İkizler Aylık Burç Yorumları Neler? İkizler Burç Yorumu Temmuz 2022

İkizler burcunun Temmuz ayı için burç yorumları neler? İkizler burcunun Temmuz ayı neler bekliyor? İkizler burcunun Temmuz ayı aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun Temmuz ayı iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun Temmuz ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu Temmuz ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu Temmuz Ayı Aylık Burç Yorumu

Kaynaklarınızı Kullanmak

İkizler, paranızı idare etme şekliniz bu ay bir öncelik olabilir. 22 Temmuz’a kadar para bölgenizdeki güneş, sorunları nasıl iyileştireceğiniz konusunda size fikir verebilir. Ve dördüncü ayda, anlayışlı Merkür Yengeç burcuna geçtiğinde, mümkün olduğunca kısarak daha fazla tasarruf etmeye istekli olacaksınız.

Ek olarak, tatlı Venüs on yedincisinde bu sektöre giriyor, bu nedenle iyi bir getiri getirirken hayatınızı iyileştirmenin yollarına yatırım yapmaya istekli olabilirsiniz. Antikalar ve sanat, olasılıklar ya da zamanla değer kazanabilecek başka şeylerdir.

Feisty Mars, yaklaşık altı haftalık bir konaklama için 4 Temmuz’da Boğa burcuna ve ruhsal bölgenize hareket ediyor. Bu, psişenizi harekete geçirme ve bazı canlı ve yardımcı rüyalar getirme etkisine sahip olabilir.

Oğlak burcundaki Süper Ay ve on üçünde yoğun bir duygusal bölge çok açıklayıcı olabilir. Daha önce fark etmediğiniz şeyler farkındalığınıza getirilebilir. Bunlar, taşıdığınız gereksiz bagajları veya size ait olmayan ancak hayatınızı etkileyen sorunları içerebilir. Güverteleri temizlemenin ve onlar hakkında bir şeyler yapmanın zamanı geldi.

22 Temmuz’da, güneşin karizmatik Aslan burcuna geçişi iletişime vurgu yaparak, konu tartışmalar ve müzakereler olduğunda size hız kazandırıyor. Fikir alışverişi yapmak, kendi dalga boyunuzda başkalarıyla bağlantı kurmak ve özellikle İnternet veya sosyal medya ile ilgili planlar ve projeler üzerinde ilerlemek için harika bir zaman.

Son olarak, yirmi sekizinci gündeki Aslan burcundaki yeni ay, daha üretken olmanıza yardımcı olabilecek yeni alışkanlıkları başlatmak için mükemmeldir. İlk romanınızı yazmaya hevesliyseniz, onu daha küçük görevlere bölmek, iyi ilerleme kaydettiğinizi görebilir. Bu aynı zamanda yeni beceriler öğrenmek veya bir derece veya sertifika almak için de iyi bir zamandır.


İkizler Burcu Temmuz Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Konuşkan gezegen gurusu Merkür, aya başlamak için konuşkan burcunuzdayken, en sevdiğiniz konuşma konusu olsanız da, her şey ve her şey hakkında devam etmeyi seviyorsunuz. Dinlemenin, özellikle samimi bir ortamda konuşmak kadar önemli olduğunu unutmayın.

4 Temmuz’da Merkür hassas Yengeç burcuna geçerek ruh halini değiştiriyor ve sizi diğer insanların yorumlarına karşı çok daha hassas hale getiriyor. Sert bir dış kabuğunuz varmış gibi davranabilirsiniz, ancak yine de duygularınız incinir. Derinlerde, sadece herkes gibi sevilmek istiyorsun.

Aynı gün, üretken asteroit Pallas, büyüleyici, esprili burcunuza hareket ederek, sadece yeterince çabalamaya istekli olursanız, tüm romantik sorunların çözülebileceği fikrini verir. Bazı şeyler zorlanamaz İkizler. İşlerin lehinize yürümesi için elinizden geleni yapın, ancak yenilgiyi nezaketle kabul edin.

On dokuzunda, iletişimsel Merkür, ateşli Aslan için hassas Yengeç burcundan ayrılarak size her şeyi ortaya koymanız için izin verir. Açılıp olduğu gibi anlattığınızda çok dikkat çekersiniz ve dışa dönük kişiliğiniz doğru kişi için bir tahriktir. Artık flört etme yeteneğiniz birinci sınıf. Git onları al, kaplan!


İkizler Burcu Temmuz Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Ay, finansal planlamada hızlandırılmış bir kursla başlar. Bu, iflas edeceğiniz için değil, ama çoğunlukla güvenlik için can attığınız için paranızı düzene sokmanız gerekiyor. 4 Temmuz’da Yengeç’e giren Merkür, size üniversite kredilerini veya kredi kartı borcunu ödemeye başlama fırsatı verir. İyi haber şu ki, bu transit aynı zamanda yolunuzu da yükseltebilir.

Bununla birlikte, Merkür on dokuzunda Aslan’a giriyor ve bu da sizi mali durumunuzu değiştirmeye zorlayabilir. Nisan ve Mayıs aylarındaki tutulmalardan kaynaklanan beklenmedik bir darbe almış olabilir. Bu transit şanssız değil, bu nedenle paranızı ve ardından güneş 22 Temmuz’da Aslan’a girdiğinde biraz telafi edebilirsiniz.

Yirmi sekizinci Aslandaki yeni ayda yolunuza çıkan tatsız iş planlarına veya yatırımlara dikkat edin, çünkü bunlar skandala yol açabilir. Paranız veya kariyerinizle ilgili şüpheli bir duruma girmek istemezsiniz. Teklife direnmek zor olabilir, ancak ne kadar vaat edilmiş olursa olsun reddetmelisiniz. Kağıt üzerinde güzel görünmesi gerçekte öyle olduğu anlamına gelmez. Herhangi bir sözleşmenin veya finansal konunun ayrıntılarını göz ardı etmeyin.


İkizler Burcu Temmuz Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Dışarıda hava çok sıcak olsa da, 4 Temmuz’da Mars Boğa’ya ve Merkür Yengeç’e girdiğinde cinsel dürtünüz biraz serinliyor. Düz bir kafa tutun, İkizler, özellikle de düzgün konuşanlarsa

13’ünde Oğlak burcundaki dolunay, tutkunuza çok ihtiyaç duyulan bir destek vererek samimi bir randevu gecesi için mükemmel bir ruh hali yaratır. Sevgilinle bağ kurmak için sözlerini kullan ve seks dürtünü geri kazanabilirsin. Venüs 17 Temmuz’da Yengeç burcuna girerken yavaşlamayı unutmayın ve neye değer olduğunuzu hatırlayın.

Neyse ki aşk hayatınız, Merkür’ün ondokuzuncu ayda Aslan burcuna geçtiği ayın ilerleyen saatlerinde dönmeye başlar ve flörtünüzü başlatmak için doğru kelimeleri bulmanıza yardımcı olur.

22 Temmuz’da Aslan burcundaki güneş size duygularınız konusunda dürüst olma güvenini verdiğinde, gizli aşkınız artık bir sır olmayabilir. Birinden hoşlanıyorsanız, yirmi sekizinci Aslan yeni ayında ona çıkma teklif edin. Bir içki alarak hafif ve kolay tutun ve çekiciliğinizin ve zekanızın onları çekmesine izin verin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.