Site icon Rüya Yorumcum

Terazi Burç Yorumları 27 Temmuz 2022

Terazi burcunun 27 Temmuz 2022 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 27 Temmuz 2022 Çarşamba günü neler bekliyor? Terazi burcunun 27 Temmuz 2022 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 27 Temmuz 2022 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 27 Temmuz 2022 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 27 Temmuz 2022 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

27 Temmuz 2022 Çarşamba Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün tamamen bırakmak üzeresiniz – bu, o kötü tatlımdan ayrılmak veya yardımdan daha çok zarar veren o bagaja veda etmek anlamına gelse de. Büyük bir ağırlık kaldırma hissetmelisiniz.


27 Temmuz 2022 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bazen kurallara uymak en iyi yol değildir. Kendi kurallarını yap.


27 Temmuz 2022 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, bugün ailenize ve arkadaşlarınıza biraz sevgi göstermek için biraz zaman ayırın, çünkü iletişimsel Merkür, şifalı asteroit Chiron ile tatlı bir görünüm paylaşıyor. Başkalarıyla bağlantı kurmak, ihtiyaç duyduğunuzu bile fark etmediğiniz şifayı getirecek, kalbinizi sizi çevreleyen sevgiye ve desteğe açacak. Ne yazık ki, Luna yoğun Pluto ile karşı karşıya kaldığında, bu akşam hava biraz sertleşebilir. Kendinizi profesyonel ve ev içi sorumluluklar arasında aşırı zorlamak, gerginlik seviyenizin yükselmesine neden olabilir ve kendinize biraz zaman ayırmazsanız, istemeden ev arkadaşlarınıza saldırabilirsiniz.


27 Temmuz 2022 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Terazi, önümüzdeki günlerde son derece karmik bir dönem kapıda. Bunun nedeni, genişlemenin, mucizelerin ve kutsamaların büyük yararı ve gezegeni olan güçlü Jüpiter’in yukarıdaki göklerde yön değiştiriyor olmasıdır. Ne zaman büyük bir dış gezegen yer değiştirse, önümüzdeki aylarda yaşamlarımızda da neyin değişeceği hakkında önemli haberler ve mesajlar alırız. Jüpiter’in güneş yedinci ortaklık evinizdeki varlığı, sizin veya diğer önemli kişileriniz için bir dönüm noktası veya bakış açısı değişikliği getirebilir. İşlerin nasıl değişeceğini tahmin edebilmek için şu anda ne hissettiğinize dikkat edin.


27 Temmuz 2022 Çarşamba Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Terazi, çalışma ilişkilerinizde kalan dramları iyileştirin. Barış arayan bir burç olsanız da, profesyonel ilişkilerinizin ters gittiği anlar vardır. Ancak Aslan burcundaki Merkür Koç burcunda geri giden Kayron ile üçgen açı yaptığında daha yorucu ortaklıklarınızı tersine çevirme fırsatınız var. Üçlü sırasında pek iyi şartlarda olamayabileceğiniz meslektaşlarınızla konuşmak için zaman ayırın. İkinizin de üzerinde çalışabileceğiniz şeyler hakkında onlarla olumlu bir konuşma yapmak, ileriye dönük daha iyi bir profesyonel ilişkiye sahip olmanızı sağlayacaktır.


Exit mobile version