Site icon Rüya Yorumcum

Yengeç Burç Yorumları 21 Mayıs 2022

Yengeç burcunun 21 Mayıs 2022 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Yengeç burcunun 21 Mayıs 2022 Cumartesi günü neler bekliyor? Yengeç burcunun 21 Mayıs 2022 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 21 Mayıs 2022 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 21 Mayıs 2022 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yengeç burcu 21 Mayıs 2022 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

21 Mayıs 2022 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Karşılaştığınız hemen hemen herkes uzayda olacak, ancak bu onlara yörüngede katılmanız gerektiği anlamına gelmiyor. İsterseniz, zihninizin dolaşmasına izin verin – ama odaklanmanız gerekiyorsa, bunun için gidin.


21 Mayıs 2022 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün biraz daha vahşi tarafta yürümeye devam edin, bunun karşılığını alabileceğinizi göreceksiniz.


21 Mayıs 2022 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç, Kova ayı şifalı asteroit, Chiron ve devrim niteliğindeki Uranüs ile açı yaparken, son zamanlarda kederinize neden olan arkadaşlarınız veya sevdiklerinizle bir kırılma noktasına ulaşabilirsiniz. Bu kozmik iklimden, devenin belini kıran atasözü gibi davranan beklenmedik bir çatışma ortaya çıkabilir. Neyse ki, gün gelişmeye devam ettikçe bu sert titreşimler yumuşayacak ve güneş ile Merkür arasındaki göksel bir ittifak, güvenle ve netlikle ilerlemenizi sağlayacaktır. Luna uyumlu Venüs’e bir öpücük üflediğinde bu gece rahatlamak ve kişisel bakım için biraz zaman ayırmaya çalışın.


21 Mayıs 2022 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Güneş bugün İkizler burcunda geri giden Merkür ile kavuşum yaptığında zihinsel huzursuzluk ve gerilimin büyüsü bozulabilir. Merkür gerilemesi, başınız dönüyormuş gibi hissetmenize neden olabilir, Yengeç. Parlak fikirlerinizden, yazma becerilerinizden, topluluk önünde konuşma becerilerinizden ve hatta değerli bilgileri aktarma yeteneğinizden şüphe duyabilirdiniz. Sonuç olarak, kendinizi işteki heyecan verici fırsatlardan uzak tutmuş olabilirsiniz. Neyse ki, bu birleşme, işte heyecan duyduğunuz fırsatları güvenle kucaklamanıza izin vererek, bu zihinsel stres döneminden kurtulmanıza yardımcı olabilir!


21 Mayıs 2022 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bir başkası için duygularınızı ifade etmek için ne kadar ileri gitmeye hazırsınız? Günün gezegensel hizalanması, bugün sadece onların sizin için ne anlama geldiğini söylemek için değil, aynı zamanda göstermek için her şansınız olduğu anlamına gelir. Ortam, güneşin öptüğü mükemmel bir kumsalda veya evde mutfakta olabilir, ancak duygu sizi dışarı çıkaracak ve geri dönmek istemeyebilirsiniz.


Exit mobile version