Yengeç Aylık Burç Yorumları Neler? Yengeç Burç Yorumu Haziran 2022

Yengeç burcunun Haziran ayı için burç yorumları neler? Yengeç burcunun Haziran ayı neler bekliyor? Yengeç burcunun Haziran ayı aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun Haziran ayı iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun Haziran ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yengeç burcu Haziran ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu Haziran Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Son zamanlarda aşk orucuna girdin mi? Endişelenmeyin, çünkü hırslı Satürn 4 Haziran’da zihnini genişleten Kova burcunda geri giderken Evren sizin ve aşk hayatınız için iyi bir şeyler hazırlıyor. Bu belirlenen transit sırasında aylar.

Güçlü güneş, yirmi birincide huysuz, duygusal burcunuz için esnek, sıradan İkizler’den ayrılır; bu noktada ana hedefiniz güvenli bir ilişki bulmak veya sürdürmektir. Bu ev gibi geçiş sırasında da dışarı çıkmak için pek bir şey yok, bu yüzden en sevdiğiniz tarih türleri evde birlikte yemek pişiriyor ve ardından bir rom-com izlemek için kanepede kucaklaşıyor.

Sevgi dolu kozmik anne ayınız, 28 Haziran’daki besleyici, koruyucu burcunuzda yeni, bu nedenle, onlarla ilgilenmenize ihtiyaç duyan insanlara ilgi duyuyorsunuz. Bu, hasta bir partner olan Yengeç için iyi bir haber, ancak bekar ve bakıyorsanız, sempatiyi sevgiyle karıştırabilirsiniz. Biriyle ilgilenmekle meşgul olmak, ayaklarınızın yerden kesilmesiyle aynı şey değildir.


Yengeç Burcu Haziran Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Bu ay bolluk geliyor, bu da banka bakiyenizin yüksek bir seviyeye ulaşabileceği anlamına geliyor. Merkür’ün geri hareketi 3 Haziran’da sona erecek ve haritanızın rüya sektöründe pratik olarak refah ve büyüme sağlayacaktır.

Cetvel ayınız 28 Haziran’da burcunuzla aynı hizada ve Neptün’ün gezegensel ay yürüyüşünün başlamasıyla birleştiğinde, paranızı biriktirme ve paranızı bütçeleme şeklinizde büyük bir değişiklik olabilir. Dikkat, yeni mali yönünüz hakkında gerçek tasarruftan daha fazla konuşabileceğinizdir. Parasal refahı sağlamak için planınızda size yardımcı olabilecek bir mali danışmanla bağlantı kurmak isteyebilirsiniz.

Yirmi sekizinci aydaki yeni ay, işle ilgili hamleler yapmak için harika bir zaman. Son zamanlarda ofiste çok fazla karışıklık oldu ve rolünüz değişmiş ve gelişmiş olabilir. Başarı için tesadüfi bir zaman. Aklınıza takılan tek şey, hak ettiğinizi düşündüğünüz parayı almamaktır. Sözleşmeleri yeniden müzakere etmek bu ay tutulması sırasında yardımcı olabilir. Dik durduğun sürece istediğin maaşı almalısın.


Yengeç Burcu Haziran Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Birkaç flört felaketinden sonra, 3 Haziran’da Merkür doğrudan Boğa’ya geçtiğinde aşk hayatınızda biraz şans elde edeceksiniz.

Ancak, henüz hamlenizi yapmayın, çünkü Merkür on üçünde İkizler’e geçiyor ve aşkınızı gizliyor. Duygularınızı harekete geçmeden önce anlayın, Yengeç. 14’ünde Yay burcundaki dolunay sırasında tüm kötü flört alışkanlıklarınızı bırakmanız gerekecek. Bu, eski sevgiline mesaj atmayı bırak demektir.

Sezonunuz, 21 Haziran’da güneş burcunuza girdiğinde başlar ve siz onu yaşamaya fazlasıyla hazırsınız. Gardırobunuzu güncellemek ve sevimli yaz tarihleri ​​planlamak için mükemmel bir zaman. Özellikle ertesi gün Venüs İkizler’e girdiğinde, sizi konfor alanınızın dışına çıkmaya ve gizli aşkınızı sormaya teşvik eder.

En iyi randevu geceniz, yeni ayın yirmi sekizinci burcunuzda olduğu zamandır. Bu harika biriyle tanışmak için mükemmel bir gece, o yüzden yeni bir kıyafet giy ve flört etmeye başla. Hiçbir yere götürmese bile, güveninizi geri alacaksınız.


Yengeç Burcu Haziran Ayı Aylık Burç Yorumu

bir rulo üzerinde

Işıldayan güneş Yengeç, 21 Haziran’a kadar ruhsal sektörünüzde yolculuğuna devam ediyor. Bu aşama, yarım kalmış sonları birleştirmek ve çok uzun süredir devam eden veya uzun süredir devam eden konularda bir çözüm bulmak için bir şans olarak görülebilir. Şimdi onlar üzerinde çalışın, böylece güneş burcunuza girdiğinde sizin için yeni kapılar açılmaya başladığında bir rahatlama hissedebilirsiniz.

Son haftalarda gecikmeler ve hayal kırıklıkları yaşadıysanız, Merkür’ün üçüncü haftadan itibaren ileriye doğru hareketi bir ilerleme işareti olabilir. Arka plana atılan yanlış anlamalar veya projeler varsa, yakında tekrar ilerleyebilirsiniz.

İyimser Merkür, 13 Haziran’da İkizler’e, ardından gelecek hafta tatlı Venüs’e geçiyor, böylece potansiyelinizi daha fazla keşfetmeye hazır olacaksınız. Maneviyata, bilinçaltına ve rüyalara, duygulara ve daha derin motivasyonlara yapılan vurgu, önümüzdeki haftalarda güçlü bir değişimle aynı zamana denk gelebilir.

Bir yaşam tarzı değişikliğine hazırsanız, on dördünde Yay burcundaki dolunay ve süper ay, işlerinizi düzene koymanızı ve sizin için çalışmayan alışkanlıklarınızı ve rutinlerinizi atmanızı teşvik edebilir.

Güneş 21 Haziran’da dört haftalık bir konaklama için burcunuzda süzülürken, kendinizi dünyaya yansıtmaya ve neler yapabileceğinizi göstermeye hazır olacaksınız. İnsanlar sizin ilgili ve hassas yaklaşımınıza, durumlarla başa çıkma konusundaki kurnaz yeteneğinize ve sıcak ve besleyici niteliklerinize ısınacaklar.

Ve daha fazlası var, çünkü yirmi sekizinci burcunuzdaki yeni ay yeni bir başlangıç ​​için bir şans getiriyor. Neye başlamak isterseniz isteyin, ister bir proje başlatmak, ister yeni bir düzeye ilişki kurmak, ister eski alışkanlıklarınızdan vazgeçip yenilerine başlamak için istekli olun, şimdi başlamanın tam zamanı.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.