Kova Aylık Burç Yorumları Neler? Kova Burç Yorumu Temmuz 2022

Kova burcunun Temmuz ayı için burç yorumları neler? Kova burcunun Temmuz ayı neler bekliyor? Kova burcunun Temmuz ayı aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun Temmuz ayı iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun Temmuz ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu Temmuz ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu Temmuz Ayı Aylık Burç Yorumu

Düzenli olmaya başlamak

Hayatını düzene sokmaya hazır mısın Kova? 22 Temmuz’a kadar yaşam tarzı sektörünüzde güneşin varlığı bu konuda yardımcı olabilir. Ve dördüncüde zeki Merkür aynı bölgeye hareket ederken, her günü en iyi şekilde geçirmenize yardımcı olabilecek stratejileri kolayca geliştireceksiniz. Meşgulseniz, hobileriniz, ilişkileriniz ve sosyal hayatınız için size daha fazla zaman bırakmak için işlerinizi düzene koymanın bir yolunu bulmaya çalışın.

Ev ve aile meseleleri, altı haftalık bir konaklama için 4 Temmuz’da Boğa burcuna hareket eden dinamik Mars’tan bir enerji patlaması alıyor. Bu, artık istemediğiniz veya ihtiyaç duymadığınız eşyaları dağıtmak ve vermek veya satmak için mükemmel bir zamandır. Kendinize birkaç özel muamele almak için ekstra para kazanabilirsiniz. Ev işlerini ve kendin yap işlerini aradan çıkarmanız gerekiyorsa, bir plan yapın ve şimdi başlayın.

13’ünde Oğlak burcunda bir Süper Ay var ve ruhsal bölgeniz bu tarihte bir veya iki gün daha duygusal hissetme şansınız var. Geçen yıl boyunca beklemeye aldığınız birçok şey hakkında uyarı alabilirsiniz. Eğer öyleyse, onları bitirmenin zamanı geldi. Kapanış bulma ve gevşek uçları bağlama fırsatınız.

Güneş, 22 Temmuz’da Aslan’a ve ilişki sektörünüze kayarken, önümüzdeki dört hafta boyunca her türlü etkileşimle meşgul olacaksınız. Partneriniz ve ailenizle sevdiğiniz şeyleri yaparak daha fazla zaman geçirmeye istekli olabilirsiniz ve ayrıca sosyalleşmeye daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Bir ekibin parçası olarak çalışmak veya bir projede birisiyle işbirliği yapmak, yalnız olmaktan çok daha fazlasını başarabilir.

Yeni bir başlangıç ​​arıyorsanız, yirmi sekizinci Aslan burcundaki yeniay bu konuda size yardımcı olabilir. Neye başlamak istiyorsan şimdi yap.


Kova Burcu Temmuz Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Merkür bu ayın başlarında esprili İkizler ile vakit geçirirken konuşmalarınızda hafif ve havadar bir his var. Ve 2 Temmuz’da, Merkür ve ciddi Satürn arasındaki üçgen, burcunuzun özgür düşünme enerjisiyle iyileşir ve haklı olmaya aşırı odaklanmış görünmeden aklınızdakileri söylemenize olanak tanır. Münazara harika bir ön sevişmedir, Kova!

4 Temmuz’da, hızlı düşünen Merkür, ölçülen Boğa tarafından yavaşlatılır ve önümüzdeki birkaç hafta boyunca gerçekleri netleştirmeye odaklanacaksınız. Bu odaklanmış geçiş sırasında ayrıntılar sizin için çok önemlidir, bu nedenle önemli bir yıldönümünü veya doğum gününü kaçırmanız veya bir tarihe geç gelmeniz olası değildir.

Onuncu evde iyimser bir güneş-Uranüs altmışlığı size her şeyin olabileceği hissini verir, ancak bir şeyleri zorlamaya çalışmanıza gerek yoktur. Evren şimdi ilginç sürprizlerle dolu ve arkanıza yaslanıp daha sonra ne olacağını görmek için beklemeye istekli olduğunuzda aşk hayatınız hızlanıyor.

Özellikle de en çok istediğiniz kişiden hayranlık dolu bakışlar ve iltifatlar almıyorsanız, 28 Temmuz’da dikkat arayan Aslan’da duygu yüklü yeniay sırasında 180 yaparsınız. Genelde “herkes bana bakar” tipinde değilsin ama bu ay tutulması içinizdeki drama kraliçesini ortaya çıkarıyor.


Kova Burcu Temmuz Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Ayın başında planlamaya odaklanıyorsunuz. Bilinçaltınız 13 Temmuz dolunayına kadar aktiftir, bu yüzden vizyonlarınızı hayata geçirmenin tam zamanı. Aldığınız mesajları rüyalarınızda dinleyin.

Diğerlerinin, özellikle de birlikte çalıştığınız kişilerin, hassas yapınızdan (son zamanlarda uğraştığınız yeni bir şey) dolayı size zor anlar yaşattığını görebilirsiniz. Şu anda kendinizi çok topraklanmış hissetmeyebilirsiniz, bu yüzden zor olsa bile olabildiğince pratik ve gerçekçi olmak önemlidir. Yolda kaldığınızdan ve kariyer hedeflerinize odaklandığınızdan emin olmak için profesyonel özlemlerinizi bir günlükte not edin.

Güneşin yirmi saniyede Aslan burcuna geçmesi, ittifakları dengelemeye yardımcı olabilir ve planlarınızı başkalarıyla tartışmanız için size bir şans verebilir. Güneş enerjisi, enerjinize biraz azim katarak size başarmak için gereken gücü ve tutkuyu verir.

Kuzey Düğümü ve Uranüs, 31 Temmuz’da Boğa burcunda birleşir ve bu, kariyer özlemlerinizi dünyaya geri getirebilir ve size arzularınızı tezahür ettirme şansı verebilir. Artık istediğiniz her şeye ulaşabilirsiniz.


Kova Burcu Temmuz Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

4 Temmuz’da Mars Boğa’ya ve Merkür Yengeç’e girdiğinde ay ince bir notla başlıyor. Herkes havai fişeklerin altında aşık olurken, siz daha çok evde kendinize bakmaya odaklanıyorsunuz. Kova, yeniden aşık olmayı denemeden önce kendi içinizdeki duygusal güvenliği geliştirin.

Özellikle de on üçünde Oğlak burcundaki dolunay sırasında çok fazla ruh arayışı içinde olacağınız için. Herhangi bir kalıcı kalp kırıklığından iyileşirken, duygularınızla oturmanıza izin verin. 17 Temmuz’da Yengeçteki Venüs’ün size gösterdiği gibi, kendinize nasıl bakacağınızı öğrendikten sonra başka birini sevmeye hazır olacaksınız.

Ve bu aşk on dokuzunda Merkür Aslan burcuna girdiğinde çiçek açabilir. Aşkı aramaya başlayın; düşündüğünüzden daha yakın olabilir. Hatta 22 Temmuz’da güneş Aslan’a girdiğinde partnerinizi suç işinde bile bulabilirsiniz. Bir yaz aşkı için henüz çok geç değil.

Ayın yirmi sekizinde Aslan’daki yeni ay sırasındaki en iyi randevu gecesi ile bitirin. Aşkınızı sormak veya mevcut alevinizle resmi hale getirmek için harika bir gece. Bugün özel birini bile bulabilirsin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.