Terazi Aylık Burç Yorumları Neler? Terazi Burç Yorumu Temmuz 2022

Terazi burcunun Temmuz ayı için burç yorumları neler? Terazi burcunun Temmuz ayı neler bekliyor? Terazi burcunun Temmuz ayı aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun Temmuz ayı iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun Temmuz ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu Temmuz ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu Temmuz Ayı Aylık Burç Yorumu

Işık Feneri

Yüksekten uçan bir bölgedeki güneş, sizi ilgi odağı haline getirir, Terazi. Temmuz, özgeçmişinizi göndererek, mal ve hizmetlerinizi pazarlayarak ve en iyi görünen şekilde kendinizi tanıtarak iz bırakmanın zamanıdır. Dealmaker Mercury, 4 Temmuz’da kariyer sektörünüze giriyor ve size gerektiğinde ikna etmeyi kolaylaştıran kelimelerle bir yol sunuyor.

Aynı gün iddialı Mars, Boğa burcuna ve değişim ve dönüşüm sektörünüze geçiyor. Sizi aşağı çeken ve değerinden daha fazla soruna neden olan sorunları bırakmanız için sizi cesaretlendiren enerji harekete geçebilir. Her şeyi daha verimli hale getirmek için mali durumunuzu ve ticari ilişkilerinizi elden geçirmek isteyebilirsiniz.

Oğlak burcundaki ve ev bölgenizdeki süper ay, ev içi sorunları açığa çıkardığında, on üçünde, duygular yükselebilir. Bu, bir aile projesinin başarıyla sona erdiği veya bir taşınmadan sonra nihayet yerleştiğiniz bir tamamlanma zamanı olabilir. Bir şeye üzülüyorsanız, ortalık sakinleştikten birkaç gün sonra bunu tartışmak akıllıca olabilir.

Kişisel gezegeniniz Lovely Venüs, 17 Temmuz’da Yengeç burcuna geçiyor ve müşterilerinizi, patronunuzu ve gerçekten önemli olan herkesi etkilemek için size ekstra çekicilik veriyor.

Yirmi saniyede, güneş, yaklaşık dört hafta boyunca kalacağı Aslan’a doğru süzülürken, sosyal bir ruh halinde olacaksınız. Bu, bir parti ortamında veya dahil olduğunuz arkadaşlar veya gruplar arasında parlama zamanınız.

Son olarak, 28 Temmuz’da aynı sektördeki yeni ay, yeni girişimleri başlatmak için mükemmel. Yeni çevrelere girmeye veya ilgi alanlarınıza hitap eden bir kulübe katılmaya hazırsanız, şimdi ilerlemenin tam zamanı. Birine çıkma teklif etmeye hevesliysen, şimdi git.


Terazi Burcu Temmuz Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Bu ayın başlarında flört eden İkizler ile ortak olan romantik Venüs sayesinde büyüleyici güçlerin zirvesine sahipsin, bu yüzden sorunlardan kurtulmak (ya da içine girmek) konusunda çok fazla sorun yaşamıyorsun. Şu anda mükemmel bir iletişimcisiniz, bu nedenle şu anki partneriniz, hoşlandığınız kişi veya flört ile akıcı, ilginç ve rahat konuşmalarınız varsa, muhtemelen olması gereken budur.

Motive edici bir Venüs-Satürn üçgeni 12 Temmuz’da geliyor ve bunun için çok çalışmaya istekli olursanız hayatınızda sahip olabileceğiniz sevgi türünü gösteriyor. Sahip olmak istediğiniz ilişkinin örneklerine bakın (büyükanne ve büyükbabanız, ünlü bir çift vb. gibi) ve ardından bunun en kıskanılacak kısımlarını taklit etmenin yollarını bulun.

17’sinde, Venüs, içe dönük, sert kabuklu Yengeç burcuna girdiğinde aşk özelleşir, bu yüzden kesinlikle herkesin işinizi bilmesini istemeyeceksiniz. Mevcut veya potansiyel bir ortak, ilişkiniz hakkında sosyal medyada herhangi bir şey yayınlarsa, büyük olasılıkla ondan silmesini isteyeceksiniz. utanmıyorsun; şimdi sadece çok korunuyorsun.

24 Temmuz’da stresli bir Venüs-Jüpiter karesi, aşkta neden bu kadar şanssız olduğunuzu sorguluyor. Şu anda mutlu olsanız bile, geçmişte yaptığınız tüm yanlışları düşünmeden edemezsiniz. Şu anda mevcut olmaya ve bu açıda sahip olduklarınızı takdir etmeye çalışın, Terazi. Başka bir şey yapmak o kadar verimli değil.


Terazi Burcu Temmuz Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Bu ayın sonunda vermeniz gereken birçok büyük iş kararı var. Bu yıl, genel olarak evriminiz zaman zaman neredeyse başka bir dünyaya ait oldu. 13 Temmuz’daki dolunay sizi profesyonel sorunların üstesinden gelmeye ve muhtemelen beklenmedik başka bir yöne doğru ilerlemeye zorlarken, kariyer fırsatlarınız hakkında bir deja vu hissi var.

17’sinde, Venüs haritanızda bağlantı sektörünü vurguladığında, iş arkadaşlarınızla her zamankinden daha fazla bağlı olduğunuzu hissedebilirsiniz. Meslektaşlarınızla işbirliği yapabilir ve projeler üzerinde ekip olarak çalışabilirsiniz.

Bununla birlikte, 22 Temmuz’da güneşin Aslan burcuna geçmesi, iş arkadaşlarınızla değil, yalnız çalışmayı tercih etmenize neden olabilir. Onlardan kaçınmak yerine, kendinize odaklanmak istediğiniz konusunda doğrudan olun.

Uranüs ve Kuzey Düğümü otuz birincide hizaya geldiğinde iş arkadaşlarınızla olan ilişkinizi yeniden düşünmek ve yeni malzeme veya projeler üzerinde çalışmaya başlamak isteyebilirsiniz. Temel olarak Temmuz, iş ortaklıklarınız için bir hız treni olabilir. Ancak yol boyunca birkaç küçük ama can sıkıcı hız tümsekleri olsa bile bunu yapacaksınız.


Terazi Burcu Temmuz Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

4 Temmuz’da Mars Boğa’ya ve Merkür Yengeç’e girdiğinde Temmuz, kaynayan, baştan çıkarıcı bir notla başlar. yeni bağlanma deneyimi.

Flört hayatınızda işler ciddileşiyorsa, onu bir sonraki seviyeye taşıyın ve ailenizle tanışmalarını sağlayın ve on üçünde Oğlak burcundaki dolunay sırasında hayatınıza nasıl uyduklarını görün. 17 Temmuz’da Venüs Yengeç burcuna geçtiğinde geleceği düşünmeye devam edin. Bu kişi gelecek planlarınıza uyuyor mu? İlişki hedeflerinizi düşünün.

Ciddi bir dönemden sonra, Merkür on dokuzunda Aslan burcuna girdiğinde flört daha tutkulu ve kaygısız hale gelir. Bu flört uygulamalarını indirmeye başlayın ve flört etmeye başlayın. 22 Temmuz’da güneş Aslan’a girdiğinde, bir sonraki aşk ilişkinizle arkadaşlarınız aracılığıyla tanışabilirsiniz. Daha da iyisi, bir arkadaşınıza aşık olun.

Randevunuz insani değerlerinizi paylaşıyorsa, yirmi sekizinci Leo’daki yeni ayda birlikte gönüllü çalışın. Sosyal bir amaç ve karşılıklı tutku üzerinden bağlanmak sizi daha da yakınlaştırabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.