Oğlak Aylık Burç Yorumları Neler? Oğlak Burç Yorumu Ağustos 2022

Oğlak burcunun Ağustos ayı için burç yorumları neler? Oğlak burcunun Ağustos ayı neler bekliyor? Oğlak burcunun Ağustos ayı aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun Ağustos ayı iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun Ağustos ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu Ağustos ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu Ağustos Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Büyük iletişimci Merkür 3 Ağustos’ta dünya burcunuz Başak burcuna ilerlerken, düşünceleriniz ve sözleriniz kısa ve öz olsun. bu oldukça kuru sözlü geçiş sırasında hayal kırıklığına uğrayacak!

Yedinci gün, güçlü bir Mars-Satürn karesi aşkın önüne birçok engel koyar ve yaptığınız her şeye değip değmediğini merak etmenize neden olur. Tek deneyen senmişsin gibi görünüyorsa, orada bekle. Sıkı çalışmanız tamamen karşılıksız kalmayacak, ancak karşılığını görmek için biraz daha sabırlı olmanız gerekecek.

Bekar olsanız da olmasanız da, 11 Ağustos’taki havadar Kova dolunayı, özgürlüğünüzü düşünmenizi sağlar. Bir ilişkide olmak mutlaka 7/24 birlikte olmak anlamına gelmemelidir ve eğer sizinki de böyleyse, kendinizi kısıtlanmış ve biraz klostrofobik hissetmekten kendinizi alamazsınız. Bağlanmamış Deniz Keçileri, farklı ilişki türlerini denemek ve keşfetmek için harika bir zaman. Belki de geleneksel olmayan sizin için uygundur.

Yirmi sekizinde, aşk tanrıçası Venüs, ciddi ana gezegeniniz Satürn’e karşı çıkıyor ve aşk hayatınız ve kariyeriniz arasında çelişkili duygular getiriyor. Umarım, birini ya da diğerini seçmek zorunda kalmazsınız, çünkü şu anda zor bir seçim olur.


Oğlak Burcu Ağustos Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Ağustos, sahip olduğunuz herhangi bir borcu konsolide etmek için harika bir zaman. Ayrıca harcama alışkanlıklarınızın sorumluluğunu almak için harika bir fırsat. 11 Ağustos’taki dolunay, mevcut kredi kartı borcu veya kredileriyle uğraşmaya başlamanızı istiyor. Bu sorunları kaynama noktasına ulaşmadan önce ele almak her zaman en iyisidir. Bu aynı zamanda finansal durumunuzu daha iyi anlamanızı sağlar.

Yirmi yedinci ayın yeni ayı zam istemek için ideal bir zamandır. Evet, her zaman olduğu gibi çok çalıştınız, ancak şimdi bir terfiyi savunduğunuzda patronunuza gösterecek rakamlara sahipsiniz. Gerçek Oğlak tarzında, kariyeriniz hakkında konuşmak söz konusu olduğunda asla geri durmazsınız.

Sonuç olarak, üstleriniz fark etmemiş olsa bile, yolunuza çıkan tüm harika şeyleri hak ediyorsunuz. Bu nedenle, ofiste adil payınızdan fazlasını yaptığınızı bilmelerini sağlamak için bunu yazılı hale getirmelisiniz. Sıkı çalışmanızın meyvelerini toplamanın ve hak ettiğiniz başarı ve serveti elde etmenin tam zamanı.


Oğlak Burcu Ağustos Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Seyahatleriniz sırasında biriyle tanıştıysanız, 3 Ağustos’ta Merkür Başak burcuna geçtiğinde yeniden bağlantı kurma fırsatınız olabilir. Onlara ulaşın ve kaçmalarına izin vermeyin. Bu bir kaçıştan fazlası olabilir.

Ancak, Venüs Aslan’a girdiğinde ve dolunay on birincisinde Kova’da olduğunda bu o kadar kolay değil. Aşık olmak yetmez. Gelecek hakkında konuşmanız gerekiyor: nerede yaşayacağınız, finans ve kişisel değerler. Bu aşk tüm hayatını değiştirmeye değer mi?

Bunların hepsi oldukça yoğun olabilir, bu yüzden 20 Ağustos’ta Mars İkizler’e girdiğinde kendinize bakmak için zaman ayırdığınızdan emin olun. Kendiniz için toksik bir ilişki yaratacak kadar birine aşık olmayın. Buna açıkça bakmayı unutma, Oğlak.

Güneşin yirmi ikincisinde Başak burcuna geçtiğinde sevgilinle bir gezintiye çıkarak yazın son günlerinin tadını çıkar. Birlikte seyahat etmek, birbirinizi daha iyi anlamanıza yardımcı olacaktır. Üç gün sonra Merkür Terazi’ye girdiğinde ilişkinizi halka açıklayın.

Son olarak, en iyi randevu geceniz, 27 Ağustos’ta yeni ayın Başak’ta olduğu zamandır ve sizi eşinizle yeni bir yolculuğa çıkmaya teşvik eder.


Oğlak Burcu Ağustos Ayı Aylık Burç Yorumu

Daha Derin Bir Dalış

Oğlak, Aslan’daki güneş ve güçlü ve dönüştürücü bir bölge, eskiyi bırakıp yeniyi kucaklamanızı teşvik eder. Artı, tatlı Venüs 11 Ağustos’ta aynı sektöre girerken, bu yoğun bölge tüm ay boyunca odakta olacak. Güç, finans, iş ve derin duygusal bağlarla ilgili sorunlar su yüzüne çıkabilir ve bu onlarla başa çıkmak için iyi bir zaman olabilir.

Güzel Venüs’ün o gün üzerindeki etkisi, tutkuların artabileceği ve bir ilişkinin platonikten samimiye geçebileceği anlamına gelir. Mali açıdan, şimdi yatırım yapmak ve iş yapmak kazançlı olabilir.

Özellikle aynı tarihte Kova’daki güçlü dolunay döneminde bu bölgeyi etkileyen bazı dramalar da olabilir. Bu duyguların arttığını ve oldukça duygusallaştığını görebilirsin. Hayatınızda değişiklik yapmak isteyebilirsiniz, ancak belirli şeylere veya insanlara bağlılık, bırakmaya hazır olana kadar bunu zorlaştırabilir.

Yirmisinde, savaşçı Mars, yaklaşık sekiz aylık uzun bir konaklama için İkizler’e ve yaşam tarzı sektörünüze taşınıyor. Bu, organize olmaktan ve işlerinizi düzene sokmaktan fayda sağladığınız çok yoğun bir zaman olabilir.

İki gün sonra, güneş Başak burcuna ve seyahat ve macera sektörünüze doğru hareket ederken odak yeniden değişir. Burada dört haftalık kalışı, sizi dışarı çıkmaya ve sınırları zorlamaya teşvik edecek. Bir süredir risk almadıysanız veya kendinize meydan okumadıysanız, şimdi bunun için gitme zamanı. Konfor alanınızın dışına çıkmaya cesaret ederek bazı altın fırsatlar elde edeceksiniz.

Son olarak, 27’sinde Başak burcunda bir yeniay ile bir yolculuğa, girişimcilik fikrine veya heyecan verici bir projeye başlamak için mükemmel bir fırsatınız olacak. Aklına koyduğun her şeyi başarabilirsin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.