Akrep Aylık Burç Yorumları Neler? Akrep Burç Yorumu Temmuz 2022

Akrep burcunun Temmuz ayı için burç yorumları neler? Akrep burcunun Temmuz ayı neler bekliyor? Akrep burcunun Temmuz ayı aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun Temmuz ayı iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun Temmuz ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu Temmuz ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu Temmuz Ayı Aylık Burç Yorumu

Maceralar ve Keşifler

Akrep, Temmuz sizi her an daha fazla seyahat ederken ve sevecen bulabilir. Yengeç burcundaki güneş ve 4 Temmuz itibariyle hareketli Merkür tarafından zenginleştirilen macera bölgeniz, sizi daha fazla keşfetmeye ve sizi nereye götürdüğünü görmeye teşvik ediyor. Sizi konfor alanınızdan çıkaran ve kişisel gelişiminizi teşvik eden zorlukları ve fırsatları yakalamaya hazır olabilirsiniz.

Buna ek olarak, dinamik Mars, yaklaşık altı haftalık bir konaklama için dördüncüde Boğa ve ilişki sektörünüze hareket ediyor. Buradaki varlığı, bu bölgeyi harekete geçirebilir ve özellikle gizli meseleler veya kırgınlıklar önemli bir ilişkiyi etkiliyorsa, havayı temizlemek için bir şans getirebilir.

Oğlak burcundaki bir Süper Ay ve konuşma ve düşünce sektörünüz 13 Temmuz’da güçlü duyguları yüzeye çıkardığında daha duygusal hissedebilirsiniz. Belki de gerekli bir sohbeti ertelemişsinizdir. Ertelemenin artık mümkün olmadığını görebilir ve aynı zamanda devam edip bitirmek konusunda rahatlamış hissedebilirsiniz.

Güneşin Leo’ya ve yirmi saniyedeki kariyer bölgenize geçişi, önümüzdeki dört haftanın ödüllerinizi almak için bir şans olduğu anlamına geliyor. Hedeflerinize veya işinize çok emek verdiyseniz, çabalarınız şimdi kabul edilebilir ve bundan iyi şeyler çıkabilir. Ayrıca yeteneklerinizi sergilemek ve işinizi tanıtmak için harika bir zaman. Çaba gösterirseniz, bazı harika fırsatlar karşınıza çıkabilir.

Jubilant Jüpiter, 28 Haziran’da Koç burcunda ve yaşam tarzı sektörünüzde gerilemeye başlayacak ve 23 Kasım’a kadar geri sarmaya devam edecek, bu da sizi biraz ruh arayışı yapmaya teşvik edebilir.

Son olarak, yirmi sekizinci gündeki Aslan burcundaki yeni ay, yeni girişimler başlatmak için mükemmeldir. Yeni bir iş kurmak veya sahip olduğunuz işi büyütmek istiyorsanız, bunun için mükemmel bir zaman. Ay gelgiti momentum oluşturmanıza yardımcı olacaktır.


Akrep Burcu Temmuz Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Ayın başında kararlı, güçlü Koç burcundaki yardımcı yöneticiniz Mars ile kendinize güvenen bir avantaj elde edersiniz, ancak bu kombinasyon aynı zamanda oldukça göz korkutucu olmanıza da neden olabilir. Ve iki yöneticiniz olan Mars ve Pluto arasında 1 Temmuz’da bir kare, kişisel etkileşimlerinize bir tehlike ipucu ekler. Romantik riskler şimdi karşılığını vermeyebilir, Akrep.

Dördüncüde, Mars’ın pratik, mantıklı dünya burcu Boğa’ya geçmesiyle çok daha sakin bir dönem memnuniyetle karşılanıyor ve size heyecanları geride bırakma ve daha gerçekçi romantik konulara konsantre olma duygusu veriyor. Son birkaç haftanın heyecanını kaçırmış olabilirsiniz ama bir süreliğine dramadan uzak olmak güzel olacak.

On sekizinde, şüpheli bir Merkür-Plüton karşıtlığı geliyor ve gardınızı normalden daha da yükseğe koymanıza neden oluyor. Size yakın biri aşk hayatınızı sabote etmeye çalışıyor olabilir mi? Bu güven testi aşamasında herkes şüphelidir.

Ve işleri daha da karmaşık hale getirmek için, güneş ve Plüton 19 Temmuz’da karşı karşıya geliyor, özel sırlarınızı çözüyor ve en uygunsuz zamanlarda onları gün ışığına çıkarıyor. Arkanı kolladığını sandığın birine güvenememek yürek parçalayıcı.


Akrep Burcu Temmuz Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Bu ay harekete geçmekle ilgili değil. Gelecek için tohum ekmeye odaklanmak ve önümüzdeki 30 gün içinde büyümelerini izlemekle ilgili. Bununla birlikte, emeklerinizin meyvelerinin zamanla büyümesini izleyecek kadar istekli veya sabırlı olmayabilirsiniz.

13 Temmuz’daki dolunay ve ardından bir hafta sonra Merkür’ün Aslan burcuna geçişi, fikirlerinizi tartışmanıza olanak tanır. Kalemi kağıda (veya parmakları klavyeye) koymanın ve geleceğiniz için sahip olduğunuz vizyonun taslağını hazırlamanın zamanı geldi. Mümkün olduğunca spesifik olduğunuzdan emin olun. Bu, işiniz için önemli bir temel olacaktır.

Onyedincisinde Venüs Yengeç burcuna geçiş yaparak kariyer hedeflerinizi tartışmak için size yaratıcı ilham ve motivasyon sağlıyor.

22 Temmuz’da güneş Aslan’a kaydığında ve bir hafta sonra Jüpiter’in ay yürüyüşü izlediğinde, kariyer yolculuğunuz için niyetlerinizi belirlemeye başlayabilirsiniz.

Yirmi sekizinci aydaki yeni ay, hayallerinizi ve hedeflerinizi nasıl gerçeğe dönüştüreceğinize dair bir fikir veriyor. Artık fikirlerinizi taslak haline getirdiğinize göre, onları tezahür ettirmenin ya da en azından somut bir şey olduklarından emin olmak için işi yapmaya başlamanın zamanı geldi.


Akrep Burcu Temmuz Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

4 Temmuz’da Mars Boğa’ya ve Merkür Yengeç’e girdiğinde Temmuz çok romantik bir notla başlar. Yaz maceralarının geri kalanı için bir suç ortağına ihtiyacın olacak, Akrep.

13’ünde Oğlak burcundaki dolunay sırasında şu anki aşk ilginizden biricik olmasını isteyin. Ciddi konuşmalar, büyük ilişki değişikliklerine yol açabilir. 17 Temmuz’da Venüs Yengeç burcuna geçtiğinde birlikte bir seyahate çıkarak aşkınızı kutlayın ve romantizmin derinliklerini keşfedin.

Aşk hayatınız bir peri masalı gibi gelse de, ondokuzuncu ayda Merkür Aslan burcuna geçtiğinde ciddi olmayı unutmayın. Hala ilişkinizde nerede durduğunuzu bilmiyorsanız, şimdi sormalısınız! Özellikle 22 Temmuz’da Güneş Aslan’a girdiğinden, sizi geleceği ve eşinizin buna nasıl uyduğunu düşünmeye teşvik ediyor.

Yirmi sekizinci Aslan burcundaki yeni ay sırasında sevgilinizle gelecek hakkında derin konuşmalar yapın. İster ilişki durumunuzu değiştiriyor olun, ister birlikte gelecek hakkında hayal kuruyor olun, #ilişki hedeflerinde büyük bir adım atıyor olabilirsiniz. İyi eğlenceler!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.