Koç Aylık Burç Yorumları Neler? Koç Burç Yorumu Ağustos 2022

Koç burcunun Ağustos ayı için burç yorumları neler? Koç burcunun Ağustos ayı neler bekliyor? Koç burcunun Ağustos ayı aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun Ağustos ayı iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun Ağustos ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu Ağustos ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu Ağustos Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

1 Ağustos’taki patlayıcı bağımsız Mars-Uranüs kavuşumu sırasında kaçmak ve kendi işinizi yapmak istiyorsunuz, bu nedenle ilişkilerdeki Ram’lar ilişki durumunuzla mücadele ediyor olabilir. Bekarlar Koç, her şeyi denemekten çekinmeyin.

Güç gezegeniniz Mars, yedinci evdeki güvenilir Satürn’ü rahatsız edici bir şekilde kareler ve yaptığınız (veya yapmak istediğiniz) her şeyin yanlış olduğunu hissetmenize neden olur. Artık aşk hayatınızda üretken olmayı deneyebilirsiniz, ancak çoğu romantik hareket hüsranla sonuçlanabilir. Arkanıza yaslanıp bir şeylerin olmasını beklemeyi seven bir burç değilsiniz Koç, ama bu sinir bozucu enerji geçene kadar en iyisi bu olabilir.

Sevimli Venüs 11 Ağustos’ta kendini giden ateş burcu Aslan ile hizaya soktuğu için abartılı romantik jestler yapmayı seviyorsunuz, yani ister sonsuza kadar biriyle birlikte olun, ister yeni biri üzerinde iyi bir izlenim bırakmaya çalışıyor olun, önümüzdeki birkaç hafta boyunca unutulmaz olacağından emin olabilirsiniz.

20’sinde, otoriter Mars, daha az güce aç İkizler’e girdiğinde, çeşitlendirmeyle ilgileniyorsunuz. Bağlı bir ilişkiniz varsa, eşiniz hakkındaki merakınızı gidermenin yollarını bulun. Bekarsanız, daha önce gerçekten çıkmadığınız yeni insan türlerini dahil etmek için flört profilinizi genişletin. Çeşitlilik anahtardır.


Koç Burcu Ağustos Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Ağustos, iş hayatınıza biraz stres katabilir, bu nedenle gezegen yöneticiniz Mars, 1 Ağustos’ta Kaderin Kuzey Düğümleri ile aynı hizaya geldiğinde kendinize zaman ayırmanız akıllıca olur. Eski ortaklıklar çöküyor ve yeni fırsatlar önünüze geliyor.

Bu ay bir promosyon hedefliyor musunuz? On birincideki dolunay, konuşmak için ideal bir zamandır. İlerleme şansınızı artırmak için ek projeler için gönüllü olmadan önce kendinizi çok fazla germeyin. Çok fazla üstlenerek veya iş arkadaşlarınıza projelerinde yardımcı olarak değerinizi patronunuza kanıtlamaya çalışabilirsiniz. Bunu yapmak, görülmenizi sağlayacak, ancak bunun zihinsel ve fiziksel maliyeti ne olacak?

20 Ağustos’ta Mars’ın İkizler burcuna geçişi, durumunuzda bir artış, muhtemelen bir artış da getiriyor. Anlaşmayı taahhüt etmeden önce, şartların muhtemelen yolunuza çıkacak ek strese değip değmeyeceğine karar verin.

Ayın sonu, Ağustos ayının ilk haftasında başlayan profesyonel hikayeyi tamamlıyor; bu, tüm hedeflerinize ulaşmış olarak Eylül ayına geçebileceğiniz anlamına geliyor. O zaman hayatınızı değiştirmeyi vaat eden daha profesyonel projeler üstlenebilirsiniz.


Koç Burcu Ağustos Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Kaygısız geçen bir ayın ardından, 3 Ağustos’ta Merkür Başak burcuna geçtiğinde yaz kaçamağınız konusunda ciddileşmeniz gerekebilir. Ay geçtikçe, ilişkinizde çatlaklar olduğunu fark edebilirsiniz. Kalıp düzeltmeye mi çalışıyorsun, Koç, yoksa serbest mi bırakıyorsun?

Bekarsanız, Venüs tutkulu Aslan burcuna geçtiğinde ve on birincisinde Kova burcunda dolunay olduğunda, aşk için daha fazla fırsatınız olur ve bu da romantizm için mükemmel bir zaman olur. Yeni arkadaşlarınızdan biri size birisini ayarlayabilir veya menfaat sahibi arkadaşlar durumuna girebilirsiniz.

Her iki durumda da, 20 Ağustos’ta Mars İkizler’e girdiğinde normalden daha fazla konuşuyor olacaksınız. İster şu anki bir sevgilinizle konuşuyor, ister işlerin nereye gittiğini görmeye çalışıyor, ister flört ediyor olun, hareket edeceksiniz. ağzın vücudundan çok

Güneş yirmi saniyede Başak burcuna geçtiğinde flört hayatınızda bazı anlar olabilir. Mevcut ilişkiniz sizin için sağlıklı mı? Cevabınız evet ise, üç gün sonra Merkür Terazi’ye girdiğinde bunu resmileştirin. Değilse, kendiniz üzerinde çalışmak için hafta sonu Başak burcundaki yeni ayı kullanın.


Koç Burcu Ağustos Ayı Aylık Burç Yorumu

Mükemmelliğinizi Sergileyin

Koç, kozmosun sizi dışarı çıkmaya, eğlenmeye ve gevşemeye teşvik ettiği pozitif ve keyifli bir aya hazır olun. Yaratıcılığınızın zirvesinde olacaksınız ve romantik randevular ve kaçamaklar da mutlu olaylar listesinin başında gelebilir.

Konuşkan Merkür, güneşin Başak burcuna geçişinden önce gelir ve 3 Ağustos’ta bu yoğun burçta yer alır. Bu, önümüzdeki haftalardan en iyi şekilde yararlanabilmeniz için organize olmak için harika bir fırsat. Basit bir düzenleme ile başlasanız bile, bu daha net düşünmenize yardımcı olacak uzun bir yol kat edebilir.

Ayrıca kabilenizi bulmak ve onunla bağlantı kurmak için de istekli olacaksınız. Sizi mutlu ve desteklenmiş hissettiren insanlar, kaynaşmanız gereken kişilerdir. On birinci Kova burcundaki dolunay, beklenmedik bir karşılaşma ile aynı zamana denk gelebilir. Bu kişi veya grup, hayatınızı geçici olarak iyi bir şekilde alt üst eden ferahlatıcı bir nefes olabilir.

Aynı gün sevimli Venüs Aslan burcuna geçerken romantik fırsatlar daha da mümkün görünüyor. Bu, yeni bir ilişkiyi daha ileriye götürmek veya mevcut bağınızdaki tutkuyu yeniden alevlendirmek için en yoğun zamandır.

Dinamik kişisel gezegeniniz Mars, 20 Ağustos’ta İkizler burcuna geçerken iletişim çok önemlidir. Satış, öğretim, medya veya sosyal medyada okumak veya çalışmak istiyorsanız, çok meşgul ve başarılı olabilirsiniz.

Güneş yirmi saniyede Başak burcuna geçerken iş, oyunun yerini alır. Önümüzdeki dört hafta, planlarınızı ve projelerinizi sıfırladığınızı görebilir. Sağlam bir stratejiniz varsa, yakında hepsini kısa sürede halledeceksiniz.

Son olarak, başlamaya hevesli olduğunuz büyük bir şey varsa, onu yerden kaldırmak için 27 Ağustos’taki Başak yeni ayını kullanın. Bu ay evresi, yeni ve daha mutlu bir yaşam biçimi oluşturmak için alışkanlıklarınızı değiştirmeniz için sizi teşvik edebilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.