İkizler Aylık Burç Yorumları Neler? İkizler Burç Yorumu Ağustos 2022

İkizler burcunun Ağustos ayı için burç yorumları neler? İkizler burcunun Ağustos ayı neler bekliyor? İkizler burcunun Ağustos ayı aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun Ağustos ayı iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun Ağustos ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu Ağustos ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu Ağustos Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Akıllı yöneticiniz Merkür ayrıca dünya burcu Başak’a liderlik ediyor ve 3 Ağustos’ta birlikte hareket etmenize gerçekten yardımcı olabilecek organize, detay odaklı bir ortaklığa başlıyorlar. Mevcut veya potansiyel bir ortaktan aldığınız metinlere geri dönün ve kelimeleri arasında gizlenmiş ipuçlarını arayın. Artık her türlü iletişimde aşırı uyanık olmakta fayda var.

Lovestruck Venüs eğlenceyi sever ama aynı zamanda on birincide gururlu Leo ile eşleştiğinde biraz çocukçadır, bu yüzden iyi vakit geçirmenin önüne geçmek için olgunlaşmamış davranışlara dikkat edin. Kaç yaşında olursanız olun, eşiniz veya flörtünüz ne olursa olsun, yolunuzu alamadığınız için toplum içinde sinir krizi geçirmek büyük bir dönüş.

Güçlü Mars, 20 Ağustos’ta akıllı, esprili burcunuz için dünyevi Boğa’dan çıkıyor ve oyununuzu bir sonraki seviyeye taşıyor. Tek İkizler, çok farklı ilgi alanlarına sahip insanlardan etkileniyorsunuz, ancak her dakika delicesine aşık oluyorsunuz. Kararlı İkizler, hem sizin hem de eşinizin birlikte sevdiği ve yapabileceği bir hobi bulmak sizi fazla huzursuz etmekten alıkoymalıdır.

Yirmi yedinci gün, pratik Başak burcunda yeni bir ay ortaya çıkıyor, dikkat dağıtıcı şeyleri ortadan kaldırıyor ve dikkatinizi gerçekten önemli olan şeylere yönlendiriyor. Şimdi çok daha dikkatlisin, bu daha önce senin lapa lapa veya uçarı olduğunu düşünen birini etkilemeli.


İkizler Burcu Ağustos Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Bu ay grafiğinizde meydana gelen birçok önemli profesyonel etki var. Birincisi, 7 Ağustos’ta Yengeç burcundaki Venüs ile Balık burcundaki geri giden Neptün arasındaki açıdır ve bu, kariyerinizin yönü ile ilgili gerginliğe neden olabilir. İşiniz için daha fazla borcunuz varmış gibi hissedebilirsiniz veya profesyonel itibarınızı oluşturmak için atacağınız sonraki adımlar konusunda kafanız karışabilir.

Dokuzunda, Başak’taki Merkür, Koç’taki Jüpiter ile küçük bir hayal kırıklığı paylaştığında, son zamanlarda ilhamsız hissetmiş olsanız bile, iyi haberler duyabilir ve kariyerinize her şeyinizi vermek için motive hissedebilirsiniz.

Mars, 20 Ağustos’ta burcunuza girdiğinde, işinizde olumlu bir şekilde ilerlemeniz için size motivasyon verebilir. Sadece oyununuzun seviyesini yükseltmeye hazır olduğunuzdan emin olun.

Merkür, evinizin kariyer sektöründe dinleniyor, bu da gününüze biraz endişe katabilir, bu yüzden zamanınızı nasıl harcadığınıza dikkat edin. Enerjinizi işinize odaklarsanız, yeni zirvelere kolayca ulaşabilirsiniz. Rotanızda kalın ve yirmi yedinci Başak yeni ayının sizi hedeflerinizden uzaklaştırmasına izin vermeyin.


İkizler Burcu Ağustos Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

İkizler, bir yaz ayınız daha var, ancak 3 Ağustos’ta Merkür Başak burcuna geçtiğinde zaten toparlanıyorsunuz. Biriyle tanıştıysanız, onu kilitlemeye çalışıyorsunuz. Eğer çıkıyorsanız, sağa kaydıramayacak kadar gergin olabilirsiniz. Sakinleşene kadar evde kalın.

Neyse ki, Venüs Aslan burcuna girdiğinde ve on birinci Kova burcunda dolunay olduğunda flört rutininizden çıkma ve biraz flört etme fırsatınız olacak. Konfor alanınızdan çıkın ve alışılmadık yerlerde aşkı arayın. İlk hareketi yaparsanız, ödüllendirilebilirsiniz.

Yeni bir aşka başlamak istiyorsanız bunu 20 Ağustos’ta yapın. İşte o zaman Mars burcunuza girer ve önümüzdeki birkaç ay boyunca burada kalır. İstediğiniz kişiyi elde etmek için tutku, dürtü ve cinsel dayanıklılığa sahip olacaksınız.

Ancak, ayın yirmi ikinci günü Güneş Başak burcuna geçtiğinde aileniz aşk meselelerinize karışmak isteyebilir. Neyse ki, en iyi randevu geceniz, Merkür’ün üç gün sonra Terazi’ye girdiği ve kendinizi oraya koymanız için sizi cesaretlendirdiği zamandır. Aşk ilişkinizi geliştirmek için duygusal bir temel oluşturmak için hafta sonu Başak burcundaki yeni ayı kullanın.


İkizler Burcu Ağustos Ayı Aylık Burç Yorumu

Kelimelerle Yol

İyi iletişim anahtardır, İkizler. Güneş Aslan’da ve yirmi saniyeye kadar konuşma ve düşünce sektörünüzle, elementinizde olacaksınız. Ayrıca ikna edebilecek, ikna edebilecek ve her duruma liderlik ve problem çözme becerileri kazandırabilecek kelimelerle de bir yolunuz olacak.

Kişisel gezegeniniz olan Zeki Merkür, 3 Ağustos’tan 25 Ağustos’a kadar verimli Başak burcunda ilerlerken size evde organize olma şansı veriyor. Bu, dağınıklıktan kurtulmak ve yerinizi düzene sokmak için harika bir zaman. Çok fazla kağıdınız, giysileriniz, eski kitaplarınız ve diğer eşyalarınız varsa, bunları geri dönüştürün, satın veya başkalarına verin ve gelecekteki gelişmeler için bolca ekstra alanınız olacak.

Onbirinde Kova burcunda dolunay ve uzak ufuk sektörünüz var, bu nedenle yolunuzu geleceğe yönlendirmeye hazır olabilirsiniz. Bu güçlü ay evresi, hiç düşünmediğiniz olasılıkları ortaya çıkarabilir ve hayallerinizi biraz daha netleştirebilir. Bununla birlikte, elektrik Uranüs ile bağlantılı olduğundan, herhangi bir dürtüsel hareketten kaçınmak akıllıca olacaktır.

Aynı gün, nazik Venüs Aslan burcuna geçtiğinde cazibe yayacaksınız, bu her türlü tartışma ve müzakere için çok faydalı olabilir. Zorlukların üstesinden gelme yeteneği, bu ayın belirli zamanlarında paha biçilemez olabilir.

Dinamik Mars, 20 Ağustos’ta burcunuza girdiğinde, meraklı tarafınız kontrolden çıkabilir. Endişe verici derecede çeşitlendirebileceğiniz pek çok şeyden o kadar etkileneceksiniz. Bu, pozitif adımlar atabilmeniz için enerjinizi yönlendirmek için bir fırsattır.

Güneşin yirmi saniyede Başak burcuna ve iç sektörünüze geçişi size dinlenme ve iyileşme şansı veriyor. Önümüzdeki dört hafta, ailenizle birlikte olmak ve evle ilgili meselelerle ilgilenmek için mükemmel.

Son olarak, ev veya aile düzeninizde birkaç değişiklik yapmaya hazırsanız, 27 Ağustos’taki Başak yeniayı devam etme zamanı.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.