Yengeç Aylık Burç Yorumları Neler? Yengeç Burç Yorumu Ağustos 2022

Yengeç burcunun Ağustos ayı için burç yorumları neler? Yengeç burcunun Ağustos ayı neler bekliyor? Yengeç burcunun Ağustos ayı aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun Ağustos ayı iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun Ağustos ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yengeç burcu Ağustos ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu Ağustos Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Aşk tanrıçası Venüs, aya başlamak için duygusal, şefkatli burcunuzda ve 2 Ağustos’ta bir Venüs-Uranüs altmışlığı, sonsuza kadar tanıdığınız ve rahat olduğunuz birine aşık olmanızı kolaylaştırıyor. Karışıma romantizm eklemek sadece hoş bir sürpriz.

Ayrıca o gün, tutkulu enerjiyi artıran ve epik bir romantik ruh hali yaratmaya yardımcı olan bir Venüs-Mars sekstil var. Bu, hem işleri bir sonraki seviyeye taşımaya çalışan bekar Yengeçlere hem de işleri taze tutmak için bu ekstra küçük desteğe ihtiyaç duyan uzun vadeli ortaklara yardımcı olur.

Sevgili lider ayınız dolunayda ve onbirinde, artık sizin için çalışmayan romantik durumlardan ayrılmanın bir işareti olan özgürlük arayan Kova eşlik ediyor. Hayat kötü bir ilişkiye bağlanmak (veya acı veren hatıralara tutunmak) için çok kısa, Yengeç. Toksisiteye veda edin ve duygusal olarak daha sağlıklı bir size merhaba deyin.

Sıcak yaz aşkları eğlencelidir ve hepsi eğlencelidir, ancak parlak güneş 22 Ağustos’ta pratik Başak için dramatik Aslan’dan ayrılırken gerçek hayata dönmenin zamanı geldi. Ama endişelenmeyin. Siz ve eşiniz harika bir tatil seksinin tadını çıkarmanız gerekiyorsa veya bekarsanız ve süper ateşli ilişkiler yaşadıysanız, en azından her zaman bu anılarınız olacak!


Yengeç Burcu Ağustos Ayı Aylık İş Burç Yorumu

11 Ağustos’ta Kova burcundaki dolunay sizi yatırımlarınızda kendinize güvenmeye itiyor. Başkalarının ne derlerse desinler sizi yanlış yönlendirmelerine izin vermeyin. Finansal seçimlerinizde size rehberlik etmesi için sezgilerinizi kullanın. Sonuçta, onları yapmak senin.

Uranüs’ün Boğa’da gerilemesi yirmi dördüncüde başlıyor ve ilkinde Mars ve Kaderin Kuzey Düğümü ile hizalandığından itibaren kozmik enerji üzerinde bir dalgalanma etkisi olabilir. Bu, oluşturmak istediğiniz profesyonel vizyon hakkında size fikir verebilir.

Geçmişe bakmak ve gerçeğinizi bulmak, gelecekte nereye gideceğiniz konusunda size bir fikir verebilir. Genç bir rüya, uçmasına izin verirseniz kazançlı bir işe dönüşebilir. Şimdi risk almanıza izin vermek, gelecekte faydalı sonuçlar verebilir. Kariyerinizin durgunlaştığını düşünüyorsanız, işler değişebilir. Uzun vadede başarıyı garantilemek için kendi üzerinizde kumar oynamanız yeterli.

27 Ağustos’taki yeni ayda borcunuzu birleştirmeyi seçmek talihsiz bir sonuç verebilir. Merak etme. Bu, finansal refah yolunda yalnızca geçici bir yanlış adımdır. Daha da önemlisi, bu, gelecek vizyonunuz hakkında düşünmenize yardımcı olabilir. Hayalleriniz değişiyor olabilir, bu da sizi önümüzdeki yıllarda yeni olasılıklara ve fırsatlara açabilir. Bu ay yenilikleri kucaklayın. Kariyerinizde başarılı olmanıza yardımcı olacaktır.


Yengeç Burcu Ağustos Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Yengeç yaza sadece dört hafta kaldı, bu yüzden tüm flörtlerini 3 Ağustos’ta Merkür Başak burcuna geçtiğinde başlasan iyi olur. şimdi!

En iyi randevu geceniz, Venüs’ün Aslan’a girdiği ve on birincisinde Kova’da dolunay olduğu zamandır. Bu şehvetli akşamda son aşkınızla derin sohbetler yapabilirsiniz. Bu ilişkinin işe yarayıp yaramayacağını görmek için en sevdiğiniz pozisyonlardan ne kadar para kazandığınıza kadar her tabu konusunu tartışın.

Bununla birlikte, Mars’ın 20 Ağustos’ta İkizler’e girmesinden sonraki birkaç ay içinde cinsel dürtünüzü yavaşlatan bazı zorluklar yaşayabilirsiniz. Bir flört uygulamasındaki bir yabancıdan değil, kendinizden onay ve kabul almaya odaklanın.

Neyse ki, yirmi saniyede güneş Başak burcuna geçtiğinde işler sizin için daha iyi olur ve sizi olası maçlarda çark etmek için vücudunuzdan ziyade zihninizi kullanmaya teşvik eder. Merkür, 25 Ağustos’ta Terazi’ye girdiğinde flört uygulamalarını deneyin, bu da sizi daha çok ev sahibi yapar. Bununla birlikte, hafta sonu Başak burcundaki yeni ay sırasında entelektüel eşleşmenizle tanışabilirsiniz. Flörtöz kal!


Yengeç Burcu Ağustos Ayı Aylık Burç Yorumu

Gelirinizi Artırma

Bu ayın çoğu için güneş Aslan’da, Yengeç, bu nedenle Ağustos ayında finansmana vurgu var. Stok almaya ve işlerinizi düzene sokmaya teşvik ediliyorsunuz. İşlerin elinizden gitmesine izin verdiyseniz, bu kontrolü geri almak ve paranızın sizin için daha çok çalışmasını sağlamak için ideal bir fırsattır.

Yine de tatlı Venüs 11 Ağustos’ta Aslan’a geçerken, ayartmaya direnmekte zorlanabilirsiniz. Yapmamanız gerektiğini bilseniz bile kendinizi tedavi etmeye istekli olacaksınız.

Yine on birinci olan Kova burcundaki dolunay, mali ekseninizde de meydana gelir ve bu, herhangi bir konudaki farkındalığınızı artırabilir. Joker karakter Uranüs ile bağlantılı olduğundan, geri tepebilecek herhangi bir dürtüsel hareket yapmamak en iyisi olacaktır. Verecek bir kararınız varsa, işler daha netleşene ve seçeneklerinizi daha kapsamlı bir şekilde araştırana kadar birkaç gün bekleyin.

Ateşli Mars, uzun bir süre kalmak için İkizler’e hareket ederken, 20 Ağustos’ta manevi konular da daha fazla odaklanacak. Bu süre içinde geri hareket yapacağı için bu tenha bölgede yaklaşık sekiz ay geçirecektir. Bu, eski inançları atarak ve yeni, yaşamı daha iyileştirici olanları benimseyerek içsel oyununuzu geliştirme fırsatınız olduğu anlamına gelir.

Güneş, yirmi saniyede titiz Başak burcuna geçerken organize olmaya hazır olacaksınız. Faturaların ödendiğinden, randevuların tutulduğundan ve tüm yöneticinizin güncel olduğundan emin olmanın zamanı geldi. Ayrıca geri adım atıp daha büyük resme bakmanıza yardımcı olur, aksi takdirde başarmaya çalıştığınız şeyi gözden kaçırabilirsiniz. Ağaçlar için ormanı görememe durumu olabilir.

Son olarak, 27 Ağustos’ta Başak’taki yeni ay, özellikle medya, sosyal medya ve İnternet ile ilgili olanlar olmak üzere yeni plan ve projelere başlama şansınız. Bu aynı zamanda ağ kurmak, değerli bağlantılar kurmak ve takipçilerinizi geliştirmek için harika bir fırsattır.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.