Temmuz Aylık Burç Yorumları Neler? Burç Yorumu 2022 Temmuz

Yılın 7. ayında burçların etkisini karakteriniz ve günlük hayatınız üzerinde ne kadar hissettiğinizi öğrenmek mi istiyorsunuz? 2022 yılının 7. ayı olan Temmuz ayında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi,Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını neler bekliyor? Burçların Temmuz ayı nasıl geçecek? Temmuz Aylık Burç Yorumları ile bu sorularınıza cevap bulabilirsiniz.

Koç Burcu

Koç Burcu Temmuz Ayı Aylık Burç Yorumu

Evinizi Yenilemek

Ev ve aile meseleleri bu ay çok dikkat çekiyor, size daha fazla kişisel ihtiyaçla ilgilenme ve rahatlama ve yeniden enerji toplama şansı veriyor. Bir iş kurmak, yaratıcı becerilerinizi geliştirmek ve sevdiklerinizin sağlığı ve esenliği ile ilgilenmek gibi birçok aktivite için evinizi bir üs olarak kullanmaya istekli olacaksınız.

Kişisel gezegeniniz Feisty Mars, yaklaşık altı haftalık bir konaklama için 4 Temmuz’da duyusal Boğa burcuna geçerek, gelirinizi artırma ve daha fazla güvenlik ve istikrar yaratma arzunuzu harekete geçiriyor. Herhangi bir zorlukla mücadele ettiyseniz, onları çözmek için istekli olacaksınız ve sizi daha iddialı hedefler belirleme konusunda özgür bırakacaksınız.

Sohbetçi Merkür dördüncüde Yengeç burcuna geçiyor, ardından iki hafta sonra uyumlu Venüs geliyor. Evinizi dağıtmak ve yerel cephede daha organize olmak için istekli olabilirsiniz. Ancak işin içine Venüs dahil olduğunda, mekanınızı canlandırmak ve ona ekstra ışıltı vermek için bir makyaj yapmaya hazır olabilirsiniz.

İş/yaşam dengeniz, 13 Temmuz’da Oğlak burcundaki süper ay tarafından vurgulanıyor. Duygular yoğun olabilir ve Uranüs’e bir bağlantı, kendiliğinden bir karar vermenin cazibesine kapılabileceğinizi gösterir. Kendi yararınıza kullanılabilecek daha fazla kamu tanınırlığı kazanabilirsiniz.

Hareketli Merkür on dokuzunda ateşli Aslan burcuna geçiyor, ardından üç gün sonra parlayan güneş takip ederek boş zamanları, romantizmi ve önünüzdeki güzel günleri vurguluyor. Hayatın tadını çıkarmaya ve biraz eğlenmeye hazır olun.

Neşeli Jüpiter 28 Temmuz’da burcunuzda geri hareketine başlayacak ve birkaç ay boyunca öyle kalarak sizi kendi şansınızı yaratmaya teşvik edecek. Bunu yaptığınızda gelişebilirsiniz.

Son olarak, yine yirmi sekizinci Aslan burcundaki yeni ay, yeni bir romantizm başlatmak, bir hobi edinmek veya yaratıcı çalışmalarınızı sergilemek için mükemmeldir. İçinizdeki girişimciyi dışarı çıkarmaya hazırsanız, şimdi tam zamanı.


Boğa Burcu

Boğa Burcu Temmuz Ayı Aylık Burç Yorumu

Bağlantı Gücü

Akrabalarla bağlantı kurmaya hevesliyseniz, Boğa, bu ay iletişim becerilerinizi vurgulayabilir ve sizi başkalarıyla zevk ve iş için bir araya getirebilir. Güneş 22 Temmuz’a kadar Yengeç’te, bu da tartışmalar ve müzakereler için mükemmel. Empati yeteneğinizle, başkalarını rahatlatabilecek ve olabilecek tüm soru ve sorunları yanıtlayabileceksiniz.

Sohbetçi Merkür dördüncüde Yengeç burcuna geçiyor, ardından iki hafta sonra tatlı Venüs geliyor, bu sadece çekiciliğinizi artıracak ve büyük beceri ve diplomasi ile ağ kurmanızı sağlayacak.

Ateşli Mars aynı gün burcunuza girerek enerji seviyenizi yükseltir ve sizi birçok yönden güçlendirir. Son haftalarda hayalini kurduğunuz planlara geçmek için motive olabilirsiniz. Ayrıca, kafanızda asılı kalan sorunları çözmek için daha fazla cesaretiniz olacak.

13 Temmuz’da Oğlak burcundaki Süper Ay, cesur maceraları vurgular. Geleceğiniz üzerinde derin bir etkisi olabilecek hedeflerinizi ve emellerinizi yeniden şekillendirmeye hazır olabilirsiniz. Bu güçlü ay evresi, daha önce göremediğiniz her şeyi vurgulayabilir, bu nedenle planlarınız hakkında bazı belirsizlikler fark edebilirsiniz. Bu aynı zamanda yakın zamanda tamamladığınız bir şeyi kutlamanın zamanıdır.

Güneşin yirmi saniyede Aslan burcuna geçişi, dört hafta boyunca ana bölgenizi vurgular ve sizi ev gibi aktivitelerden zevk almaya teşvik eder. Bu, mekanınızı yenilemek, eğlendirmek ve aileniz ve arkadaşlarınızla birlikte olmanın keyfini çıkarmak için iyi bir zaman.

Neşeli Jüpiter, 28 Temmuz’dan 23 Kasım’a kadar geri hareket edecek ve bu süre zarfında kısa bir süreliğine Balık’a geri dönecek. Jüpiter’in geri sarma aşaması, içsel doğanızla daha derinden bağlantı kurmanız ve sizi neyin harekete geçirdiğini bulmanız için bir fırsattır.

Son olarak, yirmi sekizinci gündeki Aslan burcundaki yeni ay, yeni başlangıçlar için harikadır. İster bir aile projesi, ister gayrimenkul alıp satıyor olun, isterse bu hattaki herhangi bir şey olsun, şimdi bunun için gitme zamanı.


İkizler Burcu

İkizler Burcu Temmuz Ayı Aylık Burç Yorumu

Kaynaklarınızı Kullanmak

İkizler, paranızı idare etme şekliniz bu ay bir öncelik olabilir. 22 Temmuz’a kadar para bölgenizdeki güneş, sorunları nasıl iyileştireceğiniz konusunda size fikir verebilir. Ve dördüncü ayda, anlayışlı Merkür Yengeç burcuna geçtiğinde, mümkün olduğunca kısarak daha fazla tasarruf etmeye istekli olacaksınız.

Ek olarak, tatlı Venüs on yedincisinde bu sektöre giriyor, bu nedenle iyi bir getiri getirirken hayatınızı iyileştirmenin yollarına yatırım yapmaya istekli olabilirsiniz. Antikalar ve sanat, olasılıklar ya da zamanla değer kazanabilecek başka şeylerdir.

Feisty Mars, yaklaşık altı haftalık bir konaklama için 4 Temmuz’da Boğa burcuna ve ruhsal bölgenize hareket ediyor. Bu, psişenizi harekete geçirme ve bazı canlı ve yardımcı rüyalar getirme etkisine sahip olabilir.

Oğlak burcundaki Süper Ay ve on üçünde yoğun bir duygusal bölge çok açıklayıcı olabilir. Daha önce fark etmediğiniz şeyler farkındalığınıza getirilebilir. Bunlar, taşıdığınız gereksiz bagajları veya size ait olmayan ancak hayatınızı etkileyen sorunları içerebilir. Güverteleri temizlemenin ve onlar hakkında bir şeyler yapmanın zamanı geldi.

22 Temmuz’da, güneşin karizmatik Aslan burcuna geçişi iletişime vurgu yaparak, konu tartışmalar ve müzakereler olduğunda size hız kazandırıyor. Fikir alışverişi yapmak, kendi dalga boyunuzda başkalarıyla bağlantı kurmak ve özellikle İnternet veya sosyal medya ile ilgili planlar ve projeler üzerinde ilerlemek için harika bir zaman.

Son olarak, yirmi sekizinci gündeki Aslan burcundaki yeni ay, daha üretken olmanıza yardımcı olabilecek yeni alışkanlıkları başlatmak için mükemmeldir. İlk romanınızı yazmaya hevesliyseniz, onu daha küçük görevlere bölmek, iyi ilerleme kaydettiğinizi görebilir. Bu aynı zamanda yeni beceriler öğrenmek veya bir derece veya sertifika almak için de iyi bir zamandır.


Yengeç Burcu

Yengeç Burcu Temmuz Ayı Aylık Burç Yorumu

Kendinizi İfade Edin

Yengeç burcunuzdaki güneş, 22 Temmuz’a kadar önümüzdeki haftaların sizin için olumlu ve canlandırıcı bir zaman olabileceği anlamına geliyor. Sahip olduğunuz nitelikler ve doğal beceriler çok talep görüyor ve insanlar sizi siz olduğunuz için takdir edecekler.

Fikirleri paylaşmaya, planları tartışmaya ve işleri harekete geçirmeye hazır olacaksınız. Aklınızda ne varsa, geri bildirime veya ücretsiz bir desteğe ihtiyacınız varsa, başkalarına ulaşmak önemli olabilir.

4 Temmuz’da savaşçı Mars, altı hafta boyunca Koç burcundan Boğa burcuna geçerek sosyal alanınıza bir destek getiriyor. Etkinlikler düzenlemeye, topluluk projelerine katılmaya ve ait olduğunuz herhangi bir grup veya kulüpte lider bir ışık olmaya istekli olacaksınız.

Onüçünde, Oğlak burcundaki süper ayın etkilerini oldukça derinden hissedebilirsiniz. İlişki bölgenizde gerçekleştiği için, bazı bağları yeni bir ışık altında görmeye başlayabilirsiniz. Belki daha önce fark etmediğiniz şeyler aşikar hale gelir, bu da size birini daha çok sevdirebilir veya ondan uzaklaşmanıza neden olabilir. Bu konuda içgüdülerinize güvenin.

19 Temmuz’da akıllı Merkür, Aslan’a ve kişisel para bölgenize hareket ediyor. Bilgili nitelikleri size para kazandırabilir çünkü bir pazarlık gördüğünüzde bir pazarlık bileceksiniz.

Üç gün sonra, güneş de yaklaşık dört haftalık bir konaklama için Aslan’a kayar. Bu, bazı harcama limitleri belirlemediğiniz ve finansal hedeflerinize bağlı kalmadığınız sürece, abartılı bir zamana denk gelebilir. Fazladan para kazanmaya hazırsanız, sizin için iyi sonuç veren bir yan iş için ilham veren bazı yaratıcı fikirleriniz olabilir.

Son olarak, birkaç yeni finansal alışkanlık edinmeye hazırsanız, yirmi sekizinci Aslan yeni ayı size yardımcı olabilir. İster harcamalarınızı kısın ister daha fazla tasarruf etmeye başlayın, şimdi harekete geçme zamanı.


Aslan Burcu

Aslan Burcu Temmuz Ayı Aylık Burç Yorumu

Güverteleri Temizleme

Kişisel gezegeniniz olan güneş, aya hassas Yengeç burcunda ve ruhsal bölgeniz Aslan’da başlar ve sizi yarım kalmış işleri bitirmeye teşvik eder. 22 Temmuz’a kadar olan haftalar, başladığınız işi bitirme ve çok uzun süredir devam eden konularda kapanış bulma şansınız. Sohbetçi Merkür dördüncü bölgede bu bölgeye giriyor, bu da duygularınızla bağlantı kurmanıza yardımcı olabilir ve gerekirse bunları tartışmanızı kolaylaştırabilir.

Ateşli Mars, altı haftalık bir konaklama için 4 Temmuz’da Boğa burcuna geçiyor ve bu sizi daha yüksek seviyelere çıkarabilir. Kariyer ve hırs sektörünüzde bir şeyler karıştıracak ve sizi hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olacak sağlam bir strateji oluşturmaya itecektir. Normalden daha rekabetçi ve en iyisi olduğunuzu göstermeye istekli olabilirsiniz. En iyi becerilerinizi sergilemek ve kendinizi pazarlamak için çaba gösterin.

İş/yaşam dengenizi doğru bir şekilde kurmak söz konusu olduğunda, on üçündeki süper ay yardımcı olabilir. Yaşam tarzı bölgenizde gerçekleşir ve daha önce ihmal ettiğiniz rutininiz ve günlük programınızla ilgili şeyleri vurgulayabilir. Bu, hiç fark etmediğiniz bir sağlık sorunu, bir projeyle ilgili bir sorun veya üretkenliğinizin önüne geçen bir şey olabilir. Bir kez gördüğünüzde, bu konuda ne yapacağınızı bileceksiniz.

Güzel Venüs, 17 Temmuz’da Yengeç burcuna ve sakin bir bölgeye giriyor, bu nedenle yaşam ve öncelikleriniz hakkında düşünmek için daha fazla “ben” zamanının tadını çıkarmaya hazır olabilirsiniz.

Son olarak, yirmi saniyede güneş burcunuza girer ve bu sizin kendinize geldiğiniz zamandır. Yaratıcı olmanın ve dünyada iz bırakmanın zamanı geldi. Aklınızda bir proje varsa, 28 Temmuz’da burcunuzda bulunan yeniay, üzerinde çalışmaya başlamak için en iyi zamanlardan biridir.


Başak Burcu

Başak Burcu Temmuz Ayı Aylık Burç Yorumu

İzlenim Yapmak

Yüksek uçan bir bölgede bulunan Diplomatik Venüs, fark edilmeniz için size çekicilik verir, Başak. İpleri elinde tutanların yanında yer alabilirseniz, anlaşmaların kazanılabileceğini ve fırsatların kazanılabileceğini hissedeceksiniz. Ve herhangi bir zorluğu yumuşatmak ve ilişkileri olumlu tutmak için ne söyleyeceğinizi bileceksiniz.

22 Temmuz’a kadar burada güneşle birlikte sosyal sektörünüz de bu ay öne çıkıyor. Canlı Merkür’ün dördüncüde hareket etmesi ve iki hafta sonra Venüs’ün gelmesiyle, bu, akraba ruhlarla bağlantı kurmak ve yeni çevrelerde hareket etmek için en yoğun zaman. Fikir ve görüş alışverişinde bulunmak, bazı canlı tartışmalar ve daha güçlü bağlar kurma şansı sağlayabilir.

İddialı Mars, macera bölgenizi harekete geçirmek için 4 Temmuz’da Boğa burcuna geçiyor, size bir destek veriyor ve kanatlarınızı açıp yeni maceralara uçmanız için sizi cesaretlendiriyor. Özgürleşmek ve yeni yerler ve yüzler keşfetmek isteyeceksiniz. İçinizdeki bir şey sadece eğlenmek için bir fırsat için yalvarıyor.

On üçündeki Süper Ay, Oğlak burcunda ve eğlence sektörünüzde gerçekleşir, böylece eğlence ve eğlence açısından hayatınızdan nelerin eksik olduğunu keşfedebilirsiniz. Aynı zamanda bir drama ve yoğunluk zamanı olabilir. Gömülmüş olan kalbin meseleleri, ele alınmak üzere yüzeye çıkabilir.

Güneş, 22 Temmuz’da Aslan’a girerek sessiz ve ruhsal bir bölgeye giriyor. Mümkünse, zaman ayırmaktan veya kısa bir geri çekilmeye gitmekten yararlanacaksınız. Hala meşgul olacaksın, ama kendine biraz zaman ayırmanın bedeli olacak. Bu, çalışmayan her şeyi atmak ve yeni gelişmelere yer bırakmak için bir fırsattır.

Son olarak, yoga veya meditasyon gibi bir uygulama yaparak ruhsal yolculuğunuzu geliştirmek istiyorsanız, yirmi sekizinci Aslan burcundaki yeni ay size yardımcı olabilir.


Terazi Burcu

Terazi Burcu Temmuz Ayı Aylık Burç Yorumu

Işık Feneri

Yüksekten uçan bir bölgedeki güneş, sizi ilgi odağı haline getirir, Terazi. Temmuz, özgeçmişinizi göndererek, mal ve hizmetlerinizi pazarlayarak ve en iyi görünen şekilde kendinizi tanıtarak iz bırakmanın zamanıdır. Dealmaker Mercury, 4 Temmuz’da kariyer sektörünüze giriyor ve size gerektiğinde ikna etmeyi kolaylaştıran kelimelerle bir yol sunuyor.

Aynı gün iddialı Mars, Boğa burcuna ve değişim ve dönüşüm sektörünüze geçiyor. Sizi aşağı çeken ve değerinden daha fazla soruna neden olan sorunları bırakmanız için sizi cesaretlendiren enerji harekete geçebilir. Her şeyi daha verimli hale getirmek için mali durumunuzu ve ticari ilişkilerinizi elden geçirmek isteyebilirsiniz.

Oğlak burcundaki ve ev bölgenizdeki süper ay, ev içi sorunları açığa çıkardığında, on üçünde, duygular yükselebilir. Bu, bir aile projesinin başarıyla sona erdiği veya bir taşınmadan sonra nihayet yerleştiğiniz bir tamamlanma zamanı olabilir. Bir şeye üzülüyorsanız, ortalık sakinleştikten birkaç gün sonra bunu tartışmak akıllıca olabilir.

Kişisel gezegeniniz Lovely Venüs, 17 Temmuz’da Yengeç burcuna geçiyor ve müşterilerinizi, patronunuzu ve gerçekten önemli olan herkesi etkilemek için size ekstra çekicilik veriyor.

Yirmi saniyede, güneş, yaklaşık dört hafta boyunca kalacağı Aslan’a doğru süzülürken, sosyal bir ruh halinde olacaksınız. Bu, bir parti ortamında veya dahil olduğunuz arkadaşlar veya gruplar arasında parlama zamanınız.

Son olarak, 28 Temmuz’da aynı sektördeki yeni ay, yeni girişimleri başlatmak için mükemmel. Yeni çevrelere girmeye veya ilgi alanlarınıza hitap eden bir kulübe katılmaya hazırsanız, şimdi ilerlemenin tam zamanı. Birine çıkma teklif etmeye hevesliysen, şimdi git.


Akrep Burcu

Akrep Burcu Temmuz Ayı Aylık Burç Yorumu

Maceralar ve Keşifler

Akrep, Temmuz sizi her an daha fazla seyahat ederken ve sevecen bulabilir. Yengeç burcundaki güneş ve 4 Temmuz itibariyle hareketli Merkür tarafından zenginleştirilen macera bölgeniz, sizi daha fazla keşfetmeye ve sizi nereye götürdüğünü görmeye teşvik ediyor. Sizi konfor alanınızdan çıkaran ve kişisel gelişiminizi teşvik eden zorlukları ve fırsatları yakalamaya hazır olabilirsiniz.

Buna ek olarak, dinamik Mars, yaklaşık altı haftalık bir konaklama için dördüncüde Boğa ve ilişki sektörünüze hareket ediyor. Buradaki varlığı, bu bölgeyi harekete geçirebilir ve özellikle gizli meseleler veya kırgınlıklar önemli bir ilişkiyi etkiliyorsa, havayı temizlemek için bir şans getirebilir.

Oğlak burcundaki bir Süper Ay ve konuşma ve düşünce sektörünüz 13 Temmuz’da güçlü duyguları yüzeye çıkardığında daha duygusal hissedebilirsiniz. Belki de gerekli bir sohbeti ertelemişsinizdir. Ertelemenin artık mümkün olmadığını görebilir ve aynı zamanda devam edip bitirmek konusunda rahatlamış hissedebilirsiniz.

Güneşin Leo’ya ve yirmi saniyedeki kariyer bölgenize geçişi, önümüzdeki dört haftanın ödüllerinizi almak için bir şans olduğu anlamına geliyor. Hedeflerinize veya işinize çok emek verdiyseniz, çabalarınız şimdi kabul edilebilir ve bundan iyi şeyler çıkabilir. Ayrıca yeteneklerinizi sergilemek ve işinizi tanıtmak için harika bir zaman. Çaba gösterirseniz, bazı harika fırsatlar karşınıza çıkabilir.

Jubilant Jüpiter, 28 Haziran’da Koç burcunda ve yaşam tarzı sektörünüzde gerilemeye başlayacak ve 23 Kasım’a kadar geri sarmaya devam edecek, bu da sizi biraz ruh arayışı yapmaya teşvik edebilir.

Son olarak, yirmi sekizinci gündeki Aslan burcundaki yeni ay, yeni girişimler başlatmak için mükemmeldir. Yeni bir iş kurmak veya sahip olduğunuz işi büyütmek istiyorsanız, bunun için mükemmel bir zaman. Ay gelgiti momentum oluşturmanıza yardımcı olacaktır.


Yay Burcu

Yay Burcu Temmuz Ayı Aylık Burç Yorumu

dönüşüm

Yay, Güneş Yengeç’te ve dönüşüm sektörünüz sizi gecikmiş konuları temizlemeye teşvik ettiğinden, değişim havadadır, böylece daha iyi şeylere geçebilirsiniz. Bu bölge aynı zamanda paylaşılan finans, iş ve derin duygusal bağlarla da bağlantılıdır, bu nedenle durumu değerlendirmek ve herhangi bir iyileştirme yapıp yapamayacağınızı görmek için bir şanstır.

Filo ayaklı Merkür, en kişisel ve yoğun konular hakkında derinlemesine sohbetleri teşvik edebilecek 4 Temmuz’da bu burçta hareket ediyor. Bu, sorunlarla yüzleşmeye istekliyseniz, işlerin daha iyi bir yere doğru kayabileceği zamandır.

Rutinlerinizi düzene sokmaya hazır mısınız? Baskın Mars dördüncü günü Boğa burcuna geçerken, önümüzdeki altı hafta sizi üretkenliğinizi etkileyen faaliyetleri bırakmaya hazır bulabilir. Ayrıca kendinizi daha canlı hissedebilirsiniz ve bu, daha fazla egzersiz yapma ve kendinizi daha iyi bir şekle sokma arzusuna yol açabilir.

Para meseleleri, 13 Temmuz’da Oğlak burcundaki süper ay sırasında sizi oldukça duygusal hissettirebilir, bu nedenle ani karar vermekten kaçının. Bu ay evresi, dikkat edilmesi gereken alanları vurgulayarak sizi birkaç ayar yapmaya teşvik edebilir. Sonunda biriktirdiğiniz bir şeyi satın alabilirsiniz.

Bir maceraya hazırsanız, güneşin yirmi saniyedeki Aslan burcuna geçişi, önümüzdeki dört haftanın sizi huzursuz ve yeni deneyimler için istekli bulabileceği anlamına gelir. Bu, nereye gittiklerini görmek için seyahat etme, çalışma ve fırsatları yakalama zamanıdır.

Şanslı Jüpiter 28 Temmuz’dan 23 Kasım’a kadar geri harekette olacak, bu yüzden bu aşama sona erdiğinde sizi bir sonraki aşamaya taşıyabilecek yeni beceriler geliştirmek için bu şansı kullanın.

Son olarak, yirmi sekizinci Aslan burcundaki yeni ay, özellikle girişimci fikirler ve yeni projelerle ilgili olanlar olmak üzere yeni başlangıçlar için mükemmeldir. Çalışmaya veya öğretmeye hazırsanız, şimdi tam zamanı.


Oğlak Burcu

Oğlak Burcu Temmuz Ayı Aylık Burç Yorumu

Takım çalışması

Oğlak burcunda, güneş 22 Temmuz’a kadar Yengeç burcundaki yolculuğuna devam ederken ilişkiler sıcak bir konu. Tek başınıza yönetemeyeceğiniz hedeflere ulaşmak için başkalarıyla birlikte çalışma fırsatınız olacak. Ekip çalışması ve işbirliği olağanüstü sonuçlar doğurabilir. Bu ay başkalarıyla ne kadar çok ağ kurarsanız, o kadar iyi şeyler ortaya çıkacaktır.

Dikkatli Merkür, sizin ilişki sektörünüze dördüncüde girer ve onun buradaki varlığı da çok faydalı olabilir. Bu, tartışma ve müzakere için ve insanları olumlu bir sonuç için birlikte çalışmaya teşvik etmek için iyi bir zamandır.

Ateşli Mars aynı gün Boğa burcuna ve konuşma ve düşünce sektörünüze geçerken iletişim konuları da güçlenecek. Feisty Mars, mesajınızı dünyaya iletmenizi ve işinizi ve ürünlerinizi tanıtmanızı teşvik eder. Sosyal medyayı daha iyi kullanmak size oldukça destek verebilir.

13 Temmuz’da kendinizi biraz duygusal hissetmeniz şaşırtıcı olmaz çünkü burcunuzdaki süper ay gömülü hisleri ortaya çıkarabilir. Dürtü güçlü olsa bile ani kararlar vermekten kaçının. Herhangi bir önemli tartışmaya girmeden önce işler yoluna girene kadar bir gün kadar bekleyin.

Güneş yirmi saniyede Aslan burcuna geçerken vurgu değişir. Dönüşüm, iş, cinsellik ve paylaşılan varlıklarla ilgili tüm konulara enerji verdiği, haritanızın yoğun bir bölgesine girer. Bu, daha derin bir düzeyde değişim için can atabileceğiniz bir zamandır.

Jubilant Jüpiter, 28 Temmuz’dan 23 Kasım’a kadar ev ve aile sektörünüzde retro olacak, bu da bir hareketin durduğu anlamına gelebilir. Belki de bu düşündüğünüz felaket değildir. Kader elini oynuyor olabilir.

Son olarak, yirmi sekizinci gündeki Aslan burcundaki yeni ay, yeni bir iş kurmak veya halihazırda sahip olduğunuz bir iş kolundan ayrılmak için mükemmeldir. Evleniyor veya boşanıyorsanız, şimdi harekete geçin.


Kova Burcu

Kova Burcu Temmuz Ayı Aylık Burç Yorumu

Düzenli olmaya başlamak

Hayatını düzene sokmaya hazır mısın Kova? 22 Temmuz’a kadar yaşam tarzı sektörünüzde güneşin varlığı bu konuda yardımcı olabilir. Ve dördüncüde zeki Merkür aynı bölgeye hareket ederken, her günü en iyi şekilde geçirmenize yardımcı olabilecek stratejileri kolayca geliştireceksiniz. Meşgulseniz, hobileriniz, ilişkileriniz ve sosyal hayatınız için size daha fazla zaman bırakmak için işlerinizi düzene koymanın bir yolunu bulmaya çalışın.

Ev ve aile meseleleri, altı haftalık bir konaklama için 4 Temmuz’da Boğa burcuna hareket eden dinamik Mars’tan bir enerji patlaması alıyor. Bu, artık istemediğiniz veya ihtiyaç duymadığınız eşyaları dağıtmak ve vermek veya satmak için mükemmel bir zamandır. Kendinize birkaç özel muamele almak için ekstra para kazanabilirsiniz. Ev işlerini ve kendin yap işlerini aradan çıkarmanız gerekiyorsa, bir plan yapın ve şimdi başlayın.

13’ünde Oğlak burcunda bir Süper Ay var ve ruhsal bölgeniz bu tarihte bir veya iki gün daha duygusal hissetme şansınız var. Geçen yıl boyunca beklemeye aldığınız birçok şey hakkında uyarı alabilirsiniz. Eğer öyleyse, onları bitirmenin zamanı geldi. Kapanış bulma ve gevşek uçları bağlama fırsatınız.

Güneş, 22 Temmuz’da Aslan’a ve ilişki sektörünüze kayarken, önümüzdeki dört hafta boyunca her türlü etkileşimle meşgul olacaksınız. Partneriniz ve ailenizle sevdiğiniz şeyleri yaparak daha fazla zaman geçirmeye istekli olabilirsiniz ve ayrıca sosyalleşmeye daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Bir ekibin parçası olarak çalışmak veya bir projede birisiyle işbirliği yapmak, yalnız olmaktan çok daha fazlasını başarabilir.

Yeni bir başlangıç ​​arıyorsanız, yirmi sekizinci Aslan burcundaki yeniay bu konuda size yardımcı olabilir. Neye başlamak istiyorsan şimdi yap.


Balık Burcu

Balık Burcu Temmuz Ayı Aylık Burç Yorumu

Hayattan keyif almak

Balık, 22 Temmuz’a kadar eğlence bölgenizdeki güneş, geri tepme ve hayatın tadını çıkarma zamanının geldiği anlamına geliyor. Aslında, şenlikli Merkür’ün dördüncüde hareket etmesi ve ardından iki hafta sonra büyüleyici Venüs’ün gelmesiyle, önümüzdeki haftalar bir patlama olacak gibi görünüyor. Kozmos, en sevdiğiniz hobilere dalmanız için sizi aktif olarak teşvik ediyor. Yaratıcı aktivitelerden, yürüyüşten, sörf yapmaktan, kitap okumaktan veya başka herhangi bir şeyden hoşlanıyor olsanız da, daha fazlasını yapmanın tam zamanı.

Ve romantizm de gündemin üst sıralarında olabilir, bu da size dört gözle bekleyecek daha çok şey verir. Bu, şarj etme ve yeni ilgi alanlarını keşfetme zamanınız. Bunu yaptığınız için daha iyi hissedeceksiniz.

Ayrıca, şımarık Mars, 4 Temmuz’da Boğa burcuna geçerek iletişim becerilerinizi geliştiriyor ve sizi uzanıp bağlantı kurmaya teşvik ediyor. Bu, dalga boyunuzda başkalarıyla ağ kurmanın zamanıdır.

Ve 17’sine kadar ev bölgenizde tatlı Venüs varken, mekanınızı güzelleştirmenin ve konukları eğlendirmenin keyfini çıkarabilirsiniz.

13 Temmuz’da Oğlak burcunda ve sosyal sektörünüzde bir Süper Ay var. Bu, sosyal bir olaya denk geliyorsa, bazı ilginç bilgilerin ortaya çıktığı fırtınalı bir olay olabilir. Ayrıca, daha fazla dikkat gerektiren arkadaşlar veya gruplarla ilgili sorunları da vurgulayabilir.

Hayatınızı düzene sokmaya hazırsanız, güneşin Leo’ya geçişi ve yirmi saniyede yaşam tarzı sektörünüz bu konuda yardımcı olabilir. Daha iyi bir iş/yaşam dengesi yaratmak için harekete geçmiş hissedebilirsiniz, bu da mutluluğunuza katkısı olmayan ve hatta bıkmış olabileceğiniz şeyleri kesmek anlamına gelebilir. Gitmelerine izin vermek bir rahatlama hissi getirebilir.

Son olarak, 28 Temmuz’da Aslan’daki yeni ay, organize olmak için çok yardımcı olabilir. Şimdi yeni rutinleri ve alışkanlıkları harekete geçirin ve yakında tüm silindirlere ateş etmeye başlayacaksınız.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/monthly-overview.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.