Kova Aylık Burç Yorumları Neler? Kova Burç Yorumu Haziran 2022

Kova burcunun Haziran ayı için burç yorumları neler? Kova burcunun Haziran ayı neler bekliyor? Kova burcunun Haziran ayı aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun Haziran ayı iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun Haziran ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu Haziran ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu Haziran Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Genişleyen lideriniz Uranüs, bu ay boyunca yavaş tempolu Boğa burcunda sıkışıp kalmışken, her zamanki gibi geleneksel olmayan ve ileri görüşlü olmayabilirsiniz. Bununla birlikte, harekete geçmek için ideal bir zaman olmasa bile, bu alışılmadık fikirleri bulmaya devam etmeniz önemlidir, Kova.

Hırslı, hedef odaklı Satürn, bu ay asi tavrınızdan bir doz alıyor ve sizi alışılmış yollardan yabancı, daha az bilinen ve hatta belki yasak veya tabu ilişki kavramlarına ve teorilerine kaydırmaya çağırıyor. 4 Haziran’da Satürn retroya geçtiğinde, bu tür şeyler hakkında derin düşüncelere dalacaksınız, ancak bir süre hareket etmeye hazır olmayacaksınız.

On altıncısında, Evren, zor olsa bile bir şeyden vazgeçmemenizi hatırlatan kararlı bir güneş-Satürn üçgeni sağlar. Ruh eşinle misin yoksa senin için daha iyi bir eşleşme var mı? Ve eğer bekarsanız, doğru insanları mı takip ediyorsunuz yoksa sonsuz bir yanlış insanları seçme döngüsüne mi sıkışıp kalıyorsunuz? Bunlar, bu ciddi görüşte kendinize sormanız gereken soru türleridir.


Kova Burcu Haziran Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Çoğu şeyi yalnız yapmaya alışmış olsanız da, bu ay ortaklıkların, özellikle de iş ittifaklarının önemini anlayacaksınız.

Satürn’ün burcunuzda gerilemesi 4 Haziran’da başlayacak ve aynı vizyonu paylaşan benzer düşünen insanlarla ve meslektaşlarınızla bağlantı kurmanıza izin verecek. Her birinizin üstleneceği roller konusunda net ve dengeli bir anlayışa sahip olduğunuz sürece yeni bir iş modeli oluşturabilirsiniz.

On dördünde, Yay burcundaki dolunay, kariyerinizdeki sonraki adımları planlamada bir aciliyet duygusu veriyor. Bununla birlikte, Merkür’ün gerileme sonrası gölgesi 18 Haziran’a kadar sürer (gerileme üçüncüde sona erer), bu da her şeyin istediğiniz kadar hızlı olmayacağı anlamına gelir. Bu, sözleşmeleri ve çabaya dahil ettiğiniz insanları yavaşlattığınızdan ve iki kez kontrol ettiğinizden emin olmanıza yardımcı olabilir. Süreci acele etmeyin. Yeterince yakında rüyanızı geliştirebilecek ve yaratabileceksiniz.

28 Haziran’daki yeni ay sizi birkaç gün geriye götürebilir, ancak bunun iyi bir şey olduğunu düşünün. Yavaşlarsanız, bir sonraki hamlelerinizi şimdi dikkatlice çizebilirsiniz. Roma bir günde kurulmadı ve iş modeliniz de olmayacak.


Kova Burcu Haziran Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Zorlu bir gerilemeden sonra, 3 Haziran’da Merkür Boğa’ya doğru gittiğinde kendinizi tekrar ortaya koymakta tereddüt edebilirsiniz. Acele etmeyin! İncinmekten kaçınmak için flört havuzuna geri atlamadan önce kendinize iyi baktığınızdan emin olun.

Şimdi öz bakımını yap Kova, çünkü Merkür on üçünde İkizler’e geçtiğinde flört hayatın buharlaşacak ve sana yeni bir sevgiliyle zihinsel ön sevişme yapma fırsatları sunacak. Hatta ertesi gün Yay burcundaki dolunay sırasında bir rüyanın gerçekleşmesi gibi görünen biriyle tanıştığınızda şanslı olabilirsiniz.

Bununla birlikte, 21 Haziran’da güneş Yengeç burcuna girdiğinde ve sizi savunmasız bir duruma soktuğunda, sizinle ilgilenecek birine ihtiyacınız olacak. Sana yardım etsinler. Gururunuzu bir kenara bırakırsanız, ertesi gün Venüs İkizler’e girdiğinde harika bir randevu gecesi ile ödüllendirileceksiniz. Yeni bir aşk ilişkisi üzerine kumar oynamak için harika bir zaman.

Ancak, ertesi gün Yengeç burcunda yeni ay olduğunda ilişkinizin çok sıcak olmadığından emin olun. Bu aşkın sürmesini istiyorsan, onu beslemen gerekecek.


Kova Burcu Haziran Ayı Aylık Burç Yorumu

Hayatın tadını çıkarmak

İkizler burcundaki güneş Kova, 21 Haziran’a kadar boş zaman bölgenizi aydınlatıyor. İçinizdeki çocuğu dışarı çıkarmanın, yaratıcı ve oyuncu olmanın tadını çıkarmanın tam zamanı. Bu bölge, on üçünde serbest dönen Merkür’ün ve ardından gelecek hafta büyüleyici Venüs’ün hareket etmesiyle tüm ay boyunca odakta olacak. Yeni beceriler öğrenmeye, hobiler edinmeye ve en sevdiğiniz ilgi alanlarına dalmanın keyfini çıkarmaya hevesli olacaksınız. Ve eğer romantikseniz, bu sizin için iyi bir zaman. Partnerinizle çıkmak ve takılmak için birçok fırsat var.

Hareketli Merkür, 3 Haziran’da ana bölgenizde doğrudan dönüyor; bu, projelerle ilgili aksaklıklar veya beklenmedik gecikmeler yaşadıysanız bir rahatlama olabilir. Yakında ilerleme kaydedeceksin.

14’ünde, Yay burcundaki Süper Ay, sosyal bölgenizi aydınlatıyor. Bu sefer için planlanmış bir etkinliğiniz varsa, biraz gürültülü de olsa çok eğlenceli olabilir. Bu turboşarjlı ay evresi de duygusal olabilir. Duygularınızı kendinize saklıyorsanız, küçük bir şey bir patlamayı tetikleyebilir. Hepsini bırak ve daha iyi hissedeceksin.

Güneşin Yengeç burcuna geçişi 21 Haziran’da rutin sektörünüzü aydınlatıyor. Burada dört hafta kalacak ve programlarınızı ve alışkanlıklarınızı gözden geçirmek için bir fırsat olabilir. Hedeflerinize ulaşabiliyor musunuz? Günlük yaşamınızda kendinizi rahat hissediyor musunuz? Değilse, çözümler bulmaya hevesli olacaksınız. Önceliklerinizi bilmek ve niyetlerinizi belirlemek akıllıca seçimler yapmanıza yardımcı olabilir.

Son olarak, yirmi sekizinci Yengeç yeniayı, yeni fikirler başlatmak, bir iş veya iş kurmak veya günlük yaşamınıza daha sağlıklı yollar sokmak için çok yardımcı olabilir. Çok erken baskı yapmayın. Küçük başla.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.