Terazi Aylık Burç Yorumları Neler? Terazi Burç Yorumu Ağustos 2022

Terazi burcunun Ağustos ayı için burç yorumları neler? Terazi burcunun Ağustos ayı neler bekliyor? Terazi burcunun Ağustos ayı aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun Ağustos ayı iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun Ağustos ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu Ağustos ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu Ağustos Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Aşk odaklı Venüs, 2 Ağustos’ta Uranüs’e altmışlık açılımı sırasında duygusal su burcu Yengeç’te ve bu, romantizm ve dostluğu birleştirmek için iyi bir zaman. Birini (ya da biri sizi) arkadaşlık alanına koyduysanız, ona bir şans daha vermenin zamanı gelmiştir. Olaylara farklı bir açıdan bakmak her şeyi değiştirebilir.

Tutkulu Venüs on birincide ateşli Aslan burcuna geçiyor, bu yüzden önümüzdeki haftalarda aşk cüretkar ve eğlenceli. Kararlı Teraziler, kendinizi ifade etmek için harika bir zaman! Partnerinize, onun o olduğundan neden bu kadar emin olduğunuzu bildirin. Tek Terazi, iyi görünüyorsun ve kendinden emin hissediyorsun. Hareketini yap.

Gezegensel güç oyuncusu Mars, sabırlı Boğa’dan ayrılıp, 20 Ağustos’ta huzursuz, meraklı hava burcu İkizler’e geçtiğinde, arzularınızı takip etmek için birçok nedeniniz var. Bunun ilişki durumunuza göre değişen sonuçları olabilir, ancak kalp istediğini ister. Kendinizi sınırlamanın ya da geri durmanın zamanı değil.

Çekici, diplomatik yönünüz, yirmi beşinci ayda, konuşkan Merkür dengeli burcunuza girdiğinde tüm gücüyle ortaya çıkıyor, bu nedenle, hikayeleri makul göründüğü sürece birine şüphe avantajı vermek kolay olacaktır. Bir arkadaş ve diğer önemli kişiler tartıştığında hakemlik yapmak eğlenceli değildir, ancak bu iş için en iyi kişi sizsiniz.


Terazi Burcu Ağustos Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Ayın başlangıcı, kariyerinizin yönünü yeniden düşünmenizi sağlıyor. 11 Ağustos’ta Venüs Aslan burcuna geçtiğinde, mevcut iş dünyanızı geçici olarak terk etmek ve yaratıcı bir işe kaçmak isteyebilirsiniz. Veya hedeflerinizle örtüşmeyebilecek olan işinizde öne geçme ve lider olma zamanının geldiğine karar verebilirsiniz.

On birinci aydaki dolunay ve iki hafta sonra geri giden Uranüs, size talihinizi yeniden değerlendirmeniz ve bir rakibinizi bir işbirlikçiye dönüştürmeniz için zaman tanır.

Refah, özellikle yatırımlarınız konusunda özellikle cüretkar hissettiğiniz ve daha fazla risk almanın getirilerine odaklandığınız 27 Ağustos yeni ayında devam ediyor.

Ayı, çabalarınız için halkın takdirini kazanarak, büyük profesyonel kumarınızın tatlı bir getirisiyle bitiriyorsunuz. Ağustos ayının güzel canlı enerjisi, rüzgara karşı dikkatli olmanızı ve riskli bir finansal girişime inanç sıçraması yapmanızı sağlıyor. Kendinizi ikinci kez tahmin etmeyin. Çok daha büyük bir getiri için daha büyük bir projeye yatırım yapmak için son kazançlarınızı kullanın.


Terazi Burcu Ağustos Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Terazi, sezon sona eriyor ve keyfini çıkardığınız o yaz alevi de 3 Ağustos’ta Merkür Başak burcuna geçtiğinde sönmeye başlayacak.

Ancak, hepsi kıyamet ve kasvetli değil. En iyi randevu geceniz, dolunayın Kova burcunda olduğu ve Venüs’ün on birincisinde Aslan burcuna girdiği zamandır. Bu, menfaat sahibi bir arkadaş randevusu ya da sadece sıradan bir kaçamak için harika bir gece. Sadece ciddi bir şey aramadığınızı, aksi takdirde dağınık olabileceğini açıkça belirtin.

Flört hayatınız tıkanmış hissediyorsa, 20 Ağustos’ta Mars İkizler’e girdiğinde alışılmışın dışında bırakın. Aradığınız aşkı tamamen beklenmedik bir yerde bulabilirsiniz. Seyahat ederken kalbinizi açık tutun ve özel biriyle tanışabilirsiniz.

Ya da yirmi saniyede güneş Başak burcuna geçtiğinde kendinizi bulun ve mutluluğu başka biriyle bulmaya çalışmak yerine kendinizi yeniden keşfetmeye teşvik edin. Aslında, üç gün sonra Merkür Terazi’ye girdiğinde kendinizle çıkın. Herhangi bir kalıcı ilişki çalışmıyorsa, onları hafta sonu Başak burcundaki yeni ay sırasında sonlandırın. Yeni bir başlangıca ihtiyacınız var.


Terazi Burcu Ağustos Ayı Aylık Burç Yorumu

Ağ için iyi

Aslan burcundaki güneş sosyal sektörünüzü aydınlatıyor, Terazi, bu yüzden talep edileceksiniz. Bu canlı etki, sizi etkinlikler düzenlemeye, topluluk projelerine katılmaya ve yeni çevrelerde hareket etmeye istekli bulabilir. Bir Terazi olarak, mükemmel sosyal becerileriniz var, bu nedenle daha fazla bağlantı kurmak, romantizm aramak veya sadece eğlenmek istiyorsanız bu sizin için en yoğun zamandır.

Ancak, Kova burcundaki dolunay ve 11 Ağustos’taki eğlence ve zevk sektörünüz işlere bir maymun anahtarı atabilir. Hem sağduyulu Satürn hem de elektrikli Uranüs ile aynı hizada olduğu için, başkalarının beklentileri altında ezilebilir veya güveninizin eskisi gibi olmadığını görebilirsiniz. Bu güçlü ay evresi, yeni arkadaşlar edinmenizi ve dışarı çıkmanızı ve daha fazlasını engelleyebilecek sorunları vurgulayabilir. Korkunuzun sizi engellemesine izin vermeyin. Cesaretinizi toplayın ve olumlu adımlar atabilirsiniz.

Buna karşılık, kişisel gezegeniniz olan büyüleyici Venüs, aynı gün Aslan burcuna geçerek yıldız kalitenizi artırır. Arkadaşlarla veya gruplarla ilgili sorunlar varsa, Venüs’ün burada bulunması, sorunları çözmeye ve herhangi bir zorluğu çözmeye yardımcı olabilir.

Güneş yirmi saniyede Başak burcuna doğru süzülürken, yaklaşık dört hafta sürebilecek daha sessiz bir evreye gireceksiniz. Ruhsal sektörünüze yapılan vurgu, yeniden şarj olmaya ve biraz sessiz yansımanın keyfini çıkarmaya bir çağrıdır. Gevşek uçları bir araya getirmeniz veya devam eden sorunlara bir çözüm bulmanız gerekiyorsa, bu sizin şansınız.

27 Ağustos’ta Başak’taki yeni ay, yoga veya meditasyon gibi manevi bir uygulama yapmak için mükemmel bir zamandır. Farkındalığınızı geliştirmenize ve iç huzuru getirmenize yardımcı olabilecek her şey hayatınızı daha kolay ve daha sakin hale getirecektir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.