Başak Aylık Burç Yorumları Neler? Başak Burç Yorumu Ağustos 2022

Başak burcunun Ağustos ayı için burç yorumları neler? Başak burcunun Ağustos ayı neler bekliyor? Başak burcunun Ağustos ayı aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun Ağustos ayı iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun Ağustos ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Başak burcu Ağustos ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Başak Burcu Ağustos Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Akıllı lideriniz Mercury, 3 Ağustos’tan itibaren titiz burcunuzla ortak olduğunda, mevcut veya potansiyel ortaklarla yaptığınız konuşmaların her küçük detayına dikkat edeceksiniz.

On birinci aydaki asi Kova burcundaki dolunay sırasında bağımsızlığınıza gerçekten değer veriyorsunuz, bu nedenle bir ilişki içinde olsanız bile, bu yalnız ay boyunca biraz yalnız kalmak isteyeceksiniz. Bu, mevcut ilişki durumunuzu yansıtmak için iyi bir zaman. Belki de bazı değişiklikler yapmanın zamanı gelmiştir?

21 Ağustos’ta Merkür-Neptün karşıtlığı sizi olumlu bakış açınızdan uzaklaştırıyor ve tüm romantik hayallerinizin gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini merak ediyor musunuz? Pratik bir dünya burcu olmanıza rağmen, bu romantizmin büyüsüne inanmadığınız anlamına gelmez. Ancak bu hayal kırıklığı yaratan yön, canınızı sıkıyor ve belki de daha gerçekçi bir bakış açısına bağlı kalmanız gerekip gerekmediğini merak ediyorsunuz.

Güneş gösterişli Aslan burcundan çıkıp mütevazi burcunuza yirmi saniyede girdiğinde ilgi odağı olmayacaksınız, ama bu sizin için hiç sorun değil. Büyük mevsimsel değişikliklere hazırlanırken, aşk hayatınız daha mantıklı bir hale gelir. Ciddileşmek için iyi bir zaman, Başak. Önümüzdeki dört hafta boyunca iyi niyetinizi sağlam eylemlerle destekleyin.


Başak Burcu Ağustos Ayı Aylık İş Burç Yorumu

İş yükünüz söz konusu olduğunda Ağustos biraz gergin çünkü ofisten daha fazla zaman geçirmek ve kişisel meseleler ve ilişkilerle uğraşmak istiyorsunuz.

3 Ağustos’ta Merkür Başak’a girdiğinde ve sizin güneşinizle aynı hizaya geldiğinde durum çok daha kolay olacak. patron birkaç gün sonra yeni aya kadar. O zaman bile eylemsizlik ve güç mücadeleleriyle karşılanabilir. İstediğiniz parayı elde etmek için kendinizi savunmanız gerekecek.

Ancak önümüzdeki haftalarda herhangi bir tutarı kabul etmeden önce, bir arkadaşınızdan, aile üyenizden, avukattan, danışmandan veya diğer güvenilir tanıdıklarınızdan sözleşmenin şartlarını gözden geçirmesini isteyin. Müzakere etmenize yardımcı olmalarına izin verin. Sonunda, çalışmayı kabul ettiğiniz maaştan memnun olmalısınız çünkü bir süre o finansal parantez içinde kilitli kalacaksınız.


Başak Burcu Ağustos Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Parlamak için senin ayın, Başak! Temmuz ayının çoğunu kendiniz üzerinde çalışarak geçirdikten sonra, nihayet 3 Ağustos’ta Merkür burcunuza girdiğinde flört sahnesine geri adım atmaya hazırsınız.

Bununla birlikte, Venüs Aslan’a girdiğinde ve dolunay on birincide Kova’da olduğunda, kişisel refahınıza ve kişisel gelişiminize odaklanmanızı teşvik ederek yine de kendiniz üzerinde çalışmaya devam etmeniz gerekecek. Hala eski flört kalıplarına takılıp kaldıysan yeni aşkı bulamazsın.

Özellikle 20 Ağustos’ta Mars İkizler’e girdikten sonra aşkı bulmaktan çok kariyerinize odaklanmış olabilirsiniz. Mars çok uzun bir süre İkizler’de olacak, bu da hedeflerinize ulaşmaya çalışırken aşkı aramanızı zorlaştırıyor. Flört etmeyi bir öncelik haline getirmeyi unutmayın.

Neyse ki, yirmi saniyede güneş burcunuza girdiğinde kendinizi dışarı atmak kolay olacak. Ancak üç gün sonra Merkür Terazi burcuna geçtiğinde aynı değerleri paylaştığınızdan emin olun. En iyi randevu geceniz, hafta sonu burcunuzdaki yeni ay sırasında, ilk buluşma için mükemmel bir zaman.


Başak Burcu Ağustos Ayı Aylık Burç Yorumu

yeniden doğuş

Ağustos başlarken, güneş ruhsal ve yansıtıcı bir bölgede yolculuğuna devam ediyor. Başak, bu duygusal bagajı atma ve uzun süredir devam eden sorunlara çözüm bulma zamanı. Yeniden şarj olurken ve rahatlarken önümüzdeki aylar için önceliklerinizi düşünmek için bir şansa ihtiyacınız var. 22 Ağustos’tan itibaren güneş burcunuzda olacak ve yeni bir evreye başlayacaksınız. O zamana kadar, üzerinde çalışmak için temiz bir sayfanız olması için gevşek uçları bağlayın ve üzerinizde asılı olan her şeyi temizleyin.

Bununla birlikte, konuşkan Merkür üçüncüde burcunuza geçerken, yapılacaklar listesi hazırlamayı, stratejiler oluşturmayı ve mevcut planlarınıza devam etmeyi daha kolay bulacaksınız. Kendinizi ifade etmek ve ihtiyacınız olursa tavsiye ve geri bildirim istemek için bir şans.

11 Ağustos’taki Kova burcundaki dolunay, işteki alışkanlıklarınız ve üretken olma beceriniz hakkında size çok şey gösterebilir. Ve bu, sizi birkaç önemli değişiklik yapmaya zorlayan küçük bir kriz nedeniyle ortaya çıkabilir. Nerede yanlış yaptığınızı gördüğünüzde bunları uygulamaya hevesli olacaksınız. İşler daha sonra güçten güce gidebilir.

Aynı zamanda, büyüleyici Venüs Aslan’a ve tenha bir sektöre giriyor, bu yüzden kendinize biraz beslenme ve anlayış vermenin zamanı geldi. Sevgi dolu dikkatinizi kendinize çevirin ve biraz öz-bakım ve öz-bağışlama ile kendinizi şımartın. Son zamanlarda kendinize biraz sert davrandıysanız, daha kolay olmaya çalışın.

Yirmi saniyede güneş, dört haftalık bir konaklama için burcunuzda süzülür, sizi güçlendirir ve güveninizi artırır. Bu, kendinizi kanıtlama şansınız. Sizin için anlamlı olan ve erişiminizi genişletmenize ve potansiyelinizi gerçekleştirmenize yardımcı olabilecek planlara ve projelere enerji dökün.

Son olarak, 27 Ağustos’ta burcunuzda yeni bir ay ile kozmos, bu planları, yeni alışkanlıkları, işleri, ilişkileri veya başlatmaya hevesli olduğunuz diğer her şeyi başlatmanız için sizi teşvik ediyor.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.