniden hesaplamanız için biraz zaman veriyor. Şu anda yapılan herhangi bir işlem durabilir, bu yüzden bir planı uygulamadan önce çok dikkatli bir şekilde düşündüğünüzden emin olun.

On sekizinde, güveninizi artırabilecek ve bir ilişkiye ne kadar değer kattığınızı size hatırlatabilecek topraklanmış bir güneş-Plüton dünya üçgeni var. Hareketlerinin kelimelerden daha yüksek sesle konuştuğunu unutma, Leo. Bir şey söyleyip başka bir şey yapmak sizi sus gibi gösterir.

Güneş, sağduyulu Terazi’ye girerken ve 22 Eylül’deki sonbahar ekinoksu ile yeni bir sezon başlarken, romantizmi hayatınızın diğer alanlarıyla dengelemek ana odak noktanızdır. mevcut veya gelişmekte olan ortaklıklara uyum ve denge getirmek.


Aslan Burcu Eylül Ayı Aylık İş Burç Yorumu

İş hayatınız son birkaç aydır karmaşıktı ve Eylül, profesyonel dünyanız olan sürekli çileden kurtulmanıza izin vermiyor. Ancak, çabalarınız için daha fazla para isteme şansı verir. Ve bu biraz pazarlığa açık. Değer olduğunu düşündüğün şeyi talep etme konusunda kendini kötü hissetmemelisin. İstediğiniz tutarı alamayabilirsiniz, ancak işvereninizin sunduğu miktardan memnun olmalısınız.

10 Eylül’deki dolunay ayı ve 22 Eylül’de güneşin Terazi burcuna geçişi, kariyerinizin yönünü yeniden düşünmeniz için size bir zaman sunuyor. Profesyonel enerjinizi gerçekten keyif aldığınız bir şeye harcamayı düşünün. Bir hobinin büyük bir gelir kaynağı olma ve gelecekte size profesyonel başarı getirme potansiyeline sahip olduğunu görebilirsiniz. Bu, sevdiğiniz şeye bağlanma zamanı.


Aslan Burcu Eylül Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Randevu, 4 Eylül’de Venüs’ün Başak burcuna geçtiği ayın başında size çok ihtiyaç duyulan bir özgüven artışı sağlar. Artık sizi şımartacak birine hazırsınız (özellikle tatil sezonu yaklaşırken).

Ancak Leo, dokuzuncu ayda Merkür Terazi’de geri giderken ayağını ağzına sokarak bu yeni aşk ilişkisini mahvetmediğinden emin ol. Önemli olan ne söylediğin değil, nasıl söylediğindir. Neyse ki, en iyi randevu geceniz, Balık dolunayının samimiyet için ideal bir gece yarattığı ertesi gün.

Güneş 22 Eylül’de Terazi’ye girdiğinde, çevrimiçi bağlantı kurmaya teşvik ederek bu flört uygulamalarına devam edin. Özellikle ertesi gün Merkür Başak’a döndüğünde biraz savunmasız olacağınız için. Benlik saygınızı azaltan değil artıran insanları bulun. Hoşlandığınız biriyle tanışırsanız, uyumlu olup olmadığınızı görmek için küçük bir romantik sonbahar kaçamağı yapın.

Ay, yirmi dokuzunda Venüs Terazi’ye girdiğinde ciddi bir flört ile bitirin. Henüz kendinizi bağlamayın. Gerçekten bağlantı kurduğunuz birini bulana kadar sonbahar boyunca sahada oynayın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.