Akrep Burç Yorumları 4 Temmuz 2022

Akrep burcunun 4 Temmuz 2022 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Akrep burcunun 4 Temmuz 2022 Pazartesi günü neler bekliyor? Akrep burcunun 4 Temmuz 2022 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 4 Temmuz 2022 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 4 Temmuz 2022 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 4 Temmuz 2022 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

4 Temmuz 2022 Pazartesi Akrep Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Büyük olasılıkla harika hissediyorsunuz – ve normalden çok daha yoğun. Yine de aşağıdaysanız, bu pek iyi sonuçlanmayacak. Kendinizi toparlamak için elinizden geleni yapın (bu çok fazla).


4 Temmuz 2022 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün, drama ve güçlü duygulardan uzak, sakin bir tavır sergilemenizi gerektiriyor.


4 Temmuz 2022 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, bugün sosyal bir ruh halinde olacaksın, çünkü Başak ayı haritanızın toplumu yöneten bölümünü aydınlatıyor. Bu enerjiyi uzaktaki arkadaşlarınızla yeniden bağlantı kurmak için kullanın, ancak günlük yapılacaklar listenizi terk etmemeye özen gösterin. Luna, tahmin edilemez Uranüs’e bir öpücük üflerken, bu öğleden sonra arkadaş ağınızdaki bir hayranınızdan beklenmedik bir flört gelebilir. Bir maceraya hazırsanız, bu yeni bir aşk ilgisi için harika bir zaman olabilir, ancak maçın olması gerekip gerekmediğini yalnızca zaman gösterecek. Bu gece Mars Boğa burcuna girdiğinde, önümüzdeki birkaç hafta boyunca kalbinizi takip etmenize izin verecek bir değişim hissedeceksiniz.


4 Temmuz 2022 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Güçlü Mars’ın gezegendeki eş yöneticilerinizden biri olmasıyla, seks, arzu ve tutkudan yararlanırsınız, Akrep. Bu enerji sizi derine ve kemiğe kadar aşılar! Son haftalarda, kızıl gezegen, Mars tarafından yönetilen bir başka burç olan Koç’ta kükrüyor. Bu, libidonuzdaki sıcaklığı artırdı ve sizi çok daha aktif bir cinsel yaşam sürmeye teşvik etti. Cinsel rutininizde fiziksel, atletik ve dinamik olmak, düşündüğünüz başka bir olasılık. Önümüzdeki iki yıl için bu titreşimi kullanmak istiyorsanız, bugünün kozmik frekansını en büyük avantajınız için kullanın.


4 Temmuz 2022 Pazartesi Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Profesyonel bağlantılar kurmak ve ilerlemek beklenmedik bir şekilde gerçekleşebilir, Akrep. Ay Başak burcundaki Uranüs ile Boğa burcunda üçgen açı yaptığında iş ilişkilerinizde bir değişiklik görebilir veya hissedebilirsiniz. Yeni ortaklıklar aniden ortaya çıkabilir; bu, bu kişilerle çalışmakla uyumlu hissediyorsanız mükemmel bir şeydir. Ayrıca, belki de bir rüyayı veya özlemi takip etmek gibi daha değerli bir şeye doğru çalışma arzusuyla, mevcut ilişkilerin farklı bir yöne gittiğini de görebilirsiniz. Bazı ince değişiklikleri görmek ürkütücü olsa da, değişimin daha fazla profesyonel istikrara yol açabileceğini unutmamalısınız!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.