Boğa Aylık Burç Yorumları Neler? Boğa Burç Yorumu Ağustos 2022

Boğa burcunun Ağustos ayı için burç yorumları neler? Boğa burcunun Ağustos ayı neler bekliyor? Boğa burcunun Ağustos ayı aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun Ağustos ayı iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun Ağustos ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu Ağustos ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu Ağustos Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Asi Mars, 1 Ağustos’ta inatçı burcunuzda özgürlük arayan Uranüs ile buluştuğunda bağımsızlık mücadelesi devam ediyor. Ne söyleyebilirsiniz? Sadece istediğini istiyorsun ve 7/24 biriyle birlikte olmak şu an öyle değil. Bağlı bir ilişkiniz varsa, bu yön sadakatinizin gerçek bir testidir.

Sekizincisinde, dedikoducu bir Venüs-Pluto muhalefeti, sosyal medya akışınıza kesinlikle görmemeyi tercih edeceğiniz bazı haberler koyar, ancak bir kez orada olduğunda, oradadır. Eski sevgilinizin hayatına devam ettiğini, en sevdiğiniz ünlünün artık bekar olmadığını veya eski sevgilinizin mutlu bir şekilde nişanlı olduğunu kabul etmek neden bu kadar zor? Sadece değiştiremeyeceğin şeyleri görmezden gelmeye çalış, Boğa.

Sevgi dolu gezegen tanrıçanız Venüs, 11 Ağustos’ta sıcak, çekici Aslan ile ortak olduğunda ve hayatınızı paylaşmayı seçtiğiniz kişiyle birlikte olmaktan (ve gösteriş yapmaktan) gurur duyduğunuzda işler yoluna girmeye başlar. Single Bulls, havada aşk var. Hazırlıksız bir tarihe veya son dakika kurulumuna evet deyin. Pişman olmayacaksın. En iyi şekilde giyin.

On sekizinci evdeki şanslı bir Venüs-Jüpiter üçgen açısı kaderle damlar ve size doğru romantik yolda olup olmadığınızı gösterir. Bu, kalbinizin sesini dinlemenin ve henüz yapmadıysanız, ilk görüşte aşka inanmaya başlamanın zamanıdır.


Boğa Burcu Ağustos Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Ağustos, yan yana gelen enerjilerin karışık bir torbasıdır. Mars ve Uranüs, güneşiniz ve Kaderin Kuzey Düğümü ile hizalanır ve tüm ay boyunca haritanızın kariyer sektörüne dikkat çekmeyi amaçlar ve bu da geçmişteki finansal sorunları iyileştirmeye yardımcı olabilir. Biraz finansal planlama yapmak ve tüm faturalarınızı ödemek için harika bir zaman. Profesyonel olarak, her zamankinden daha fazla talep görecek ve size birçok müşteri ve potansiyel müşteri kazandıracaksınız.

11 Ağustos’taki dolunay, yaratıcı girişimlerinizde seyahat etmeniz için yeni yollar sunarak size yeni bir benlik duygusu verir. Bu aynı zamanda kendi kendini yansıtma ve hayallerinizi ve vizyonlarınızı organize etme zamanıdır.

Yirminci ayda Mars’ın İkizler burcuna geçişi, yaklaşmakta olan yatırımların buna değip değmediğini görmenizi sağlar ve size paranızı nereye koyacağınız konusunda sağlam seçimler yapma fırsatı verir.

Bu, kariyeriniz açısından geçmişi atmak için harika bir zaman. Ay enerjileri, profesyonel yaşamınızı nasıl idare ettiğiniz konusunda benzersiz bir yaklaşım denemeniz için sizi motive ediyor. Kendinizin en iyi versiyonuna dönüşmenize yardımcı olabilecek heyecan verici bir projeyi üstlenmek için ilham alabilirsiniz. Bu, kariyerinizi yenilemek ve canlandırmak için harika bir zaman. Dünya şimdi ne ile ortaya çıktığını görmek için bekliyor.


Boğa Burcu Ağustos Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Ağustos senin için tutkulu bir romantizm zamanı, Boğa. Merkür üçüncüsünde Başak burcuna geçiyor ve bu, mevsim değişiklikleri ve gerileme vuruşlarından önceki son yaz kaçamağı için ideal bir zaman yapıyor. Onlarla ilgili küçük şeyleri hatırlayarak aşkını kazan.

Bir süredir biriyle görüşüyorsanız, 11 Ağustos’ta Venüs Aslan’a girdiğinde ve dolunay Kova’da olduğunda bunu resmileştirmek isteyebilirsiniz. İlişkinizin düzelmeye başlaması, sıkıcı olmaya başladığı anlamına gelmez.

Ancak, yerleşmeyi düşünüyorsanız, ilişkinizin geleceğini ve Mars’ın 20’sinde İkizler’e girdiğinde mutluluğunuzu düşünün. İkiniz de aynı değerleri paylaşıyor musunuz? harcama alışkanlıkları? Şimdi bunun hakkında konuşun yoksa daha sonra sizi rahatsız edebilir.

22 Ağustos’ta Güneş Başak burcuna geçtiğinde ay oldukça keyifli bir şekilde sona eriyor. Fırtınalı bir ilişki için henüz çok geç değil.

Ancak, aşırıya kaçmayın. Merkür, yirmi beşincide Terazi’ye giriyor ve size flört de dahil olmak üzere her şeyi ölçülü olarak yapmanızı hatırlatıyor.

En iyi randevu geceniz 27 Ağustos’taki Başak yeni ayı boyunca.


Boğa Burcu Ağustos Ayı Aylık Burç Yorumu

Olumlu Adımlar

Boğa, alıngan Mars, 20 Ağustos’a kadar burcunuzda devam edecek ve size önemli projeleri ve planları tamamlamanız için ekstra bir cesaret ve motivasyon sağlayacak. Öyle olsa bile, daha sessiz bir özel bölgede güneş, geri adım atmak ve hayatınız ve önemli konular hakkında bir bakış açısı kazanmak için bir çağrı olabilir. Biraz dinlenin ve kendinizi besleyin. Bu sizi yirmi saniyede başlayan canlı bir yaratıcı aşamaya hazırlayabilir.

11 Ağustos’ta yüksekten uçan bir bölgede, geleceğiniz hakkındaki gerçek duygularınızı ve neyi başarmayı umduğunuzu vurgulayabilecek bir dolunay var. Sahip olduğunuz bazı bilgiler sizi gerçekten şaşırtabilir. Ayrıca daha fazla kişisel tanınma kazanabilir ve becerilerinizi sergileme şansınız olabilir. Diğerleri, işinize ve işyerinize ne kadar değer ve bağlılık getirdiğinizi takdir edecektir.

Ayrıca on birincisinde, diplomatik Venüs Aslan’a ve kendi bölgenize hareket ederek, yerinizde bazı değişiklikler yapmanız için size ilham veriyor. Dağınıklıktan kurtulmak ve yeniden dekore etmek, kartlarda olabilir ve belki de normalden daha eğlenceli olabilir.

Go-getter Mars, 20 Ağustos’ta İkizler’e taşınıyor, finans sektörünüzü harekete geçiriyor ve sizi bazı muazzam anlaşmalar ve pazarlıklar konusunda uyarıyor. Paran mı karıştı? Şimdi mali durumunuzu düzenlemenin zamanı geldi.

Güneş yirmi saniyede Başak burcuna doğru süzülürken, yaratıcılık, romantizm ve boş zaman fırsatları için en yoğun zamana girersiniz. Önümüzdeki dört hafta, becerilerinizden yararlanmak ve bunlardan en iyi şekilde yararlanmak için mükemmel. Ek gelir getiren küçük bir işletme kurma şansınız bile olabilir. 27 Ağustos Başak burcundaki yeni ay, planlarınızı gerçekleştirmeniz için harika bir fırsat.

Son olarak, konuşkan Merkür, Terazi’ye 25’inde giriyor, bu nedenle bu etkiyi tartışmalar yapmak, müzakereler yapmak ve herhangi bir çatışmayı veya diğer hassas sorunları çözmek için kullanın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.