Ağustos Aylık Burç Yorumları Neler? Burç Yorumu 2022 Ağustos

Yılın 8. ayında burçların etkisini karakteriniz ve günlük hayatınız üzerinde ne kadar hissettiğinizi öğrenmek mi istiyorsunuz? 2022 yılının 8. ayı olan Ağustos ayında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi,Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını neler bekliyor? Burçların Ağustos ayı nasıl geçecek? Ağustos Aylık Burç Yorumları ile bu sorularınıza cevap bulabilirsiniz.

Koç Burcu

Koç Burcu Ağustos Ayı Aylık Burç Yorumu

Mükemmelliğinizi Sergileyin

Koç, kozmosun sizi dışarı çıkmaya, eğlenmeye ve gevşemeye teşvik ettiği pozitif ve keyifli bir aya hazır olun. Yaratıcılığınızın zirvesinde olacaksınız ve romantik randevular ve kaçamaklar da mutlu olaylar listesinin başında gelebilir.

Konuşkan Merkür, güneşin Başak burcuna geçişinden önce gelir ve 3 Ağustos’ta bu yoğun burçta yer alır. Bu, önümüzdeki haftalardan en iyi şekilde yararlanabilmeniz için organize olmak için harika bir fırsat. Basit bir düzenleme ile başlasanız bile, bu daha net düşünmenize yardımcı olacak uzun bir yol kat edebilir.

Ayrıca kabilenizi bulmak ve onunla bağlantı kurmak için de istekli olacaksınız. Sizi mutlu ve desteklenmiş hissettiren insanlar, kaynaşmanız gereken kişilerdir. On birinci Kova burcundaki dolunay, beklenmedik bir karşılaşma ile aynı zamana denk gelebilir. Bu kişi veya grup, hayatınızı geçici olarak iyi bir şekilde alt üst eden ferahlatıcı bir nefes olabilir.

Aynı gün sevimli Venüs Aslan burcuna geçerken romantik fırsatlar daha da mümkün görünüyor. Bu, yeni bir ilişkiyi daha ileriye götürmek veya mevcut bağınızdaki tutkuyu yeniden alevlendirmek için en yoğun zamandır.

Dinamik kişisel gezegeniniz Mars, 20 Ağustos’ta İkizler burcuna geçerken iletişim çok önemlidir. Satış, öğretim, medya veya sosyal medyada okumak veya çalışmak istiyorsanız, çok meşgul ve başarılı olabilirsiniz.

Güneş yirmi saniyede Başak burcuna geçerken iş, oyunun yerini alır. Önümüzdeki dört hafta, planlarınızı ve projelerinizi sıfırladığınızı görebilir. Sağlam bir stratejiniz varsa, yakında hepsini kısa sürede halledeceksiniz.

Son olarak, başlamaya hevesli olduğunuz büyük bir şey varsa, onu yerden kaldırmak için 27 Ağustos’taki Başak yeni ayını kullanın. Bu ay evresi, yeni ve daha mutlu bir yaşam biçimi oluşturmak için alışkanlıklarınızı değiştirmeniz için sizi teşvik edebilir.


Boğa Burcu

Boğa Burcu Ağustos Ayı Aylık Burç Yorumu

Olumlu Adımlar

Boğa, alıngan Mars, 20 Ağustos’a kadar burcunuzda devam edecek ve size önemli projeleri ve planları tamamlamanız için ekstra bir cesaret ve motivasyon sağlayacak. Öyle olsa bile, daha sessiz bir özel bölgede güneş, geri adım atmak ve hayatınız ve önemli konular hakkında bir bakış açısı kazanmak için bir çağrı olabilir. Biraz dinlenin ve kendinizi besleyin. Bu sizi yirmi saniyede başlayan canlı bir yaratıcı aşamaya hazırlayabilir.

11 Ağustos’ta yüksekten uçan bir bölgede, geleceğiniz hakkındaki gerçek duygularınızı ve neyi başarmayı umduğunuzu vurgulayabilecek bir dolunay var. Sahip olduğunuz bazı bilgiler sizi gerçekten şaşırtabilir. Ayrıca daha fazla kişisel tanınma kazanabilir ve becerilerinizi sergileme şansınız olabilir. Diğerleri, işinize ve işyerinize ne kadar değer ve bağlılık getirdiğinizi takdir edecektir.

Ayrıca on birincisinde, diplomatik Venüs Aslan’a ve kendi bölgenize hareket ederek, yerinizde bazı değişiklikler yapmanız için size ilham veriyor. Dağınıklıktan kurtulmak ve yeniden dekore etmek, kartlarda olabilir ve belki de normalden daha eğlenceli olabilir.

Go-getter Mars, 20 Ağustos’ta İkizler’e taşınıyor, finans sektörünüzü harekete geçiriyor ve sizi bazı muazzam anlaşmalar ve pazarlıklar konusunda uyarıyor. Paran mı karıştı? Şimdi mali durumunuzu düzenlemenin zamanı geldi.

Güneş yirmi saniyede Başak burcuna doğru süzülürken, yaratıcılık, romantizm ve boş zaman fırsatları için en yoğun zamana girersiniz. Önümüzdeki dört hafta, becerilerinizden yararlanmak ve bunlardan en iyi şekilde yararlanmak için mükemmel. Ek gelir getiren küçük bir işletme kurma şansınız bile olabilir. 27 Ağustos Başak burcundaki yeni ay, planlarınızı gerçekleştirmeniz için harika bir fırsat.

Son olarak, konuşkan Merkür, Terazi’ye 25’inde giriyor, bu nedenle bu etkiyi tartışmalar yapmak, müzakereler yapmak ve herhangi bir çatışmayı veya diğer hassas sorunları çözmek için kullanın.


İkizler Burcu

İkizler Burcu Ağustos Ayı Aylık Burç Yorumu

Kelimelerle Yol

İyi iletişim anahtardır, İkizler. Güneş Aslan’da ve yirmi saniyeye kadar konuşma ve düşünce sektörünüzle, elementinizde olacaksınız. Ayrıca ikna edebilecek, ikna edebilecek ve her duruma liderlik ve problem çözme becerileri kazandırabilecek kelimelerle de bir yolunuz olacak.

Kişisel gezegeniniz olan Zeki Merkür, 3 Ağustos’tan 25 Ağustos’a kadar verimli Başak burcunda ilerlerken size evde organize olma şansı veriyor. Bu, dağınıklıktan kurtulmak ve yerinizi düzene sokmak için harika bir zaman. Çok fazla kağıdınız, giysileriniz, eski kitaplarınız ve diğer eşyalarınız varsa, bunları geri dönüştürün, satın veya başkalarına verin ve gelecekteki gelişmeler için bolca ekstra alanınız olacak.

Onbirinde Kova burcunda dolunay ve uzak ufuk sektörünüz var, bu nedenle yolunuzu geleceğe yönlendirmeye hazır olabilirsiniz. Bu güçlü ay evresi, hiç düşünmediğiniz olasılıkları ortaya çıkarabilir ve hayallerinizi biraz daha netleştirebilir. Bununla birlikte, elektrik Uranüs ile bağlantılı olduğundan, herhangi bir dürtüsel hareketten kaçınmak akıllıca olacaktır.

Aynı gün, nazik Venüs Aslan burcuna geçtiğinde cazibe yayacaksınız, bu her türlü tartışma ve müzakere için çok faydalı olabilir. Zorlukların üstesinden gelme yeteneği, bu ayın belirli zamanlarında paha biçilemez olabilir.

Dinamik Mars, 20 Ağustos’ta burcunuza girdiğinde, meraklı tarafınız kontrolden çıkabilir. Endişe verici derecede çeşitlendirebileceğiniz pek çok şeyden o kadar etkileneceksiniz. Bu, pozitif adımlar atabilmeniz için enerjinizi yönlendirmek için bir fırsattır.

Güneşin yirmi saniyede Başak burcuna ve iç sektörünüze geçişi size dinlenme ve iyileşme şansı veriyor. Önümüzdeki dört hafta, ailenizle birlikte olmak ve evle ilgili meselelerle ilgilenmek için mükemmel.

Son olarak, ev veya aile düzeninizde birkaç değişiklik yapmaya hazırsanız, 27 Ağustos’taki Başak yeniayı devam etme zamanı.


Yengeç Burcu

Yengeç Burcu Ağustos Ayı Aylık Burç Yorumu

Gelirinizi Artırma

Bu ayın çoğu için güneş Aslan’da, Yengeç, bu nedenle Ağustos ayında finansmana vurgu var. Stok almaya ve işlerinizi düzene sokmaya teşvik ediliyorsunuz. İşlerin elinizden gitmesine izin verdiyseniz, bu kontrolü geri almak ve paranızın sizin için daha çok çalışmasını sağlamak için ideal bir fırsattır.

Yine de tatlı Venüs 11 Ağustos’ta Aslan’a geçerken, ayartmaya direnmekte zorlanabilirsiniz. Yapmamanız gerektiğini bilseniz bile kendinizi tedavi etmeye istekli olacaksınız.

Yine on birinci olan Kova burcundaki dolunay, mali ekseninizde de meydana gelir ve bu, herhangi bir konudaki farkındalığınızı artırabilir. Joker karakter Uranüs ile bağlantılı olduğundan, geri tepebilecek herhangi bir dürtüsel hareket yapmamak en iyisi olacaktır. Verecek bir kararınız varsa, işler daha netleşene ve seçeneklerinizi daha kapsamlı bir şekilde araştırana kadar birkaç gün bekleyin.

Ateşli Mars, uzun bir süre kalmak için İkizler’e hareket ederken, 20 Ağustos’ta manevi konular da daha fazla odaklanacak. Bu süre içinde geri hareket yapacağı için bu tenha bölgede yaklaşık sekiz ay geçirecektir. Bu, eski inançları atarak ve yeni, yaşamı daha iyileştirici olanları benimseyerek içsel oyununuzu geliştirme fırsatınız olduğu anlamına gelir.

Güneş, yirmi saniyede titiz Başak burcuna geçerken organize olmaya hazır olacaksınız. Faturaların ödendiğinden, randevuların tutulduğundan ve tüm yöneticinizin güncel olduğundan emin olmanın zamanı geldi. Ayrıca geri adım atıp daha büyük resme bakmanıza yardımcı olur, aksi takdirde başarmaya çalıştığınız şeyi gözden kaçırabilirsiniz. Ağaçlar için ormanı görememe durumu olabilir.

Son olarak, 27 Ağustos’ta Başak’taki yeni ay, özellikle medya, sosyal medya ve İnternet ile ilgili olanlar olmak üzere yeni plan ve projelere başlama şansınız. Bu aynı zamanda ağ kurmak, değerli bağlantılar kurmak ve takipçilerinizi geliştirmek için harika bir fırsattır.


Aslan Burcu

Aslan Burcu Ağustos Ayı Aylık Burç Yorumu

Öncülük etmek

Aslan, 22 Ağustos’a kadar burcunuzdaki güneş sizi kendinize, ihtiyaçlarınıza ve arzularınıza odaklanmaya teşvik ediyor. Bir izlenim bırakmak ve kişiliğinizi ve yeteneklerinizi olağan sınırlarınızın ötesine taşımak için harika bir konumdasınız. Kendinizi ne kadar ortaya koyarsanız, mevcut alanınızda ve ötesinde o kadar çok etki sahibi olursunuz.

Ayrıca on birincide Venüs’ün burcunuza geçmesinden de yararlanacaksınız, bu da başkalarıyla uğraşırken size güven verebilir. Birini etkilemek veya kariyer basamaklarında daha ileri adımlar atmak için kendinize bir makyaj yapmaya hazırsanız, şu anda bunun için gidin.

Aynı gün Kova burcundaki dolunayı da hesaba katmanız gerekecek, bu da ilişkilerle ilgili duyguları yoğunlaştırabilir. Özellikle halının altına süpürüldüyse, bir sorun baş gösterebilir. Ayrıca, sözleşmeye dayalı anlaşmalar, yeminler ve vaatler hakkında gerçekten nasıl hissettiğinizin daha fazla farkında olacaksınız. Birkaçına itirazınız olabilir.

20 Ağustos itibariyle, ateşli Mars, yaklaşık sekiz aylık uzun bir konaklama için İkizler’e güç verdiğinden, sosyal olarak daha aktif olabilirsiniz, bu süre zarfında gerilemeye başlayacak. Bu proaktif aşama, sizi yeni bağlantılar kurmakla ve sizin dalga boyunda olan başkalarıyla bağlantı kurmakla meşgul bulabilir.

Güneş, yirmi saniyeden başlayarak dört haftalık bir konaklama için Başak burcuna geçerken, finans daha da odak noktası haline gelir. Harcamalarınızı planlama ve işlerinizi iyileştirmenin yollarını bulma şansınız olacak, böylece kontrol tamamen sizdeymiş gibi hissedeceksiniz.

Messenger Mercury, 25 Ağustos’ta Terazi’ye geçiyor ve önümüzdeki haftaları tartışmalar ve müzakereler için mükemmel bir zaman haline getiriyor.

Son olarak, yirmi yedinci gündeki Başak yeni ayı, yeni bir işe başlamaya veya yeni bir işe başlamaya hazırsanız ek bir ivme getiriyor. İyi bir araştırmayla, yakında çalışmaya başlayacaksınız. Bazı maliyet düşürücü önlemler almaya ve yeni finansal alışkanlıklar edinmeye hevesliyseniz, şimdi başlayın.


Başak Burcu

Başak Burcu Ağustos Ayı Aylık Burç Yorumu

yeniden doğuş

Ağustos başlarken, güneş ruhsal ve yansıtıcı bir bölgede yolculuğuna devam ediyor. Başak, bu duygusal bagajı atma ve uzun süredir devam eden sorunlara çözüm bulma zamanı. Yeniden şarj olurken ve rahatlarken önümüzdeki aylar için önceliklerinizi düşünmek için bir şansa ihtiyacınız var. 22 Ağustos’tan itibaren güneş burcunuzda olacak ve yeni bir evreye başlayacaksınız. O zamana kadar, üzerinde çalışmak için temiz bir sayfanız olması için gevşek uçları bağlayın ve üzerinizde asılı olan her şeyi temizleyin.

Bununla birlikte, konuşkan Merkür üçüncüde burcunuza geçerken, yapılacaklar listesi hazırlamayı, stratejiler oluşturmayı ve mevcut planlarınıza devam etmeyi daha kolay bulacaksınız. Kendinizi ifade etmek ve ihtiyacınız olursa tavsiye ve geri bildirim istemek için bir şans.

11 Ağustos’taki Kova burcundaki dolunay, işteki alışkanlıklarınız ve üretken olma beceriniz hakkında size çok şey gösterebilir. Ve bu, sizi birkaç önemli değişiklik yapmaya zorlayan küçük bir kriz nedeniyle ortaya çıkabilir. Nerede yanlış yaptığınızı gördüğünüzde bunları uygulamaya hevesli olacaksınız. İşler daha sonra güçten güce gidebilir.

Aynı zamanda, büyüleyici Venüs Aslan’a ve tenha bir sektöre giriyor, bu yüzden kendinize biraz beslenme ve anlayış vermenin zamanı geldi. Sevgi dolu dikkatinizi kendinize çevirin ve biraz öz-bakım ve öz-bağışlama ile kendinizi şımartın. Son zamanlarda kendinize biraz sert davrandıysanız, daha kolay olmaya çalışın.

Yirmi saniyede güneş, dört haftalık bir konaklama için burcunuzda süzülür, sizi güçlendirir ve güveninizi artırır. Bu, kendinizi kanıtlama şansınız. Sizin için anlamlı olan ve erişiminizi genişletmenize ve potansiyelinizi gerçekleştirmenize yardımcı olabilecek planlara ve projelere enerji dökün.

Son olarak, 27 Ağustos’ta burcunuzda yeni bir ay ile kozmos, bu planları, yeni alışkanlıkları, işleri, ilişkileri veya başlatmaya hevesli olduğunuz diğer her şeyi başlatmanız için sizi teşvik ediyor.


Terazi Burcu

Terazi Burcu Ağustos Ayı Aylık Burç Yorumu

Ağ için iyi

Aslan burcundaki güneş sosyal sektörünüzü aydınlatıyor, Terazi, bu yüzden talep edileceksiniz. Bu canlı etki, sizi etkinlikler düzenlemeye, topluluk projelerine katılmaya ve yeni çevrelerde hareket etmeye istekli bulabilir. Bir Terazi olarak, mükemmel sosyal becerileriniz var, bu nedenle daha fazla bağlantı kurmak, romantizm aramak veya sadece eğlenmek istiyorsanız bu sizin için en yoğun zamandır.

Ancak, Kova burcundaki dolunay ve 11 Ağustos’taki eğlence ve zevk sektörünüz işlere bir maymun anahtarı atabilir. Hem sağduyulu Satürn hem de elektrikli Uranüs ile aynı hizada olduğu için, başkalarının beklentileri altında ezilebilir veya güveninizin eskisi gibi olmadığını görebilirsiniz. Bu güçlü ay evresi, yeni arkadaşlar edinmenizi ve dışarı çıkmanızı ve daha fazlasını engelleyebilecek sorunları vurgulayabilir. Korkunuzun sizi engellemesine izin vermeyin. Cesaretinizi toplayın ve olumlu adımlar atabilirsiniz.

Buna karşılık, kişisel gezegeniniz olan büyüleyici Venüs, aynı gün Aslan burcuna geçerek yıldız kalitenizi artırır. Arkadaşlarla veya gruplarla ilgili sorunlar varsa, Venüs’ün burada bulunması, sorunları çözmeye ve herhangi bir zorluğu çözmeye yardımcı olabilir.

Güneş yirmi saniyede Başak burcuna doğru süzülürken, yaklaşık dört hafta sürebilecek daha sessiz bir evreye gireceksiniz. Ruhsal sektörünüze yapılan vurgu, yeniden şarj olmaya ve biraz sessiz yansımanın keyfini çıkarmaya bir çağrıdır. Gevşek uçları bir araya getirmeniz veya devam eden sorunlara bir çözüm bulmanız gerekiyorsa, bu sizin şansınız.

27 Ağustos’ta Başak’taki yeni ay, yoga veya meditasyon gibi manevi bir uygulama yapmak için mükemmel bir zamandır. Farkındalığınızı geliştirmenize ve iç huzuru getirmenize yardımcı olabilecek her şey hayatınızı daha kolay ve daha sakin hale getirecektir.


Akrep Burcu

Akrep Burcu Ağustos Ayı Aylık Burç Yorumu

Becerilerinizi Tanıtın

Dünyanın tepesindesin, Akrep, güneş yüksekten uçma bölgesinde seni ileriye ve yukarıya teşvik ediyor. Bu, büyük bir etki yaratabileceğiniz ve başkalarının sizi fark etmeye daha meyilli olacağı zamandır. Yapabileceğinizin en iyisini yapmaya değer çünkü bu şekilde en iyi izlenimi bırakacaksınız. Sonuç olarak size bazı harika fırsatlar sunulabilir.

Yüksek güçlü arkadaşlarla ağ kurmaya ve bağlantı kurmaya hazırsanız, haberci Merkür’ün 3 Ağustos’ta Başak’a taşınması, sizi tüm doğru insanlarla sosyalleşmeye ve ipleri elinde tutanlarla ağ kurmanın yollarını bulmaya teşvik eder. Güzel Venüs on birincide Aslan burcuna geçer ve ayın geri kalanında burada kalır. Etkisi aynı zamanda diğer profesyonellerle ve sizin yaptığınız işi yapan diğer kişilerle kaynaşmak için de mükemmeldir. Bu heyecan verici fırsatlar açabilir.

11 Ağustos Kova burcundaki dolunay ile birlikte iş/yaşam dengeniz de odak noktasına gelebilir. Bu dolunay, elektrik Uranüs ile aynı hizaya geliyor ve hayatınız hakkında düşünmenize neden olan beklenmedik bir olayla çakışabilir. Ailenle yeterince vakit geçiriyor musun? Değilse, bu konuda bir şeyler yapmak için harekete geçmiş hissedebilirsiniz.

Cesur Mars, yirminci ayda İkizler’e ve yoğun bir bölgeye girerken ilginç bir zamana hazır olun. Mars, Mart 2023’e kadar burada olacak, bu da o zaman çok şeyin karışabileceği anlamına geliyor. Güverteleri temizlemek ve iç sorunları çözmek için bir şans.

22 Ağustos’ta güneş Başak burcuna geçerken sosyal hayatınız bir adım daha yükseliyor. Arkadaşlarınızla bir araya gelmek, potansiyel müşterilerle bağlantı kurmak veya dalga boyunda başkalarıyla senkronize olmak için istekli olun, bu sizin şansınız.

Son olarak, yirmi yedinci Başak burcundaki yeniay, bir grup veya takım projesine başlamak veya bir süredir planladığınız bir hedefi başlatmak için mükemmeldir.


Yay Burcu

Yay Burcu Ağustos Ayı Aylık Burç Yorumu

Sağlıklı ve Üretken

Güneş seyahat ve macera bölgeniz Yay boyunca yolculuğuna devam ederken, yeni deneyimler arayışında olacaksınız. Yaylar hayatı dolu dolu yaşamayı severler ve bu etki onu sınıra kadar götürmeyi önerir. Konfor alanınızdan çıkmak ve yeni şeyler denemek istiyorsanız, fırsatlar sizi bekliyor. Dünya senin midyen.

Ayrıca dinamik Mars, 20 Ağustos’a kadar Boğa burcundaki yolculuğuna devam ederken biraz sıkı çalışmaya hazır olacaksınız. Önümüzdeki haftalar, çabalarınızı pekiştirmek ve yaşam tarzınızı sürdürmek için mükemmel. Yine de, farklı bir şey denemek için fırsatlar da var ve bundan o kadar çok keyif alacaksınız ki, devam etmek isteyeceksiniz.

Kova’da bir dolunay var ve on birincide, özellikle onları geri tutuyorsanız, yüzeye yarışan duyguları getirebilecek konuşma ve düşünce sektörünüz var. Karar vermek için en iyi zaman değil çünkü akıllıca bir seçim yapamayacak kadar duygusal olacaksınız. Sakinleşene ve sakinleşene kadar bekleyin.

Nefis Venüs, aynı gün Aslan’a ve seyahat bölgenize hareket eder ve bu da yaşam iştahınızı artıracaktır. Ruhunuzu besleyebilecek yeni deneyimler arıyor olacaksınız. Risk almak bunun bir parçası olabilir ve yeni bölgeleri keşfettikçe daha çok gelişirsiniz.

Yaklaşık sekiz aylık bir konaklama için 20 Ağustos’ta Mars’ın İkizler burcuna geçmesiyle ilişki sektörünüz hareketleniyor. Başkalarıyla daha fazla etkileşime gireceksiniz ve bundan birçok fırsat gelebilir. Sorunlar varsa, havayı temizlemek ve çözümler bulmak isteyeceksiniz.

Son olarak, yirmi saniyede güneş Başak burcuna geçtiğinde harika bir izlenim bırakma şansınız olacak. Ve beş gün sonra aynı bölgede yeni bir ay olması, bir kariyer veya iş planının bir sonraki aşamasını başlatmak için mükemmel bir fırsat.


Oğlak Burcu

Oğlak Burcu Ağustos Ayı Aylık Burç Yorumu

Daha Derin Bir Dalış

Oğlak, Aslan’daki güneş ve güçlü ve dönüştürücü bir bölge, eskiyi bırakıp yeniyi kucaklamanızı teşvik eder. Artı, tatlı Venüs 11 Ağustos’ta aynı sektöre girerken, bu yoğun bölge tüm ay boyunca odakta olacak. Güç, finans, iş ve derin duygusal bağlarla ilgili sorunlar su yüzüne çıkabilir ve bu onlarla başa çıkmak için iyi bir zaman olabilir.

Güzel Venüs’ün o gün üzerindeki etkisi, tutkuların artabileceği ve bir ilişkinin platonikten samimiye geçebileceği anlamına gelir. Mali açıdan, şimdi yatırım yapmak ve iş yapmak kazançlı olabilir.

Özellikle aynı tarihte Kova’daki güçlü dolunay döneminde bu bölgeyi etkileyen bazı dramalar da olabilir. Bu duyguların arttığını ve oldukça duygusallaştığını görebilirsin. Hayatınızda değişiklik yapmak isteyebilirsiniz, ancak belirli şeylere veya insanlara bağlılık, bırakmaya hazır olana kadar bunu zorlaştırabilir.

Yirmisinde, savaşçı Mars, yaklaşık sekiz aylık uzun bir konaklama için İkizler’e ve yaşam tarzı sektörünüze taşınıyor. Bu, organize olmaktan ve işlerinizi düzene sokmaktan fayda sağladığınız çok yoğun bir zaman olabilir.

İki gün sonra, güneş Başak burcuna ve seyahat ve macera sektörünüze doğru hareket ederken odak yeniden değişir. Burada dört haftalık kalışı, sizi dışarı çıkmaya ve sınırları zorlamaya teşvik edecek. Bir süredir risk almadıysanız veya kendinize meydan okumadıysanız, şimdi bunun için gitme zamanı. Konfor alanınızın dışına çıkmaya cesaret ederek bazı altın fırsatlar elde edeceksiniz.

Son olarak, 27’sinde Başak burcunda bir yeniay ile bir yolculuğa, girişimcilik fikrine veya heyecan verici bir projeye başlamak için mükemmel bir fırsatınız olacak. Aklına koyduğun her şeyi başarabilirsin.


Balık Burcu

Balık Burcu Ağustos Ayı Aylık Burç Yorumu

Hayattan keyif almak

Balık, yaşam tarzı sektörünüze verilen önem, organize olmanız ve işlerinizi düzene sokmanız için bir fırsat getiriyor. Aslan burcundaki güneş ve bu bölge, yaratıcı yeteneğinizi ve yeteneklerinizi kullanmaya istekli olduğunuzda en parlak şekilde parlayabileceğinizi gösterir. Hangi işi yaparsanız yapın, devam eden planlarınız ve projeleriniz ne olursa olsun, doğal yeteneklerinizden yararlanmak, kalabalığın arasından sıyrılmanıza yardımcı olacaktır.

Kendi işinizi yürütüyorsanız veya devam eden bir yan koşuşturmanız varsa, Boğa’daki dinamik Mars ve konuşma ve düşünce sektörünüz, kendinizi tanıtmak için iyi bir zaman. Hedeflerinizi ve ilgi alanlarınızı paylaşan başkalarıyla etkileşim kurmak için birçok fırsatınız olacak ve bu çok faydalı olabilir.

Ayrıca 11 Ağustos’ta ruhsal bölgenizde meydana gelen dolunay ile çok yansıtıcı bir aşamadan geçebilirsiniz. Kendinizi nasıl geri tuttuğunuzun ve yeteneklerinizi nasıl sınırladığınızın farkına varabilirsiniz. Ve bu, tüm potansiyelinizi gerçekleştirmenize yardımcı olabilecek bir terapist veya yaşam koçuyla temasa geçmeniz için size ilham verebilir. Bu, önünüzdeki yolu temizleyebilir ve güçten güçlenmeye gittiğinizi görebilir.

Yirmisinde, dinamik Mars, İkizler’e ve ev ve aile sektörünüze taşınıyor. Yıl içinde gerilemeye başlar, bu nedenle yaklaşık sekiz ay boyunca bu burçta kalacaktır. Mars, önümüzdeki aylarda yerel bölgenizden güç alırken birçok değişiklik ve karar olabilir. Belki taşınmaya, gayrimenkul satın almaya veya satmaya ya da ailenizi genişletmeye hazır olacaksınız.

22 Ağustos’ta güneş Başak burcuna geçerken her türden ilişki de odakta olacak. Önümüzdeki dört hafta, bir hedef veya plan gerçekleştirmek için başkalarıyla ekip kurmak, önemli bir bağdaki zorlukları yumuşatmak ve romantizm şansınızı artırmak için mükemmel. .

Son olarak, beş gün sonra aynı sektördeki yeni ay ile bir sonraki seviyeye bir ilişki almak için harika bir fırsat var.


Kova Burcu

Kova Burcu Ağustos Ayı Aylık Burç Yorumu

Arkadaşlar ve aile

Bu, sosyalleşme açısından yoğun bir dönem olacak gibi görünüyor, Kova. Aslan burcundaki güneş, ilişki bölgenizi aydınlatır, sizin ve diğerlerinin içindeki en iyiyi ortaya çıkarır. 22 Ağustos’a kadar olan önümüzdeki haftalar, etkinlikler düzenlemenizi ve bunlara katılmanızı sağlayabilir. Yeni insanlarla tanışma ve arkadaşlarınızla ve ailenizle bağları güçlendirme şansı, eğlenceli olacak gibi görünüyor.

Bu arada, savaşçı Mars, yerinizi gemi şekline ve ışıltılı hale getirmeniz için sizi motive edebileceği yirmisine kadar kendi bölgenizde devam ediyor. Artık ihtiyacınız olmayan her şeyi satarak veya başka birine vererek kurtulun, böylece daha fazla alan açabilirsiniz ve kendinizi daha az sıkışmış ve dağınık hissedebilirsiniz. Siz de daha fazla enerji ve gönül rahatlığına sahip olacaksınız.

11 Ağustos Kova burcundaki dolunay, sizin için güçlü ve muhtemelen duygusal bir zaman olabilir. Kim olduğunuz ve yaşam boyunca yolunuz ve yönünüz hakkında fikir edineceksiniz. Bir ilişki sorunu alevlenebilir, ancak dürtüsel kararlar vermekten kaçınmaya çalışın.

Kızıl-sıcak Mars, yirminci günde İkizler’e ve sizin yaratıcı bölgenize taşınıyor, bu da bunu yeni beceriler öğrenmek ve yaratıcı yeteneklerinizi keşfetmek için iyi bir zaman haline getiriyor. Romantizm cephesinde, kelimelerle olan yolunuz çok çekici olabilir, bu yüzden yalnızsanız ve bakıyorsanız, bundan yararlanın.

22 Ağustos’ta güneş yoğun bir bölgeye giriyor ve önümüzdeki dört hafta olumlu değişimin önünü açıyor ve finansal ve ticari konuları değerlendirme şansı veriyor. Bir yandan, işlerinizi düzene sokmaya ve gelirinizi artırmanın yeni yollarını keşfetmeye ve iş başarısını davet etmeye hazır olacaksınız. Öte yandan, bu artık sizin için çalışmayan her şeyi atmak için bir fırsattır.

Son olarak, ister bir proje başlatıyor olun, ister yeni ve sağlıklı alışkanlıklar ediniyor olun, yirmi yedinci Başak burcundaki yeniay, herhangi bir girişimi başlatmak için en iyi zamandır.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/monthly-overview.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.