Terazi Aylık Burç Yorumları Neler? Terazi Burç Yorumu Haziran 2022

Terazi burcunun Haziran ayı için burç yorumları neler? Terazi burcunun Haziran ayı neler bekliyor? Terazi burcunun Haziran ayı aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun Haziran ayı iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun Haziran ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu Haziran ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu Haziran Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Yeni bir ay başlarken, sevgili lideriniz Venüs, güvenilir Boğa ile seyahat ediyor, sizi topraklıyor ve sizin adınıza güvenilir titreşimler veriyor. Birini cezbetmeye çalışıyorsanız, istikrarınız ve zekanız (ve evet, belki de büyük banka hesabınız) gösterilecek en iyi özelliklerdir. Zaten bir çiftseniz, sadakatiniz en büyük sevgi ifadenizdir.

11 Haziran’da kararlı Boğa burcunda dünyevi bir Venüs-Uranüs buluşması var ve sizin hakkınızda bazılarına şaşırtıcı gelebilecek, ancak muhtemelen eninde sonunda ortaya çıkacağından şüphelendiğiniz bazı haberler veya dedikodular getiriyor. Kendinizi ve/veya ilişkinizi savunmada iyisiniz ama ne kadar çok itiraz ederseniz, o kadar çok insan buna inanabilir. Açıklamalarınızı kısa ve gerçekçi tutun, Terazi.

On dokuzunda, rüya gibi bir Venüs-Neptün altmışlığı size neyin mümkün olduğunu gösterir ve bu öngörülü kozmik oluşum sırasında psişik yeteneklerinize ve sezgilerinize güvenmek mutlak bir zorunluluktur. Kendinize ve içgüdülerinize şimdi yüzde 100 güvenin.

Ve sevgili lideriniz Venüs 22 Haziran’da meraklı İkizler için sabit Boğa’dan ayrıldığında, havaya istediğinizden daha fazla şey atılacak, ancak bu havadar geçiş sırasında aşk sıradan bir maceraya dönüşecek. Bir şeyleri kavrayışınızı gevşetin ve ne olduğunu görün. Bir dakika ayaklarınızı sıkıca yere basarsınız ve bir sonraki an havada, bulutların üzerinde uçarsınız.


Terazi Burcu Haziran Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Her zamankinden daha dalgın hissettiğiniz için, ayın ilk yarısında kardinal hareket etme yöntemleriniz biraz bastırılmış durumda. İş beklentileriniz, duygusal olarak içe dalmanıza izin veren solo bir yön alıyor. Bilgi için doyumsuz susuzluğunuz, daha bütünleştirici projelere bakmanıza ve bu zamanda psikolojik kendini keşfetmeye odaklanmanıza neden olabilir. Kişisel ve profesyonel olarak gelişiyorsunuz, bu da size zorlayıcı ve muhtemelen bunaltıcı gelebilir.

3 Haziran’da Merkür gerilemesi sona erdiğinde ve 22 Haziran’da Venüs İkizler’e geçtiğinde, kendinizi daha hafif ve neşeli ruhunuza daha bağlı hissedeceksiniz ve kariyerinizin yönü hakkında düşünmenizi sağlayacak. Bu değişim, sizin ve dünya için gerçekleşen ve sizi şimdiye kadar düşündüğünüzden tamamen farklı bir kariyer yoluna yöneltebilecek eşzamanlı bir gezegensel uyanıştan kaynaklanmaktadır.

Yirmi sekizinci, Yengeç burcundaki yeni ay, yolunuzu yeniden gözden geçirmek ve hatta gelecekte size yardımcı olacak dersler almak için iyi bir zaman. Bu zamanı Evrenden size bir hediye olarak düşünün ve gerçekten ilginizi çeken konulara dalın. Felsefe okumayı bir iş ilham kaynağı olarak düşünebilirsiniz. Önümüzdeki aya profesyonel bir şekilde yükselmenize yardımcı olabilir.


Terazi Burcu Haziran Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Bir dizi kırmızı bayraklı romantizmden sonra, 3 Haziran’da Merkür doğrudan Boğa’ya geçtiğinde, romantizm söz konusu olduğunda nihayet sezginize güvenebilirsiniz.

Merkür on üçünde İkizler’e girerken uzun mesafeli bir aşk ilişkisinde bile. Birbiriniz hakkında daha fazla şey öğrendikçe, metinler ve görüntülü sohbetler aracılığıyla karşılıklı şakalaşmayı seveceksiniz. Hatta 14 Haziran’da Yay burcundaki dolunayı sırasında onlarla tanışmak için bir hafta sonu kaçamağı yapmak isteyebilirsiniz. Kısa bir tatil, iletişimin açılmasına ve aşk bağlantınızın genişlemesine yardımcı olabilir.

21’inde, güneş Yengeç burcuna girdiğinde, özellikle de birisi hakkında güçlü hisleriniz olduğunda, romantik hayatınızı pratik bir şekilde düşünün, bunu resmileştirin veya taahhütte bulunmaya istekli birini bulun. Neyse ki, ertesi gün Venüs İkizler’e girdiğinde bir inanç sıçraması yapmaya istekliyseniz, sevginiz mesafeyi kat edebilir.

Ay sonuna kadar hala nişanlı değilseniz, 28 Haziran’daki Yengeç burcundaki yeni ay, mükemmel eşinizi çekmek için flört profilinizi güncellemeye başlamanın zamanıdır. Romantizm için sağa kaydırın!


Terazi Burcu Haziran Ayı Aylık Burç Yorumu

Yeni fırsatlar

Terazi burcu, konfor alanınızın dışına çıkmak anlamına gelse bile bu ay yeni seçenekleri keşfetmeye istekli olacaksınız. İkizler’de güneş ve 21 Haziran’a kadar uzak ufuklar sektörünüzle, kendinizi genişletmeye ve yeni zorluklar üstlenmeye ve bu süreçte daha fazla kişisel gelişimi teşvik etmeye istekli olacaksınız. Neler yapabileceğinize dair inancınız olumlu yönde değişebilir.

Görevinizde size yardımcı olmak için, konuşkan Merkür üçüncüye doğrudan dönüyor; bu, son birkaç hafta içinde finans veya işle ilgili konularda gecikmeler yaşadıysanız çok hoş karşılanacak. Bu noktadan sonra planlar yavaş yavaş yerine oturacak ve sonunda ilerleme göreceksiniz.

İletişimci Merkür 13 Haziran’da İkizler’e, ardından 22 Haziran’da rehber gezegeniniz nefis Venüs’e geçiyor. Merakınız dorukta olacak ve seyahat ya da çalışma düşüncesi heyecan verici gelişmeler için bir katalizör görevi görebilir.

On dördünde, konuşma ve düşünce sektörünüzde bir Süper Ay var, bu yüzden duygular yükselebilir. Köstebek yuvasından bir dağ yapmak cazip gelebilir. Duygularınızın gücü, normalde sizi rahatsız etmeyen bir konu hakkında tartışırken sizi bulabilir. Ancak söyleyecek bir şeyin varsa, sözlerin açık sözlü ve ölümcül olabilir.

21 Haziran’da Güneş Yengeç’e ve hedef ve hırs sektörünüze girerken bir değişim var. Bu, ışığınızın parlayabildiği ve başkaları üzerinde en fazla etkiye sahip olabileceğiniz bir zamandır. Becerilerinizi ve ticari hizmetlerinizi tanıtmak ve özgeçmişinizi dağıtmak için bu fırsatı kullanın. Kendinizi pazarlamak için sosyal medya ve hatta yayın medyası ve bildiriler dahil olmak üzere mümkün olduğunca çok farklı yol kullanmak isteyebilirsiniz.

Son olarak, yirmi sekizinci Yengeç burcundaki yeni ay, bir ürünü piyasaya sürme, bir projeye başlama veya sizin için önemli olan herhangi bir şeye geçme şansınız.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.