Balık Aylık Burç Yorumları Neler? Balık Burç Yorumu Temmuz 2022

Balık burcunun Temmuz ayı için burç yorumları neler? Balık burcunun Temmuz ayı neler bekliyor? Balık burcunun Temmuz ayı aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun Temmuz ayı iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun Temmuz ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Balık burcu Temmuz ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Balık Burcu Temmuz Ayı Aylık Burç Yorumu

Hayattan keyif almak

Balık, 22 Temmuz’a kadar eğlence bölgenizdeki güneş, geri tepme ve hayatın tadını çıkarma zamanının geldiği anlamına geliyor. Aslında, şenlikli Merkür’ün dördüncüde hareket etmesi ve ardından iki hafta sonra büyüleyici Venüs’ün gelmesiyle, önümüzdeki haftalar bir patlama olacak gibi görünüyor. Kozmos, en sevdiğiniz hobilere dalmanız için sizi aktif olarak teşvik ediyor. Yaratıcı aktivitelerden, yürüyüşten, sörf yapmaktan, kitap okumaktan veya başka herhangi bir şeyden hoşlanıyor olsanız da, daha fazlasını yapmanın tam zamanı.

Ve romantizm de gündemin üst sıralarında olabilir, bu da size dört gözle bekleyecek daha çok şey verir. Bu, şarj etme ve yeni ilgi alanlarını keşfetme zamanınız. Bunu yaptığınız için daha iyi hissedeceksiniz.

Ayrıca, şımarık Mars, 4 Temmuz’da Boğa burcuna geçerek iletişim becerilerinizi geliştiriyor ve sizi uzanıp bağlantı kurmaya teşvik ediyor. Bu, dalga boyunuzda başkalarıyla ağ kurmanın zamanıdır.

Ve 17’sine kadar ev bölgenizde tatlı Venüs varken, mekanınızı güzelleştirmenin ve konukları eğlendirmenin keyfini çıkarabilirsiniz.

13 Temmuz’da Oğlak burcunda ve sosyal sektörünüzde bir Süper Ay var. Bu, sosyal bir olaya denk geliyorsa, bazı ilginç bilgilerin ortaya çıktığı fırtınalı bir olay olabilir. Ayrıca, daha fazla dikkat gerektiren arkadaşlar veya gruplarla ilgili sorunları da vurgulayabilir.

Hayatınızı düzene sokmaya hazırsanız, güneşin Leo’ya geçişi ve yirmi saniyede yaşam tarzı sektörünüz bu konuda yardımcı olabilir. Daha iyi bir iş/yaşam dengesi yaratmak için harekete geçmiş hissedebilirsiniz, bu da mutluluğunuza katkısı olmayan ve hatta bıkmış olabileceğiniz şeyleri kesmek anlamına gelebilir. Gitmelerine izin vermek bir rahatlama hissi getirebilir.

Son olarak, 28 Temmuz’da Aslan’daki yeni ay, organize olmak için çok yardımcı olabilir. Şimdi yeni rutinleri ve alışkanlıkları harekete geçirin ve yakında tüm silindirlere ateş etmeye başlayacaksınız.


Balık Burcu Temmuz Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Tipik bir Balık iseniz, çok utangaç bir tipsiniz ve 2 Temmuz’da İkizler’deki iletişimsel Merkür ile içe dönük burcunuzdaki Neptün arasındaki stresli kare sırasında işler kötüye gidiyor. Gerçekten hoşlandığın (veya sevdiğin) biriyle iletişim kurarken yaşadığın gariplik bariz ve basit bir özür bunu telafi etmeyebilir.

Yedinci aydaki idealist burcunuzda asteroid Vesta geri gittiğinde, özellikle de geçmişteki bir sevgiliniz veya ilişkiniz hakkında özlem duyduğunuzda, pişmanlık duyuyor olabilirsiniz. Her şey geriye dönüp bakıldığında her zaman daha iyi görünür, Balık, bu yüzden değiştiremeyeceğin bir şey için kendini hırpalama.

17 Temmuz’da iyimser bir güneş-Neptün üçgen açısı moralinizi yükseltir ve size gelecek çok güzel şeylerin vizyonlarını verir. Rüyalarınız artık aşk hayatınıza özel bir bakış açısına sahip, bu yüzden ortaya çıkarmaya çalıştıkları şeylere dikkat edin. Ve bu aydınlatıcı yön sırasında içgüdülerinize güvenin. Duygularınız artık yerinde.

Başka bir gezegensel varlık, adil fikirli Juno, 25 Temmuz’da hassas burcunuzla eşleşirken, ilişkilerinizde eşitlik üzerine düşünmenize neden olacak şekilde geri gidiyor. Gerçek bir ortaklık içinde olduğunuzu hissetmiyorsanız, nedenini inceleyin. Bekarsanız, sizden veya nezaketinizden yararlanmayacak birini arıyor olacaksınız.


Balık Burcu Temmuz Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Çok uzun zamandan beri ilk kez, bir işi yürütmenin birden fazla kişi gerektirdiğini görmeye başlıyorsunuz. Aslında, atasözü bir köy alır. Bu ay, şovu yöneten tek kişi olduğunuzu düşünseniz bile, yalnız olmadığınızı anlamanızı sağlar.

13 Temmuz’daki dolunay, işbirliği içinde çalışmanıza izin verir (bu, bildiğiniz gibi, kolayca yapabileceğiniz bir şey olmayan oyuncaklarınızı paylaşmak anlamına gelir). Bu da gururunuzu kapıda bırakıp yardım istemenizi gerektirir. Çoğu zaman ihtiyacınız olduğunda bile yardım istemeyi reddediyorsunuz. Şimdi sormaktan korkma.

Venüs on yedincide Yengeç burcuna geçtiğinde ve burcunuza açı yaptığında, size konuşmak için güven verir. Güneşin 22 Temmuz’da Aslan burcuna geçmesi bu duyguyu daha da kötüleştiriyor. Başkalarının her şeyi bırakıp, özellikle size saygı duydukları için ihtiyaçlarınızı ilk sıraya koymaya istekli olduklarını görebilirsiniz. Yardım, rehberlik veya destek istemekle ilgili tüm tereddütleriniz kaybolacak. Kalbiniz genişledikçe rakiplerinizin bile düşmanınız değil dostunuz olduğunu görebilirsiniz.


Balık Burcu Temmuz Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

4 Temmuz’da Mars Boğa’ya ve Merkür Yengeç’e girdiğinde, aya cilveli bir notla başla. Her iki durumda da Balık, anılar biriktireceksin.

Bir sonraki aşk ilişkinizi on üçünde Oğlak burcundaki dolunay sırasında çevrimiçi olarak bile bulabilirsiniz. Birisi DM’lerinize ve kalbinize kayıyor olabilir. En iyi randevu geceniz, 17 Temmuz’da Venüs Yengeç burcuna girdiğinde olacak. Bir yaz aşkına kendinizi şımartırken romantizm derinleşir ve zevkli hale gelir.

Ancak, hepsi eğlence ve oyun değil. Ondokuzuncu ayda Merkür Aslan burcuna geçtiğinde, sevgilinizle ilgilenmeyi unutmayın. Ve 22 Temmuz’da güneş Aslan burcuna geçtiğinde de kendinize iyi bakın. Emek vermeden sağlıklı bir ilişki yaşayamazsınız.

Ayın yirmi sekizinde Aslan’daki yeni ay sırasında verimli bir notla bitirin. Bu, bazı iyi ilişki alışkanlıkları oluşturmak veya sevgilinizle bir rutin oluşturmak için harika bir zaman. Bir ilişkiyi sağlıklı tutmak, kalıcı sevginin ilk adımıdır. Aşk hayatını besle.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.